3 yıl önce 10 tl den dönmüştü. O zaman ki dolar kurundan fiyatı yaklaşık 3.7-4 dolar $ arası bi fiyat yapıyordu diye aklımda kalmış.
Şu an 1.5$ bile değil. Yani şu an 20-22 tl olsa olsa anca kafa kafaya gelir. Yaklaşık dolar-tl hesabı %350 yatırımcı ezilmiş zararda.
Grafitici teknikçi bi kardeşimiz dolar grafiği atabilir mi))) doğrumuz ortaya çıksın)))
Yani dolar artışına göre aslında fiyat yerlerde. Minumum 3$ olması gerenk ki dolara enflasyona karşı 3 yıllık eziklik bi nebze yumuşasın.
Bi de Kkaan nikli bi kardeşimiz vardı seneler önce, fabrikanın içinden çöp konteynerlerinin yanından yazıyorum, az önce stokta yıllarca bekleyen satılmayan tabakları çöpe attılar falan yazıyodu. Nerde acaba? Kıymetli yorumlarını merak ettim. Borsada tek bildiğim şirket bu diyordu, kendimi bu şirkete adadım falan yazıyordu. Özlendim kardeşim. Arada bi ses ver ne alemde fabrika , çöp konteynerleri, stoklar nasıl? Stokta bekleyen satılmayan seri falan var mı ki? Bi stoklara baksan))) Malüm yılbaşı geliyo eğlenceler başlıyo, tabak kırmacalar pavyonlarda vs vs))) neyse
Yatırım tavsiyesi değildir.