haksızsın, portföyümün %45 i TL nakittedir, günlük faizde bekliyor, %5 i ise daha yeni 3 hafta önce FENER'e koydum, pozisyonu kapattığımda post-mortem yapacağım ve gerçek kâr/zarar o zaman ortaya çıkacak
Printable View
hisseyi alalı 6 ay olmuş ama sen krizlere giriyorsun, TR'deki borsacıların hemen hepsinin sürekli yaptığı hataların en başında bu geliyor, herkes çok kısa sürede yüksek kazanç elde etmeyi kendine Allah tarafından bahşedilmiş doğal bir hak gibi görüyor, 6 ay borsa için anlamsız ve çok kısa bir süredir
Borsa uzun vade türünden bir yatırım ortamıdır, kısa vadede yüksek risk alıp yüksek kazanç elde edeyim derseniz sürdürülebilir tarzda başarılı olma şansınız %2 dir yani başarısız olup para kaybetme hatta batma olasılığınız %98'dir, eğer bu şanslı 50 kişiden 1 i de benim diyorsanız buyrun meydan sizin
http://666kb.com/i/dyfafrov8mv5z22en.jpg
hangi hisse? gyo muydu?
bana grafiğini goster ne haber gelecegini soyleyem diyor
adamda ozguven o kadar fazla ki kustahlık sınırında yani:)
Hayir tam tersine. Ben uzun vadeciyim. Yanliz devamli fiyat odakli islem yaparak yazilan karla hissedeki ana portfoyumun maliyetimi dusurmek stratejim. Ama belli bir sure sonra hissenin fiyatinin ilk girdigim fiyatin ustune gelmis olmasi gerekiyor. Yani yukselisin baslamasi. Bu durum olusmazsa hem harcadigim zamandan, hem kacirdigim firsatlardan, hem tasima maliyetinden, hem de bozulan sinirlerimden zararim olusuyor. Ustune konejktur de bu sekilde degisip devaluasyon da yeyince burdaki pozisyonlarin bir anlami kalmiyor. Kurtarmanin ihtimali yok.
İhrac yapacakmis hulkumuz
Ek Açıklamalar
Bankamız tarafından yurtiçinde 10 milyar Türk Lirası'na kadar farklı tür ve vadelerde bir veya birden fazla defada halka arz edilerek veya halka arz edilmeksizin tahsisli olarak veya nitelikli yatırımcılara satış yoluyla Varlık Teminatlı Menkul Kıymet (VTMK), İpotek Teminatlı Menkul Kıymet (İTMK), Varlığa Dayalı Menkul Kıymet (VDMK), İpoteğe Dayalı Menkul Kıymet (İDMK) veya benzeri türden borçlanma araçlarının ihraç edilmesine, gerçekleştirilecek ihraçların vadesinin 30 yılı aşmayacak şekilde belirlenmesine, piyasa koşullarına bağlı olarak tahvillerin sabit veya değişken kuponlu olarak ihraç edilmesine karar verilmiş olup ihraçlarla ilgili tüm hususlarda Genel Müdürlük Makamı yetkilidir.