Bana da 5.78 e itekliyorlar gibi hissettiriyor.ytd.
Printable View
Diğer konu ise,
Toplam sigortalı sayısı son 1 yılda 329.000 kişi azalmış resmi SGK açıklamasına göre...SGK açığı da katlanıyor bu durumda...Kaçak sigortasız işçi çalışma/çalıştırma oranı/sayısı artıyor... (belki de bu Suriyeli, Iraklı, Afgan sorunundan dolayı)
Bu hisse bolundu mu?
Niye bu kadar cok dusmus.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TR ekonomisi esaslı bir deval olmadıkça açılmaz,piyasanın istediğini vereceksin. 12'yi ver huzur içinde çözülsün bu iş.
Bir sağlık haberi daha... Bu sabah oğlum ortopedi uzmanına gitti. Ayak topuğunda 30 gündür geçmeyen bir ağrı ve basınca acı veriyor diye. Dr. elle muayene ederek pomat yazmış. Oğlum '' Dr. bey röntgen çektirsek , bu ayakkabı giyerken çekecekten hırt diye ses gelerek başladı. Bağlara bir şey olmuş olabilir '' dediğinde , Evet haklısın ancak acil durumlar dışında görüntüleme cihazlarını kullanmama kararı var. Sen bunları kullan, geçmezse bakarız demiş.
Şimdi yine Suriye- Afgan- libya vb. uyrukluların durumuna gireceğiz ve ırkçı diyecekler. Oysa evdekine yetmeyen komşuya haramdır.
Bugün de Konyada bir adam eşini eşarpla boğup öldürmüş...
Bilginize,
Saygılarımla,
letgo üzerinden ihtiyaç sahibi öğrencilere bazı elektronik eşya ve küçük ev aletleri, beyaz eşya vereyim dedim. İlana pazarlık yazdım ki kötü niyetliler kaynamasın diye. '' Abi öğrenciyiz yap bir güzellik '' diye yazan gençle buluşarak eşyaları gösterdim. Sohbet ederken 2 gencin davranışlarından huylanarak öğrenci kimliğini sordum. Ne çıktı tahmin edin !! kimlik felan yok. Adamlar spotçu imiş.
Güven yerlerde. Belediye sosyal hizmetlere başvurduğumda ise eski eşya ile ilgilenmediklerini söylediler.