Printable View
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Günaydın ustad mac 2,68 vermiş. Onun da zararı az kaldı. İnşallah 3-4 arası AFT den gelir😁 Gunaydin dervis Bugun aft yi senden guzel haberlerle bekliyoruz
Altın onsa bakın nasıl kıpraşıyor, nasıl kıpraşıyor... Dakikalıkta zenci yatırımcılar basmış...
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Altın onsa bakın nasıl kıpraşıyor, nasıl kıpraşıyor... Dakikalıkta zenci yatırımcılar basmış... Emmi buradan doner gibi...daha da dusurmezler
Alıntı: Originally Posted by Webster Masallah emmim Attigin tas gedige oturuyor Üstadım biz hep senden öğrendik. Bak papir bir yorum bile yapamıyor. Rahle-i tedrisattan çıktı, bu hale geldi.
1657 veya 1681 destekler...
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Üstadım biz hep senden öğrendik. Bak papir bir yorum bilke yapamıyor. Rahle-i tedrisattan çıktı, bu hale geldi. Estagfurullah emmim teveccuhunuz Ben alayliyim siz mektepli Ama kimine gore ikimiz de cahiliz 😀
Alıntı: Originally Posted by jmk99 1657 veya 1681 destekler... Buradan 1710 a hizla cikmasi lazim emmim Yoksa micis
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi buradan doner gibi...daha da dusurmezler Sari kiza mujde ar metodunu uygulamazlar degil mi [emoji23] pusudayim 13:00 a kadar pazartesi fib e giris icin tekrardan SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi