bugün de hepsi yeşil devam ediyo böyle devam eder mi bu sebebi ne
Printable View
bugün de hepsi yeşil devam ediyo böyle devam eder mi bu sebebi ne
Yani hep konuştuğumuz şeyler Sn Hkm,
Video çok uzun hepsine bakamadım ama, M2 arzı çok fazla, bu arza orantılı olarak daha çok artmalıydı, tarzı bir yaklaşım. Gümüş de haklı zaten, 50 doları geçmeliydi ama geçirmediler, altın zaten az buz değil, dipten bu yana %80, son krizden bu yana %43 arttı. Bir realizasyon olacak/oluyor ve artık 800 dolara düşmez, 1500-1600 doların altına inmez, demek de az bir şey değil.
Altın faizler burada kaldığı ve 1750-1800 lerin altına inmediği sürece, yatayda kaldığı sürece, borsalara sert düzeltme gelirse, küresel ölçekte bir kriz halinde, her an 2400 hareketi yapabilir, bu hep cepte zaten. Bir koşan yassı ihtimali yani. Şimdilik komplex bir düzeltmeye gark oldu neresinden bakarsanız bakın. Şu an olursa 2400 olur, ama daha üstünü söylemek kehanet olur, ama olur mu, olur, erenler isterse her şey olur. Erenler para borsada, ekonomide kalsın istiyor, kriptoya bile gıcık olmaya başladılar o yüzden, bu erenlerle, adminler hepsi aynı kabileden. Yoksa TESLA niye uçuk fiyatlansın, SpaceX gazından o da nasipleniyor, yeter ki içinde Elon Musk adı geçsin, sürü ikna olsun, kafası karışsın, birbirini gaza getirsin, de gidip altın maltın almasın...
Yani HSBC' nin dolar TL hedefi prim yapıyor, ama dünya MB' larının fiili icraati prim yapmıyor, herkes altın sattı, -mış, öyle görünüyor, HSBC' nin bir hesabı varsa, dünya MB larının da vardır bir hesabı..
20-25 bin dolar senin bütçenin %110 nuna denk gelebilir başkasının %1 bile değildir karıştırma kardeşim.
Siz buradaki herkesin 3-5 bin doları olduğunu mu sanıyorsunuz? Birisi der ömrümde görmedim diğeri der ölsem kazanamam.
Buradaki anacınız 5 bin doları 6 bin dolar yapmak mı onu anlamadım, ya da günlük 50-100 lira kazanmak mı?
Adam bugün diyor tüm param sene sonu 29 bin dolar olacak..yuh oha diyen görmedim. Biz 20-25 bin dolar forward yapınca oooooo oluyor....
Biraz daha dinlemek daha sonra denkontlarla susturmak istiyorum sizi :)
Bankaya göre alt limit değişir mi 10 bin dolardan başlar işlem limiti. Banka sana vergisiz komisyonsuz kur farksız o anki merkez bankası kuru neyse ondan paranı bağlar 3 gün sonra hesabına geçer %10 bazı bankalarda yaptığın kardan komisyon vardır. Atıyorum 10k dolar aldın 6,5 dan 3 gün sonra hesaba geçtiğinde dolar 6,6 ise aradaki 1000 liranın %10 nunu alırlar ama bu pazarlığa da bağlı benden kralı gelse alamaz mesela çeker parayı başka bankaya geçerim
en son doğal gaz müjdelerinden bu yana doğal gaz ne kadar atttı? Malum şahıs yarın neye müjde verirse bir sene sonraki fiyatına bakın.
Ben derim ki Adam Yerli ve Milli Mars projesi için gelirlerden yüzde 5 keseciğiz dese buna inanacak Temiz 5 milyon var. O derece...