Baka baka bir hafta daha geçti bakalım önümüzdeki hafta bir haber gelecekmi?
Printable View
Baka baka bir hafta daha geçti bakalım önümüzdeki hafta bir haber gelecekmi?
Avucunun içi kaşınıyorsa vallahi iyisin akant benim kaşınmadık yerim kalmadı ilacı yok bu işin stresten kaynaklanıyor alerjik bir hastalık çok uzak kaldık bu printaştan acil bir doz yaptırmamız lazım yönetici uyuyormu ne kaşıntıdan gidicez beklemekten oynatacağız sabretmekten çatlıyacağız olacak bir şeyde ne.
Bu printaşı anlamak zor lahana gibi bir şey açtıkça yaprak çıkıyor sonu malum çocukken yaş günü yaparlardı yaş günü hediyesiz olurmu kocaman janjanlı hediyeni alırsın açarsın gazete kağıdı aç aç gazete kağıdı hiç bitmez hayalimde plastik oyuncak araba vardır kağıtlar bittikçe hayalim suya düşer çıka çıka bir ciklet parası 1 lira çıkar bektentin gerçekleşmez umut böyle birşey yıllar geçer veren olmaz ve beklentilerin gerçekleşmesi yapılacak olan tek şey ne iş yaparsan yap mücadeleyi asla bırakmamak yeni imkanların yeni fırsatların var olduğunu unutmamak inovasyon dedikleri kelimeyle örtüşüyor mu bilmem çağ hep yenilik ve refah peşinde sonuçlar kişilere ve bu kadarı yeter diyenlere göre değişiyor kim bir milyoner olmak istemezki hayat yarışı kim milyoner olmak ister programı gibi biri gelir biri gider biz ne gidebiliyoruz nede gelebiliyoruz çakıldık kaldık.
çağa yeniliklere ayak uydurmayan toplumlar yıkılmaya mahkumdur.çağa yeniliklere ayak uydurmayan şirketlerde yıkılmaya mahkumdur.bizler neye mahkumuz bilemiyorum ama borsada sürekli bizler gibi yanlış yatırımlar yapanlar olacak.geriden sürekli yeni şirketler yeni yatırımcılar yerini alacak .bu karanlık oda da bizim sınavımız ben alıştım tecrübe oldu benim için birde printaş takıntısı umarım tez zamanda patronda yeniliklere ve çağa ayak uydurup bizleri bu takıntı dan kurtarır.Allah her şeyin hayırlısını versin .
Amin inşallah hayırlısı olur geçmişteki sorunlar gelecektede olacak bunların altyapısını hazırlamak olabilecek kötü seneryoları en aza indirebilmek üst düzeyde olan yöneticilerin küresel dünyanın gidişatını iyi analiz ederek önlem almaları önemli günü kurtarmaya çalışmak değilde geleceğe yatırım yapmak artık dünya eskisi gibi değil ülkelerin bir birine olan bağları çok hızlı bir şekilde yön değiştirebiliyor krizlere karşı toplumun gelir düzeyi düşük kesimleri çok çabuk etkiliyor küçükte olsa yatırımcıların tasarrufları önemli bu yatırımcıların güvenlerini kaybettiğinde özel sektör veya kamu olsun bir daha geri dönüşü zor oluyor ve kartopu çığa dönüşüyor buda bindiğin dalı kesmek demek kısa günün karlarını 90 larda 2 binli yıllarda gördük bana birşey olmaz diyenler bile battı önünü göremeyen geleceği düşünemez finansal oyunun içine girip evini arabasını satanlar ne hale düştüklerini gördüm bu oyunu kuranlarında oyun içinde oyun ve kazdıkları kuyudan çıkamadılar dışarda yazılan oyunun kazanı içerde olmaz.
ninniler ve masallarla geçen bir sene daha... .at üsküdar yat kat közde kahve bir sombahar daha kışa yaklaşıyor,