acc kub krc opb eksi.... yanlıs ata oynuyoz anasını satayım..
ahu 0.17
osd 0.13
yfv 0.11
tot bıle 0.13
Printable View
acc kub krc opb eksi.... yanlıs ata oynuyoz anasını satayım..
ahu 0.17
osd 0.13
yfv 0.11
tot bıle 0.13
Allah bunları bildiği gibi yapsın, başka ne denebilir ki? Sözde deneyimli uzmanların yönettiği fonlar. Her hafta sonu haluk canberk'i dinlerim. Yabancıların viopta açtıkları kontratlara falan bakar. Uzun zamandır alış kontratları önde, yani çoğunluk, endeksin yükseleceğini düşünüyor. Bu adamın baktığına bunlar bakamıyor mu? Yabancıların çoğunlukla yükselişe oynadıkları bir ortamda bunlar neyin kafasını yaşıyorlar? Yazıklar olsun, bu durum, gerçekten mantık dışı. Hiç bir şey yapılmadan bir ayda yüzde 15 kazanmak varken şu duruma hiç bir profosyonel düşmez. şu saatten sonra ağzıyla kuş tutup yatırımcılara ikram da etse kıymeti olmaz. çünkü güven bitti. Keşke bir imkan olsa da bu fon hakkında inceleme falan yapılsa ama zor.
TCD ( tacirler değişken fon ) coştu. sanırım son 6 ay %120 performans gösterdi. Durdo hissesine bile girmişler ağırlıklı olarak.
Tcd orani bellimi
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu acc fonuna neden girdiniz ben bile anlamadım, borsa yükselirken eksi yazan bir fon kendileri :yes:anca çok düşüş olacak o zaman 2-3 kuruş veriyor.:notr:
GMR %-0,22
HTT %0,27
OSL %0,15
Göz kararı hesapladım yanlış olabilir