NONAME ve öncekli nicklerinin yanında Red listemde yerini aldın.
Printable View
impulsive hareket demişken eğer gerçekten pair trade olma şartlarını taşıyan bir çiftse bu impulsive hareketler yeni poz açmak için çok avantajlı.. hisselerden birisi ilk harekete diğeri gibi hızlı başlayamaz ama bir kaç gün içinde yetişir.. mesela garan ilk hareketi yapar, 2. veya 3. günde akbnk ona yetişir gibi..
Olmayan parayla kredili mal alışına karşı degilsiniz ama olan parayla hisseyi ödünç alip satmaya karşıniz. Acikciyi sıkıştırınca sevinirsiniz parasını hatta servetini bile alırsınız. Oysaki senin servetin hiç bir zaman açık yapan adama geçmez ama açık yapaninki sana geçebilir. Açığa satanın aldığı riskin 10 da birini almayanlar açıkcilara kin kusuyor. Bana göre Gamestop olayında açıkci rasyonel davranmıştır. Zarar eden bir şirket var ve fiyatının düşmesini beklemek doğru olandır. Aç gözlü ve sinsice davranan redditciler ve balon teslanin sahibidir.
senin paranı aracı kurum niye kullansın.
ya akşam senin hesabından repo yapar yada repo tutarı altında ise faiz fonlarından (zarar etmeyecek) 13:30 dan önce değerlendirir.
nema getirisi sadece ben kesinlikle nema/faiz vs istemiyorum diye hesap açarken belirten veya sonradan dilekçe ile iptal ettirenlerin getirileri kuruma kalır.
orta vadeli alışlarımda blokaj koyarım.zaten 4/6 ay asla satmayacağım için problem yok.blokajin faydası,şeytana uyup al/sat yapmıyorum.
çözme işi 5 dakika.
takasbnktan çözdükten sonra,aracı kuruma ilettim.onlarda işlem yaptı ve çözüldü...ama akşam çözerseniz sabah aracı kurumla irtibata geçmeden cozulur
Ak/garan 1 bekliyorum diyelim. Bunun için Ak ın +5 garan ın +1 olması veya ak +4 garan -1 veya nötr olması durumundan bahsediyorum. Bu durumda önden gidene TP yapmak daha anlamlı evet. Ben genelde aynı sektör değil de aynı grubun hisselerini pair ediyorum. Ak versus sahol veya kchol vs ykbnk veya toaso vs arclk gibi gibi.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.