Kapanışa doğru zorluyor yukarısını. Halen 1417 maliyetli nisan longlarla bekliyorum.
Printable View
Kapanışa doğru zorluyor yukarısını. Halen 1417 maliyetli nisan longlarla bekliyorum.
Neyse, hazırlık var piyasada... Eller ayarlanıyor diyelim...
SPOT kapanış (viop ve spot ta her ikisinde de İş Yatırım hedge yapmadan short pozisyonunda! bir bildiği varmı yoksa paranın gücünü mü kullanacak! Katar lı kurum karşı tarafta!)
https://i.hizliresim.com/YLawhZ.png
Tayyarre kalkıyor :)
Erdoğan: "Emekli amirallerin vazifesi 104 tanesi bir araya gelerek siyasi bir tartışma konusunda darbe imaları içeren bildiriler yayınlamak değildir."
Bugün öğlen çok yakın bir arkadaşımla öğlen yemek yedik. Kendisi yapı malzemeleri satar ama büyüklerden biri. Vergi sıralamasında filan vardır şirketi. Kanal istanbul'dan açıldı konu, ne diyosun dedim. "Valla ben çok istiyorum, umarım yaparlar. Gece 1 lere kadar sipariş yetiştirmeye çalışırız. Sabahlar olmaz. Öyle bir iş gelir bana. Sona da 40 yaşımda emekli olurum. Basar giderim bu şehirden." dedi...
hahaha erken emekli olup, şehirden gitme kısmı niye dedim. Mahvolur olm şehir. O kanalı yaptılar mı şehir mi kalır, hemen emeklilik planımı devreye sokarım diyo :) Olay çok net. Ne olacağı son derece belli. Yetmez ama evetçilerin göz göre göre evet deyip ülkeyi mahvetmesi, baştakilerin cemaat ile kucak kucağa olup sonunda darbe olması, tek adam rejimi gelince ülke şaha kalkıcak deyip uçurumda aşağı gitmemiz gibi açık ve net. Herşey aslında gözüküyor ama ateşin yaktığını anlamak için ateşe elini sokan salaklar gibiyiz ülke olarak...