Hissedarx üstad da öyle,onu da tebrik ediyorum..
Printable View
Hissedarx üstad da öyle,onu da tebrik ediyorum..
Keko üstad zaten eggubre ile iyi bir durumda ona da basarılar diliyorum..
Hareketsiz kalan bir benim sanırım,mühim değil..
Daha evvelde söylediğim gibi beni üzmeyecek bir miktar var..
Kalın sağlıcakla..
Eyvallah üstadım ancak şunu bilmeni isterim ki öngörülerimde haklı çıkmanın sevinci buradaki bazı arkadaşların üzüntüsünden fazla değildir...Dediğin gibi tam da güzel bir beyin fırtınası başlamışken iyi polis kötü polis oyunlarının devreye sokulması beni de ziyadesiyle rahatsız etmekte...Gayet donanımlı olduğunu görebiliyorum ve sen de yazmazsan burada hiç işim olmaz açıkçası...Majör bir gelişme olmadığı takdirde bilanço açıklanana kadar ben de yazmama kararı aldım...
Saygı ve hürmetlerimle
bak birader güzel kağıtlar buluyorsunuz bende bunu delikanlı gibi yazıyorum en başta çıkıp ya evet çok yazıyoruz etkilenir mi millet acaba diye bi özleştiri yapıp evet ben sattığım kağıttan yatırımcı çekmeye çalıştım kağıt için diye itiraf etseydiniz konu hiç buralara gelmezdi sizden böyle bir adım gelmeyince ben tlgrm'da gönderme yapmaya devam ettim evet kendimce haklı oldığum için adım atsaydınız temel + teknik birleşir ortaya çok güzel şeyler çıkabilirdi neyse artık olan oldu
bu lafımda keko ya ordan kar alırsam burdan şöyle kazanırsam berkosna ekleyeceğim gibi laflar söylüyorsan gereğini yapman lazım ha bu kağıtta ne etki eder orası da ayrı bir konu size bunu kaç defa açıkladım ama bizi kötü bildiniz sizlerin aldığınız malı söylemeniz ekran atmanız iyi değil sürekli dile getirmeniz malesef kötü örneğini skumtech hikayesi ile fiyatlamanın hikayenin olmayışı ile düzeltmesinde gördük
bak ağzınla söylemişsin duygusallığa gerek yok hisseye aşık olmamak lazım berkosan uzaya gitmeyecek beyler piyasaya göre kar almak maliyet sıfırlamak kazancı korumak iyidir eski piyasa dinamikleri yok 2025 de zor olacak
sayın hissedarx iyi polis kötü polis işine beni katma benim kimseyle bağlantım yok derdimi de anlattığımı düşünüyorum benim olayım teknik ben temel bilanço vs göre poz almıyorum