Operasyonu bile fakir :) zirveyi gecirip mal verseydi bari
Printable View
Ben hala umutluyum bilancoya kadar yeni zirve için ama muhtemlen siz yine hakli cikacaksiniz:) En gec Haftaya belli eder yönünü sanırım. Bunu da arsaya bakanlik onayi haberiyle yapabilirler bence. Son ceyrekten itibaren ceyreklik 200 ml ciro ve 20-25 ml faaliyet kari gelecegini kasadaki parayla ceyreklik 40-50 ml net karlari bulabilecegini düşünüyorum. Bakalim 0.20 usdlere gelirse eklerim bende yoksa eldekilerle devam
Şuan 8,51 hisse yükselmek istiyor zorla yatayda kapattı bence gereksiz ucuz bantaş 0,20 usd yazmanız geçen sene aralık fiyatlarında bantaş şuanda bulunduğu seviyelerden de maliyet yapılır zaten temelinde sıkıntı un,yağ,şeker var fakat hisseye ilgi yok bence yan hisse büyük hisse olmadığı için dezavantajını yaşıyor zamanla düzeleceğini düşünüyorum ytd.
Ben takaslara bakmadım malın toplu olup olmadığını bilmiyorum sonuçta küçük hisse fakat şuan ki seviyelerden maliyet yapılır ve beklenir şahsi düşüncemdir ytd.Yükselme ihtimali düşüş şelale yaşama ihtimalinden daha yüksek en kötü stop koyup geçilir en düşük ihtimal yarın eşek değilse bantaşta yükseliş bekliyorum mantıklı olanı ytd.
Vay be yazık olmuş çok kötü rezil bir bar yaptırmış gene. Gıda sektörüne teneke veriyorsun abi bu kadar aksiyona ucuzluğa gerçekten gerek yoktu ya. Benim elimde hala var ve hala taşıyorum ederinden malesef bana göre çok, çok uzakta. Çakacaklar sanırım. Çaksınlar belki mal alırız aşağılardan. Umarım öyle olmaz ve 9 üstü kapanışlar alırız özellikle bu hafta sonu, ama bugünkü bar baya kötü duruyor malesef..
Yav enflasyon yıllık birçok sektörde %100 den fazla bu şirket geçen yıl ki fiyatında bile değil. Sektöründe gitmeyen (, henüz :))) tek firma....
Çok ta .....
Sürekli yeni hat açıyor, yeni yatırımlar var, kasada yüzmilyonlar var, güneş ☀️ enerjisi santrali açıldı, UMUTSUZLUK TOHUMLARI SAÇIP BİRİLERİNİN 🍞 EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN.
ONCA AYDAN SONRA SEKTÖRÜNDE Kİ DİĞER AMBALAJ ŞİRKETLERİN DURUMU ORTADA İKEN: ON KATI GİTMİŞ ŞİRKET ALACAK HALİMİZ YOK..
SATMAK YOK BEKLEMEYE DEVAM..
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Evet iyi bir SİLKELEME OPERASYONU yaptılar, baya bir 🍐 dökülmüş tür:))