YILLIKTA 10 Milyon TL Net KAR. İkinci çeyrekte zarardan kara geçer.
Printable View
YILLIKTA 10 Milyon TL Net KAR. İkinci çeyrekte zarardan kara geçer.
Sermaye arttırımı yapması hisse derinliği açısından olumlu tabiiki. Bedelsiz sermaye arttırımı olduğundan, bu kaynağı bir yerde kullanamaz. Çünkü finansal bir likidite oluşmadı. Ha şöyle; temettü dağıtmadı, para şirkette kaldı, bedelsizde kullanıldı. Olaya bu şekilde baktınız sanırım. Evet dolaylı da olsa fonlama oldu. Haklısınız. Bakış açısı ne kadar önemli. Bakan göz, Gören göz.
Şirketin 2017 6 aylik bilanço karı 4,9 milyon TL. Aldığı teşvik 6 aylık bilançoya yansıtılacak. Bundan dolayı ben yüksek bir karlılık bekliyorum. Ayrıca A grubuna dahil olması da bir avantaj, hisseye ilgiyi artıracaktır. Yeni yatırımlar, arkasından ciro artışı ve karlilik artması hisseye olumlu yansıyacaktır.....
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin 2017 6 aylik bilanço karı 4,9 milyon TL. Aldığı teşvik 6 aylık bilançoya yansıtılacak. Bundan dolayı ben yüksek bir karlılık bekliyorum. Ayrıca A grubuna dahil olması da bir avantaj, hisseye ilgiyi artıracaktır. Yeni yatırımlar, arkasından ciro artışı ve karlilik artması hisseye olumlu yansıyacaktır....
Sasa teşvikleri 3 ayliklara yansıtabilmek için 3 defa bilancoyu erteledi. En sonunda 22 Haziran'da teşvikler resmi gazetede yayinlanmadigindan 3 aylığı tesviksiz açıklamak zorunda kaldı. Ve şirket aşağıdaki açıklamayı yaptı: Açıklamalar
Sermaye*Piyasasında*Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği (II-14.1) kapsamında*son*yayın tarihi 10.05.2018 olan şirketimizin 2018 yılı 1. 3*aylık konsolide*finansal tablolarının yayınlanması için, şirketimizce başvurusu yapılan teşvik*belgesindeki destek unsurlarının detaylarının yer aldığı*Bakanlar Kurulu*Kararı'nın T.C. Resmi Gazetesi'nde yayınlanması beklentisi nedeniyle*ek*süre taleplerimiz Sermaye Piyasası Kurulu tarafından olumlu karşılanmıştır.
Teşvik*unsurlarının T.C. Resmi Gazetesinde yayınlanmamış olması nedeniyle söz*konusu raporlar *20.06.2018*tarihinde teşvik unsurlarını içermeyen haliyle Kamuyu Aydınlatma Platformunda açıklanmıştır.
Teşvik*belgesi*başvurumuz, *Ekonomi Bakanlığı'nın 24.04.2018 tarihli yazısı üzerine*Bakanlar Kurulunca imzası 30.04.2018 tarihinde tamamlanmış olduğu halde T.C.*Resmi Gazetesinde 23.06.2018 tarihinde yayınlanmıştır.
31*Mart 2018 tarihli finansal tablolara yansıtılamayan söz konusu destek unsurları kesinleştiği için şirketimizin*1 Ocak – 30 Haziran 2018 ara hesap dönemine*ait*finansal*tablolarına yansıtılacaktır.
Kamuoyuna*saygı ile duyurulur.