Akbank 24
Finansbank 23.50
+250 bin tl :28:
Printable View
Akbank 24
Finansbank 23.50
+250 bin tl :28:
Merkez bankalari krizlere hazirlanmak icin belli zamanlarda altin stogunu artirir. Bazen haber cikar merkez bankasinin altin rezervi azaldi diye. Cunku muhtemel ihtiyacindan fazla bulundurmustur ve buna gerek kalmamistir
2015 den once bir cok merkez bankasi altin rezervlerini artirmisti, cunku trumpin gelisi ile piyasalarin bozulacagini dusunuyorlardi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd'nin yılda 600 milyar dolar ithalat yaptığı çine gümrük vergisi uygulaması bu ürünlerin fiyatını otomatikman yüzde 20 artıracak ve enflasyonu fed bile engelleyemeyecek. Birde petrol fiyatını tutamazlarsa kriz 2020ye kalmaz bence. 2 yıllığın faizinin 10 yıllığın üzerine çıkması resesyonun nedeni değil sonucudur.
Resesyonun nedeni demedim ki. Resesyon zaten bir sonuctur.
Kriz 2020 de de olacak demedim. 2020 de fed faiz artirimini sonlandirir dedim. Projeksiyonlari bunu gosteriyor
Sadece su olabilir. 2019 da 3 kez faiz artirmazda 2 kez artirir ve 2020 de bir kez artirir ve son bulur.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce enpara aradı, hiç açmadan kapattım. Uzun süre kullanmayınca sizi özledik tarzı mesaj, e-posta gönderirler, neden kullanmıyorsunuz diye sorarlardı. Ben de rekabetçi oran vermedikçe aşkımız sönüyor, tekrar canlanması için oran cazibesini kullanın diyordum. Hala mevduatcıyı küstürmeye devam ettikleri için bu defa açmaya bile gerek görmedim.