Printable View
133400 ,yeter bu kadar tepki...:halay: vur kırbacı palacan vurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :kahkah:
boşluk bırakmadan düşecek heralde
Alıntı: Originally Posted by mert45 133400 ,yeter bu kadar tepki...:halay: vur kırbacı palacan vurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :kahkah: 133550 oldu :cool: ben ne zaman kırbaç desem bu palacan hanzosu yukarı sürüyor :seyt:anlaşamıyoruz :he:
Alıntı: Originally Posted by mert45 133550 oldu :cool: ben ne zaman kırbaç desem bu palacan hanzosu yukarı sürüyor :seyt:anlaşamıyoruz :he: mavi vereyimmi mavi:he::he: pala rengi duyunca salmaya başladı:kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll mavi vereyimmi mavi:he::he: maviyi palaya vermişin biz istedik adam 1000 point aliverdi dipten
https://resmim.net/f/8DsLUK.png
Alıntı: Originally Posted by Last Trader maviyi palaya vermişin biz istedik adam 1000 point aliverdi dipten yok ben vermedim ... onun özel üretimi var felaket güçlü ..benimki 400 puan yazdı ..onunki 1000 ..gücü düşün artık:kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll mavi vereyimmi mavi:he::he: zuhahahahahaa :kahkah: