tamam tamam 3,60 dan alırım söz.
Printable View
tamam tamam 3,60 dan alırım söz.
O kadar mal bastılar ki, alıcı korkuyor.
Algı çok bozuldu. Ben bile , 3.70 i şimdi gördüğümde yanlıştır diye düşündüm.
Çok enteresan,tükenmişlik...
5 den dönen kağıdı burdan vermezler yine 5 çıkarır biz yine yukardan almaya çalışırız o zaman verirler
ytd anlamam
Pek analiz işlerinden anlamıyorum. Bu forumda sizleri okuyarak ufak yatırımlar yapıyorum. Fakat her zaman hislerime güvenirim. Elimdeki hisseyi satmayı hiç düşünmedim, bilakis elime biraz daha geçse alacağım. Ben bu enteresan düşüşlerin etkili bir pozitif haberle artışa döneceği kanısındayım. Beyfendi yatasta iken de aynı şeyleri bana hissettirmişti. Sonuç kazanç oldu. Umarım burada da benzer tabloyu yakalayacağız. Umarım ualkayanın deyimiyle kağıda olan aşkım mutlulukla devam eder.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kaçırdım sanırım treni. gelmeyecek gibi 3,60 :(
uçtu uçtu kelebek uçtu bugun eksi kapamayacak gibi hadi hayırlısı inşallah diyecem de umarım kazanır
60 dakikalıklarda üçgen kırıldı. Tepki yolda
Geri tepki :)))
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kelebeğin önmrü misali. yeni kurbanlarmı arıyorlar anlamadım. ben varım. 3.60 da bekliyorum. kaldı 50 dk.
Kendi mallarını alıp gelgel yapıyorlar.
Bir kağıt aldık hergünmü düşer, bu kağıt aynı latek lojiştiğin kaderini yaşıyor gibi.
bu kadar adamı kucagına düşürmüşken buralardan kesinlikle vermez 2 ileri 2 geri oynaya oynaya yukarıdan tekrar satar sadece zamana dayanan ky belki zararı kurtarır kendi düşüncem
ytd anlamam
Yatırımlarına bakıyorsun mükemmel. Bilanço iyi ama kağıt her gün düşüyor enteresan :((
Daha once de yazmistim, 2017 Haziran bilancosu o kadar da iyi gelmedi. Net kar beklenenden az geldi, 2. ceyrekteki ciro buyumesi %45 guzel ama Yatas'in buyumesine gore (%60) dusuk. O nedenle 4.4x'lardan satip 3.6'lardan tekrar aldim. %45 uzeri ciro buyumesi devam ettigi surece ve Euro kuru sirketin net karini baskilamadigi surece bu sene sonuna kadar guzel yerlere gelecegimizi inaniyorum.
Sayın borsacı34 yataşın 2017 ciro hedefi 730milyon, üstelik yataşın satışlarının en büyük kalemi yatak,ev tekstili ve baza da bu oran satışların yarısından fazla.
Doğtaş bu alandaki satışları belli değil, şirkete bu konuda bi yatırımcı mail atmış bu bilgileri açıklamak zorunda değiliz ancak yıl sonunda bu veriler le ilgili yatırımcı beklentilerine göre çalışma yapacaklarını aynı zamanda , yıl sonuna kadar yatak lansmanı planladıklarını söylemiş. Bildiğim kadarıyla Düzce tesisinde yatak üzerine ağırlıkta.
Lafın kısası yatak alanında bi sıçrama yapmadığı sürece Doğtaş yataş kadar potansiyelli olamaz.
Bugün ile beraber üst üste 6. Gün düşüşte kapattı. Yakın zamanda 2017 yılı içinde yatas 2 defa üst üste 5 gün ve üzeri düşüşle kapattı. Bu hareketlerin sonucunda yatas iyi tepki verdi. Umarım aynı olay dgklb de gerçekleşir. Ytd
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cikekli pasta var Mdr?
1 hafta gibi bi sürede 4,76 dan 3,63 e düştü inanılır gibi değil grafik teknik ne durumda artık bi tepki yükselişi yapması gerekmiyormu
https://invst.ly/4ucqf
görüntü bu ancak yurtdışıda çok bozuk, bu yüzden grafik çalışmayabilir .Yarın gediğin satışları muhtemelen bitecek sonra bi tepki gelebilir yada yataya sarar.
sayın borsacı34 üstad öyle bi pozısyonu böyle küçük bi kagıda bağlamak ne kadar mantıklı beklentınız nedır inanıyormusunuz yükseliş olabilceğine kendilerinden olmayan birinin açmiş oldugu yüksek pozisyon hem sizi hemde bız kyleri epey bekletmezmi
https://i.hizliresim.com/dG98mL.png
Haftalıkta tam destekteyiz trend bozulmamalı...buradan tepki kuvvetle muhtemel...
Çok konuşuyorsunuz
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
450-500 lot civarinda mali kaldi sanirim Gedigin, 1-2 gunu kaldi. 4.20-4.30 gibi dengelenir tahta..
barcelona terör olayı sonrası borsalar çöktü. sabah bizde de sıkıntı yaratabilir. gerçi biz takmıyoruz böyle şeyleri ama bu ara zaten naneli olan borsa sabah tepki verebilir. %1 1.2 arası eksi açabilir. eğer bu hissede düşerse en dibinden almak lazım.
Aynen katılıyorum arkadaşım bence de bu topikte çok gereksiz konuşmalar fiyat miktar dillendirmeler var...Buralar da satır satır okunuyor haberiniz olsun...Böyle sığ tahtalarda fena çarparlar adamı dikkatli olun...Bizde bir miktar alım yaptık...Bana göre düşeceği 2 kademe daha var her 2 sinde de biraz daha almayı düşünüyorum...3 ün altı görülürse kol keser çıkarım...YTD...
Bir haftada 1 liradan fazla düştü diyen arkadaşlar var ben 10 günde 7 liradan 90 kuruşa düşen kağıtta gördüm...Burası bist burda hiç bir şeye şaşırmam...
http://fs5.directupload.net/images/170818/olijq93z.jpg
dış borsalar bayağı tatsız.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin -342 olurken, ortalama tahmin +264 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +605 puan olurken, en düşük beklenti -710 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 7'si pozitif, 25'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
3.60 iyi destek olacak gibi.Umarım gedik satsa bile yeni alıcıların gelmesiyle düşüş durur ve az da olsa yukarıya tepki verir.
okunmaya gerek yok be dostum 1 lotuna kadar kimde var bilio adamlar merak etme.