Yargıtay genpower jeneratörün iflasını onaylamış sanırım. Ne olacak bundan sonra . bilgili arkadaşlar bilgilerini yorumlarını aktarırsa sevinirim
Printable View
Yargıtay genpower jeneratörün iflasını onaylamış sanırım. Ne olacak bundan sonra . bilgili arkadaşlar bilgilerini yorumlarını aktarırsa sevinirim
Ne olacak BALMU kardeşim 0,04 krş. Hurdacıya verecen başka bir şey olacağı yokmuş[emoji34]
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://m.facebook.com/GENPOWERBEST/...pe=3&source=48 buda özbekistana gönderilen 2 tane 900 KVA jeneratör. Bu nasıl iş hala anlamadım. Madem yargıtay onadı bu saatten sonra borçluların borcu için fabrika gayrimenkul vs satılır borçlulara verilir. Üretime devam etmeleri hala ne mantık ozmn.
Sn; BALMU
Aaldığım duyumlara göre K.ırak dönüşü havaalanında Müjdat uslu göz altına alınıp tutuklanmış, cezaevine girerken kendini yere atıp kalbim sıkışıyor diye, şimdi de hastanedeymiş, kapısında da 2 polis varmış. Bu bilgi doğrumu?
Eğer doğruysa Allah Nuri beyin vs. kişilerin Beddualarini öbür dünyaya bırakmamış.
Biz beddua etmek istemiyoruz alın terimizi emeğimizi bize geri versin yeter üzerine işleri rast gitsin diye dua bile ederiz ama nafile fabrikaya kadar gittim ********ler kapıdan içeri sokmadılar insan bir buyur eder çay kahve söyler düşman olsa böyle muamele yapılmaz beter olsun...
Maalesef öyle üstadım. Alınterimizi geri alabilmek için hep dua ettim. Ama bazen hayır da şer , şerde hayır vardır. Bunu bilemeyiz. Rızkımız geri dönecekse kim naparsa yapsın engel olamaz. Allah ım inş. Alınterimizle kazanıp yaptığımız yatırımları hayırlısıyla geri verir.
Amin.
Birgün Müjdat uslu nun ve yakınlarının hazin sonunu 3. Sayfa haberlerinden duyduğum gün icim soğur. İşbirlikçileri kimse aynı son onları da bulsun...
[url]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=382509932394893&id=1446162832 141016&anchor_composer=false
Adam canlı yayına devam ediyor. Gayet güzelce
BALMU boşuna uğraşma bilselerde söylemezler çünkü işlerine gelmez
Buradaki gerçekten bu hisse de olup alınteriyle kazandığı parayı kaybetmiş sadece para değil psikolojileriyle oynanmış bir grubuz. Ben demiyorum gelin hep birlikte hakkımızı savunalım. Sadece bu konularda bilgisi olan varsa paylaşsın isterim. Tabi ki herkesin aklı var . paylaşanında paylaşmayanında canı sağolsun
Onlar boş beleş işlerde vakit harcamazlar ucunda akçe varsa sıkıntı olmaz on numara danışmanlık hizmeti alırsın
Valla ben yaklaşık 2 yıldır formu takip ediyorum kimin eli kimin cebinde hala anlayamadım
Malesef bir ara Murat DOĞAN' ı n eşeğine binip buralarda bağırdık ama kimseye her hangi bir zararım olmamıştır. Buradan ne 1 lot aldım nede 1 lot sattım söylemlerim sadece kurgudan ibaret
[url]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=348258455867352&id=1446162832 141016&anchor_composer=false
[url]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=635360883611862&id=1446162832 141016&anchor_composer=false
Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı
İlgili Şirketler
[GNPWR]
İlgili Fonlar
[]
Sermaye Piyasası Kurulu Tedbir Kararı
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
a) Latek Holding A.Ş. (LTHOL) (Unvan değişikliği ile Genpower Holding A.Ş.(GNPWR)) pay piyasasına ilişkin olarak yapılan özel durum açıklamalarında 6362 sayılı Sermaye*Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 107/2 maddesinde tanımlanan piyasa dolandırıcılığı fiilinde sorumluluğu bulunan ve aşağıdaki*tabloda yer alan kişi hakkında 6362 sayılı SPKn'nun 107/2 maddesi kapsamında işlem yapılmak üzere, 6362 sayılı SPKn'nun 115*inci maddesi uyarınca Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasına,
b) Latek Holding A.Ş. (LTHOL)*(Unvan değişikliği ile Genpower Holding A.Ş.(GNPWR))*pay piyasasına ilişkin olarak yapılan özel durum açıklamalarında; 6362 sayılı Sermaye*Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 101/1-(a) maddesi ile Kurulumuzun V-101.1 Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı*İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 5/2 ve 6/2 maddeleri uyarınca, aşağıdaki tabloda yer alan kişi hakkında*borsalarda 2 yıl geçici işlem yapma yasağı getirilmesine
karar verilmiştir.
Adı SoyadıMKK Sicil NoMüjdat USLU
13993848
Genpower jeneratör ile iflas onanması arkasından gnpwr hol. İle borsa yasaklanması. Sanırım ibarelere çok takılmıyor müjdat bey. Dolandırıcı diyorlar . yazık sana.
[url]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=848280142218202&id=1446162832 141016&anchor_composer=false
[url]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=910165485995164&id=1446162832 141016
https://m.facebook.com/serkan.bas.33...tachments_list.[1114290622294658%252C1114290672294653%252C11142906 82294652%252C1114290722294648%252C1114290732294647]%253Astory_location.4%253Astory_attachment_style.a lbum%253Athid.100011411911867%26__tn__%3DEH-R%26cached_data%3Dfalse%26ftid%3D&mdp=1&mdf=1
Yahu sana ta ne zaman "soguk su ic ustune, umut kotuluklerin en kotusudur, iskenceyi uzatir" dedik.
"Is hayati ile alakaniz yok, niyeti anlayin, bu adam dolandirici, dolandiricilik yapmak icin yola cikmisti, is yapma niyeti olan hayatta bunlari yapmaz, hayatta bu islere bulasmaz" dedik.
Gebersin gitsin de herkes rahatlasin.
Boyle birsey yapabilirsiniz. Baska bir tane vardi o kimdi ya, Latif Unalmiydi, borsada batan sirketin teki. Yine ayni sekilde gidip "hakkimizi helal etmiyoruz" demislerdi ortaklari. Bir de dayak yemislerdi!
İş adamının cenazesinde 'helallik' şoku
Denizli’de önceki gün hayatını kaybeden tekstil duayeni Esat Sivri’nin cenazesinde helallik şoku yaşandı. İş adamının iflas eden fabrikasında 10 yıl önce çalışan ve haklarını alamadıklarını iddia eden bir grup ortalığı karıştırdı. Cenazede "Hakkımızı helal etmiyoruz" diye bağıran grup, "Hakkımızı istiyoruz" diye tepki gösterdi.
DENİZLİ (İHA)
28.06.2019
Vay be. Kimse bir kelime yazmiyor. "Yorgan gitti kavga bitti" mi yoksa???
Şirket te bir tane yazı göndermiyor spk ya battık veya batmadık diye bilançosu yok onu da geçtim 1 milyon lot hisse alan kişiden de ses çıkmıyor
Şirketin de patronun da umrunda değil ki. Adam el altından üretimini yapıyor . parasını kazanıyor. Dolandırıcı demişler sahtekar demişler umrundanda mı. Hatta bu ithamlardan zevk alıyor olabilir. Ne bundan ne diğerinden bi halt olmayacağı anlaşıldı. Azaplar senin üzerine olsun bay müjdat.
Hayret Murat DOĞAN'ın hisse alımı kimsenin dikkatini çekmedi.
bu adam neden hisse topluyor bir türlü anlamış deilim
158.400 Murat Doğan'in koleksiyon için vereceği tutardan fazla gibi. O kadar parasının olduğunu bile zannetmiyorum. İflasın onaylandığı haberini bize ileten kişinin bu davranışı garip geldi...
Aynen bu murat doğan 150 bin tl parasını bu kadar hisseye neden vermiş 500 bin lot hisse almış spk ya bildirimde bulunmuş ilginç geldi gerçekten ilginç
Bu MURAT DOĞAN 'ın şirket ile alakalı bildiğini bence MÜJDAT USLU bile bilmiyordur. Olsun öyle yada böyle nerede hareket orada bereket.
MURAT DOĞAN 'a sorun fabrikada kaç tane aydınlatma var onu bile bilir
Bu MURAT DOĞAN 150 bini boş ver 15 bin bile vermez bu hisselere belgedeki rakamların önemi yok önemli olan hisse adeti birim fiyat uydurmaca