Twitter a tspor da soygun var yazsın herkes onlarca kez herkesi etiketleyelim
Printable View
Twitter a tspor da soygun var yazsın herkes onlarca kez herkesi etiketleyelim
Yahu arkadaşlar kimi kime şikayet ediyorsunuz...Bu memlekette TFF başkanı iddia ortağı iken spk onaysız yatırımcı mı soyulur sanıyorsunuz...tspor ben bedelli yapığp futbolculara olan borçlarımı ödeyeceğim diye spk ya spk ya başvuruyor...onlar da buyur söğüşle diye izin veriyor...şemsiye formasyonu küçük yatırımcı için her zaman çalışır...yine çalışıyor...
gsray yatırımcısı kaç kere soyuldu kim ne dedi tspor yatırımcısıda bi kere soyulsun bişye olmaz derler
Piyasada şu an 49 milyon kadar R var islem hacmi al sat 5 milyon lot üzerinden 300 bin TL ile R taban yaptılar ...
2 milyon lot için takla atiyorlar .
Soyguncu i.pnler. ytd.
Sözleşmesinu fesih ettiği futbolcunun alacağıni istedi diye kamuouna şikayet eden TS yönetim Borsada soygun yapıyor.
Çocuklarınızdan çıksın ytd.
Rüçhanları yarın 0,3 ile 0.2 ye bağlayacaklar gibi aklınızda olsun katılmayacaksanız rüçhanlarınzı yanar 3-5 neyse bu şeref yoksunlarına kalmasın
KENDİSİ DÜŞÜNSÜN BU SAATEN SONRA 12 yılın dibin dibine getirmiş 12 yılda görmediği yere getirmiş bundan sonrasını patronlar düşünsün
http://finans.mynet.com/borsa/hissel...nspor-sportif/
yaptıkları herşey frafikte var 12 yıldaki soygun burda
BorsaHırsızıTrabzonspor başlığı ile twitter da @ahmetagaoglu61 ve @trabzonspor etiketleyerek yazalım. Ayrıca instegramdanda her trabzonsporun paylaşımına yorum yazalım belki utanırlar. Birşey olmaz demeyelim herkes defalarca twit atarsa ses getirebilir
Yakınlarından aldığı 5 milyon lirayı borsada kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan stajyer avukat Seyhan Ö. (30), 9'uncu kattaki evlerinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi
https://www.borsagundem.com/haber/bo...r-etti/1294262
Aslen borsada yatırım yapmak iyidir.
https://m.youtube.com/watch?v=gxV9LcA5YHs
*****1,03 TEN TSPOR AL DÖN ARKANA BİLE BAKMA****
TSPOR tahtası kapanırmı? hayır Türkiyenin güzide klübünü iflasına Federasyon razı gelirmi? Hayır. Mutlaka bir çıkış yolu bulunur. Ziraat Kredi verir, devlet sahip çıkar vs. vs. Köklü bir klüp ne teknik ne bilanço sadece saydığım bu sebeplerden dolayı TSPOR buralardan alınır... Zaten küçük yatırımcı buralardan bu hisseyi almaz ama 1,70 2,10 gibi olunca hemen atlar.. Bu da benim bakış açım. Yazdıkları yatırım tavsiyesi değildir. Sadece nacizane benim fikrimdir. anahtar
TS Batmaz .!! GS FB,bjk batmaz ky batar..
bu şekilde devlet SPK eliyle soyguna izin veriyorsa batmaz..
tum sportiflerin tahtasını kapatsın ..devlet istediği kadar istediği yoldan besleyebilir..
Oy için stad yapıyor ve sponsor buluyor .
Vatandaş yastık altında biriktirdiği kime guvensin emanet etsin devlet eli ile bile soyuluyor.
Ülkeyi başında adalet ve kalkınma olan parti yönetiyor.
bizde borsa şehitleri oluyoruz..ytd.
Bilgisi olan arkadaşlardan bir konuda yardımcı olmalarını istiyorum : elimde ts hissesi yoktu . 16000 lot ruhcan aldım . Ruhcanları satmak istemiyorum . Nasıl bir yol izlemem lazım . Ne kadar para yatırmam gerek . Telekürler
Twitter da eskilerden ümit kaptan a denk geldim retweet ettim mesajlarını. Siz de ümit kaptan ya da tspor diye arama yapın ve rt yapın... Belki biraz içimiz soğur... Başka bişey olacağı yok zaten
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter da kullanıcı adı umezunu.
Tspor ile attığı tweti rt yapsın herkes.
endeks 103.000 devirdi biz nal toplamaya devam
tabzonun tavanı bugün 1,22
ama rüçhanların tavanı 0,006 normal hisse tavan kapasa rüçhan normal hissenin ederine denk gelmiyor ?
0,020 de 5 milyon yakın alıcıyla paşa paşa bekliyor ağaoğlu tayfası
TRABZONSPOR SPORTİF. TSPOR rüçhan . Detaylı Veriler. 0.020 fiyat . . Günlük Değişim. . -50,86%. . .
ağaoğlu parası kalmamış yüzde 50 bugünde öptü
aliağaoğlu kim yahu:)
Trabzon Of'ta 1954'te dünyaya gelen Ali İbrahim Ağaoğlu böyle adı ibrrahim olan inşaatçı var birde ama o kim acaba ?
Hafta başında rüçhan 0,007 - 0,008 iken daha yükselir mi düşüncesi ile bugüne kaldım. Sonuç 0,002. Yatırım tavsiyesi değil. Sadece rezillik.
şimdi yeni hisse pazartesi salı tavan yapsa 1,44 lere gelebilir tabiki matamatiksel hesap lakin rüçhanların salı akşamına kadar gelebileceği yer pazartesi tavanı 0,006 veya 0,005 salı ise olsun olsun 0,010 olacaktır bu şekilde olursa rüçhanları ana hisseye göre çok ucuz kalmayacakmı acaba bu hesabı yapıyor olabilirlermi
benimkisi sadece beyni zorlamak arkadaşlar ama matematiksel olarak doğru sanırım
bilen anlayan varsa yazarsa cevaplarsa çok sevinirim
Rüçhanlarda günlük limit %50'dir
Fiyat limitlerinin belirlenmesi amacıyla baz fiyata (bir önceki gün kapanış fiyatı) uygulanacak marjlar:
Paylar ve Borsa Yatırım Fonları (BYF) için %20
Yeni pay alma hakları ve ISKUR.E için %50
Varant ve sertifikalar için serbest marj
Hala bir vurgun ve sürpriz bekliyorsanız çok iyimsersiniz... Ha inşallah olur ama hiç sanmıyorum
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vay trend abim bee seni halkta kaybetmiştim burada buldum...selamlar..0,02 den ruchan aldım beklemedeyim..halkları al sat yapıyorum ama para yatırmanın son günü halkların çoguyla bir süreliğine vedalaşıp parayı trbzonspor kulubune aktarıcam..trend abi trabzonsporda kendimizi halkbank kadar rahat hissedemeyecegimi düşünüyorum ne dersin konkordato kottan atılma v.s. riskleri için..başkanı diyolar tv de açıklama yapmış iflastan kurtuldukmu kurtulmadıkmı bilmiyorum falan demiş..o miğdemi bulandırıyor..ne dersin bu şirkete para yatırıp kısa vadeliğine de olsa para tutulur mu...tek çekincem o
bedelli bitince normal ederi olan gs ile bjk nin ortasına 1,60 lara gelecektir
Arkadaşlar yatırım hesabında para varsa otomatik katılırmı bedelliye? Nasıl katılcaz??
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi