Kimler satıyor görebilir miyiz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kimler satıyor görebilir miyiz
Teşekkürler, tahmin ettiğim gibi fırsatı iyi değerlendirdi y. fin. Ay ışığına tutulmuş geyik gibi kaldık yine.
Kozal % 7 artıdayken İPEKE neredeyse eksiye geçecek. Demek ki İpek için negatif ayrışma başladı. Takas denen yalana inanmayın hepsi oyun. Sağlıkla kalın.
Cok terbiyesizce dusuyor hisse . Mesele para kaybetmek degil , acikcasi cumadan kagitta kalarak bugune girmistim . Ama bu sekilde bir hareket yerli/yabanci farketmez , tam anlamiyla soygun ..
Sent from my iPhone using hisse.net
bu havada bile yb mal veriyor.. vay anasını.. günlük prim gitti..
Ortak öyle ya da böyle kozalaklar katlanacak ve bu çok uzun sürmeyecek...ipek en fazla daha nekadar düşelibilir ki ......ipeke 5 ,kozaa en fazla 5.5 a düşebilir ama sonrası muhteşem olacak sadece sabır. ..bu arada sadece kozalaklar yüksek açmadı sabah tamamına yakını kafa hissler %7 lerde...birtek ipeke takip ettiklerimden geri gelmeye başladı..kozal stabilde kaldı.. geçmiş baz alınarak daha önce paylaştığım senaryo işliyor gözüküyor..
Endise o acidan degil de , tamam yukselebilir yeniden , degerli islerle ugrasan sirketler , buna ben de katiliyorum
Ama eskiden en azindan orta uzun vadede guvenli liman gibi gorunen bazi kagitlar tam bir oyun alanina donustu . Aselsan da boyle davrandi ama gunluk bazda degil , trend olarak boyle davrandi , isteyen girdi isteyen cikti
Ipek enerji ise tam rulet gibi ,
yıllardır forum topiklerinde şunu gördüm..
bilenin yükseldikçe verdiğini..
bilmeyenin de düşüşte hisseye ne kadar çok güvendiğini...
Buraya yazdıklarımızın %90'ı bir işe yaramıyor... Spek tahtayı nereye sürecekse oraya sürüyor, piyasadaki kumarbazlar da ne yapacaksa onu yapıyor...
Nereye düşebilir ki sorusu ancak kaderine razı olmaktan ibarettir... 4.50'den 8.50'e çıkan kağıdın çıkışını seyredip sonra tekrar 5.00 düşmesini izlemek boşuna borsada zaman kaybedilmemesi gerektiğini gösterir...
Mahkeme ve satış sürecinin ne kadar süreceği belirsiz...
Kağıtta tam bir vampir grup var, piyasayı iliğine kadar sömürüyor... Ve kağıdın hareketleri çok tehlikeli ve dengesiz...
Ama ve ama bu grubun kağıtları piyasada her daim likit kalmaya, hacim yapmaya devam ediyor...
Herkes kaderine razı görünüyor...
Bu arada 5.90'larda bir destek var ama kağıdı çok pis sattıkları için destekler ve dirençlerde hikaye oluyor...
Bu saatten sonra dönüşü görmeden bu kağıtlara girilmez bence...
Koza altin icin endeksle munasebeti sebebiyle o denli riskli diyemem ama koza nin zamanindaki halleri simdi ipek enerjide goruluyor . Kozada da ayni durum devam ediyor ama ipek onu da gecti
Hisse 8.50 den bu fiyatlara gelirken citi yaklaşık 10 mly civarı satış gözüküyor TEB 7.5 civarı aldı herkes cep top cep sandı ben öyle düşünüyordum.ama 2.5 mly yedir mis kim aldı ky mı aldı acep düşünce iyi para aslında adamlar sindire sindire satmışlar olan şahsım adına konuşuyorum trade yapmasını bilmediğim için maliyet yüksek bekliyoruz ediyoruz..
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koza ya yazacağımı ipek formuna yazmışım kafada darmadağın olmuş özür
Trade yapilabilir dogru ama cikis inis frekansi cok dar bir kagit . Mesela aselsanda , thy de , hatta tuprasta filan trade yaparsin
Ama ipekte neredeyse dakikalik saniyelik islem yapman lazim . Bu cok zor ve riskli bir mesele
garanti bankasından 13 miilyon lot yb satışı var - ye geçti..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla g
Kozlakaların geçmiş hareketlerinde en fazla nereye kadar düşebileceği ve hangi sıra ile nasıl hareket ettikleri net gözükmekte..feto süreci hariç..sonraki tmsf süreci için geçerli bu durum..
Bakan açıklaması net...feto davaları en geç yıl sonuna kadar bitecek..bu hisselerin hikayesi farklı..özel durum mevcut...ayrıca feto davaları normal dava süreçlerinden çok çok farklı işlemekte ve yürütülmekte.. yorumlarken...değerlendirmeler buna göre yapılmalı ve diğer hisseler ile karıştırılmamalıdır..şahsi görüşümdür...
Nezaman girileceği konusunda hemfilirim zira ben de giriş ićin uygun yer bekliyorum..seçim özel durumundan dolayı geçtiğimiz hafta çıkış yapmistim..
Bu gün 6.00'ın altına sarkarsa bazı grafiklere göre 5.25'ler yolu açılmış olacak...
5.50 altında kademeli olarak girilebilir satışa mahkemeye çok inananlar için...
4.50'ye kadar da kademeli alım yapılabilir...
Bunu yapanlar duruma göre muhtemelen 4-6 ay beklerler sonraki hareket için... İyi senaryoda...
YTD...
Ben bu hisselerde artik 2-3 kademeli al sat lara yoneldim , caresizlikten . Bir noktaya gelince de 50% 50% halkbank ve aselsan dusunuyorum ..
kısa vadeli kozal grubunun en iyi beklentisi ağustostaki bilançodur arkadaşlar...
Demekli burada çok yazınca bu işi çok bilinmiyor, veya çok yazınca çok para kazanılmıyormuş, okumayı biliyorum yazmayı da yeni öğrendim ama ipek i 8:30 lardan sattım , şimdi parçalı yine almaya başladım.kozaa da aynısını yapamadık maalesef. Kozaa grubunun bir hikayesi var ama şimdiye kadar bunlar gerçekleşmedi veya etkilenmedi. Şimdilik yabancılar alınca gidiyor, yabancı satınca düşüyor.ytd.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5 altına ipeke nin ineceğini sanmıyorum..diger senaryolar ićin hemfikirim..4-6 ay bekleme süresi orta vadeciler için gayet makul ve geçmiş hareketleri ile uyumlu..yanlız ben bu arada kozalda hereket bekliyordum..bugün geri gelmemesi de ona işaret..sıra kozalda diye düşünüyorum..benim için ipeke 5.5-5.75 ve koza 5.75-6.25 arası bakmadan alacağım ve bekleyecegim rakkamlar..kısacılar bu hissede çok iyi teknikçi ve net kararlara sahip değilse işleri zor..
Bilanćolar kısada ćok etki etmedi bu hisselerde geçmiş dönemlerde. .asil beklenti 2 ağustos sıradaki dava..142 maden ruhsatı ise her an süpriz yapabilir..hisselerin eskilerinin ve temelcilerinin an çok üzerinde durduğu konu bu ruhsatlar....net tarih kimse tarafından bilinmiyor..malum..devlet işleri...
Beklenti falan hikaye gavatların canı ne zman isterse o zman kalkar
6.01 den işlem oldu mu acaba?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
para çıkışı 4.7 milyon tl
Su ana kadar cok hissede para kaybetmisimdir. Onlarin yaninda bugunku bir sey degil ama bugunku kadar ahlaksizcasini gormedim acikcasi.
Verin amk verin skym böyle borsaya portföy göz göre göre eridi
Kiziyorum bir yandan da endeks de farkli degil 3,5% artida basladi 1,5% ekside bitirecek , endekste 5-6% oynama olursa boyle hissede de bu kadar oynama olur , neredeyse 18% oynaklik var belki daha fazladir
5.86...
Olan oldu artık...
Bir 86 kuruş daha verirler, 5.00 için...
Hadi bilemedin 136 kuruş daha verirler 4.50 için...
Ondan sonrası yatay...
İşkencenin çoğu bitti, azı kaldı...
Bu kağıt endeks bugün böyle olmasa da aynı şekilde bitirecekti günü...
Adamlar mal vermeyi iki haftadır kafaya koymuş vaziyettelerdi zaten...
Sadece seçim sonuçlarını kullarak daha çok malı daha yukarı fiyattan verme şansı elde ettiler...
Ama dediğim gibi buraya kadar bu işkenceyi çekmiş olanların bağışıklık kazanmış olmaları lazım artık her gün düşüşe...
İki haftadır sürekli dusermi be bir hisse dibine kadar düş
Sizce ipeke mi kozaa mi daha risk barindiriyor su an ?
Ben ipek satmistim riski yüksek diye cuma biras kıpırdamadan yaptı geri aldım ama hata imiş yabancı bugün iyi gumletti..sabah ile akşam arasında dağlar oynuyor işimiz zor sanırım..
Ben bu hisselerin eski sahipleri A.İpek vatan haini fetocu O çocuğuklarının ve amerikadaki onları koruyan ve kollayan finasçı finasörlerinin ve bu ülkede onları savunan onlara değer verenlerin analarının AMK.