Cuma hareket bekliyorum.
31.60 üstünde 34.00'e kadar yolu var.
Printable View
Cuma hareket bekliyorum.
31.60 üstünde 34.00'e kadar yolu var.
hiç bukadar uyuşuk,uyuz hali olmamıştı...
Ege profil sermaye artırımına gitmeyeceğini zaten beyan etti. Beklentim o değil .bu enflasyona göre sermayesi küçük kaldı . Küçüldükçe de bize ekmek çıkacak elbet. Hisse başı kar adına.biri gelir ve toplar onsekiz milyon lotu.birgün hatta satmak isterse 16milyon lotu da
O sekiz milyon lotu demek istemiştim
Birde şunu söyleyebilirim naçizane gmyo şirketleri büyüyorsa bu da iş yapacaktır.satanın alıcısı bulunacak bu da ederine önce sonra da az lot sayısıyla ederinin de üstüne üç beş zaman içinde gelecektir bekliyorum sabırla...
Son bir kez şunu da not düşeyim öyle çok yazan çizen biri değilim. Ama bu egpro yazdırdı bana da ..bu fd /favokle seve seve olmazsa da.......gitmeli bu firma ..diye düşünüp sabırla bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim..
Hakim ortağın satış yapacağı beklentisi hissenin önünü kesiyor.
Flu bir durum, hakim ortak hisse de satmıyor, satışı iptal de etmiyor.
Hisse sürünüp gidiyor.
KAP: EGPRO [ ] EGE PROFİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1025163
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...807120528b5f59
Dönem karı (zararı)
122.909.121/44.211.008
Bu hissede oyuncu yok falan filan mis gibi top elimde gelir elbet bir gün oyuncu diyorum . Bu arada hasılat artıp dönen varlıkların azalmasını bu şirketin bilançosunda takip edilmesi önem arz eden ertelenmiş gelir kalemine yorumluyorum. Bu konuda bilgisi olan daha iyi yorumlayabilir mi acaba herkese iyi günler dilerim..
bazen iyi bilançoyu bile beklenti bitti yapıp satabiliyorlar borsada son 1 yıldır rüzgar bist 30 hisselerinden yana esti adamlar kimi zaman egpro gibi yan tahtaları (13 den 47 ye gidiş) götürürken, kimi zamanda bist 30 hisselerini sıraya koyup götürüyor yani bunun dışında bilançoydu kardı zarardı çok bunlara bakmıyorlar bana göre
Orası doğru bu hisse bu fiyatlarda ucuz kaldı bu zamana kadar hep iyi şirket ama ederindeydi.Hatta çoğu zaman ederinin üstündeydi.
Ürün güzel, ucuza verilecek mal değil, kıymetini bilin bu fiyatları çok ararsınız. Bayram sonrası 2 hafta zamansallığında 40 üstü fısıl fısıl!!!!!!
Borsa şehir efsaneleri patron mal satacak satabilir alabilir de..zaten borsa dediğin yerde satım alım olmadan fiyat hareketliliği olmaz ..hadi diyelim patron mal satacak .unutmayın bir şirketin ederini hele de çok iyi yönetilen bir şirketin ederini patron senden benden daha iyi bilir..fiyat şeytandır .onların robotları varsa benim doğru yatırım sabrım vardır...ha bir de sabrın yoksa ve temel ihtiyacın olan paraysa borsaya girme .naçizane tavsiyem..Herkese iyi bayramlar..
Hisse fiyatını piyasa belirler,
Hakim ortak satış haberini piyasa olumsuz algıları, alışa gelmedi kimse, satacaksa buradan satsınlar piyasaya 50-60 TL den kafamıza yemeyelim dedi büyük oyuncular,
hakim ortak da belirsizliğe oynadı hisseleri satmadı, fiyat da sürünceme de kaldı.
Ama gelen bilanço çok güzel.
Umarım daha yukarılara gider...
2. Altı aylık bilanço için önümüzde 3 -4 aylık bir süreç var ..eğer en az 204 milyon kar demek HBK 5.5olacak demektir. Olabilir mi kesinlikle diyorum..ve mevsimsel etkiyle daha fazlasını bekliyorum...
Bu hisse hakkındaki belirsizlikle ilgili şöyle bir şeyler düşünüyorum ama bunlar al sat tut tavsiyesi değildir. zarar edebilirsiniz.Bildiğim kadarıyla bir hissenin yıldız pazarda işlem görmesi ile anapazarda işlem görmesi fiili dolaşım oranı şartları açısından aynı.(Örnek brisa )Yıldız pazar için gerekli şartlardan bir tanesi hissede olan ortak sayısı o sayının kaç olması gerektiğini şimdi hatırlamıyorum ama bunun karşılamadığı kesindir. diğer şart ;bu tutmasa bile fiili dolaşımın piyasa değeri yedi yüz milyon ve üstü olması.Yani kabaca 9,5 milyon lot xhisse fiyatı yani hisse 75 TL civarına gelirse yıl içinde bu şartı yerine getirecektir. Şimdi Bizim patronlar acaba bunu mu bilmezler . Yoksa hissenin oraya gelmesini mi istemezler .Bu şekilde bilanço gönderdikçe ben devam ederim gerisini onlar bilirler. Bu bilgilerde yanlışım varsa düzeltilmesini ister iyi günler dilerim..
sistem öyle çalışmıyor maalesef sistem şöyle çalışıyor mesela egpr 15 18 den kalkıp 47 ye gitmişti hatırlarsanız işte 47 ye gidişinde 6 7 usd yi görmüştü 6-7 usd den dağıılan malın 2 usd lerden yerine konması üzerine çalışıyor bunun örneğini çoğalabilirim bu çok net
Kesinlikle haklısınız ben hep şunu iddia ediyorum bu hisse o zamanlar pahalıydı.şimdi ucuz ..
Fk ,efk /Hf ,fd/favök ucuzluk anlamında hem sektöründe hem sınai endexinde ucuz .hem kendi rasyo değerleri içinde..
Al sat tut tavsiyesi değildir ama örneğin bir doas yatırımcısı olarak neler gördüğümü ben bilirim sabrın meyvesini de daha eskiler de türk traktörün neler çektirdiğini ..der saygılar sunarım..
Alo alo kimse yokmu ne olmuş buralara gelen giden yok
Bekle bekle ağaca döndük wallahi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Binaların yalıtım çalışmalarında kullanılmak üzere, daire başına 50 bin liraya kadar, 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranıyla kredi imkanı getiriyoruz." -AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Binaların yalıtım çalışmalarında kullanılmak üzere, daire başına 50 bin liraya kadar, 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranıyla kredi imkanı getiriyoruz."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Bu ne iş bu ne sessizlik anlayabilen varmı bilemiyorum Kaya değil demir gibi yerinden oynamıyor asla yatırım tavsiyesi değildir
Bekliyoruz önce ederine nasib olursa gelecek ederine hızlıca gelmesini))))
Bugün endeksi takmadı
Demir sektöründe kardemirler çöktü ama takmadı
Güzel günler yakın herhalde
Ytd
Bugün endeks eksi 3.5
Buna rağmen Ege profil yüzde 5 e yakın prim yapıp biraz geri çekilip günü tamamladı
Acaba beklenti neydiki bu kadar guclu satışa direndi
Kocaelindeki arsa satışı mi
Yoksa
Bedelsiz mi bekleniyor
Bugün yarın belli olur
Ege profil halkettigi yere elbette gelecketir
Ytd
Bu nedir ya çıkacak san çık düşeceksen düş asla yt değildir
Senin hisse kere ta ..........
Çakılı yerinde say bende sana adayıyım asla yt değildir
Ne yolcusu var ne yükü bi acaip kervan asla yatırım tavsiyesi değildir
Dar ka nalda gidip gele erezyona maruz kaldık asla yatırım tavsiyesi değildir
Bu kadar sabır çok fazla insanı bitiren tahta herkese bol kazançlar pes dedim asla yatırım tavsiyesi değildir
Bugün güzeldi.iyi topladı
Yarın tavan açarsa sasmam
Ege profil'in 2022 yılı 6 aylık konsolide net karı 270.791.716 tl (2021/6 aylık: 123.399.333 tl)