padişah kendini mi.. seni beni mi..düşünüyor esas masal orada anlayana...
Printable View
'' Rejimin değiştiği falan yok; değişen , değişimin kendisidir . '':Sad:
Mr. Bean
konuya 3000 üzerinde mesaj yazılmış ancak üzüldüğüm nokta
hiç bir hayırcı arkadaş
ey batı ey pkk ey paralel size noluyor siz niye hayır peşinde koşuyorsunuz
size ne
biz kendi kararımızı kendimiz veririz
karışmayın kirli ellerinizi bu referandumdan çekin
demedi
ABD-İktidar-FETÖ-PKK dörtlüsü Kürd(istan) açılımı için yıllarca işbirliği yaptılar,
sırf bunu başarabilmek için Türkiye Irak ve Suriyede devlet düzenlerini darmadağın ettiler.
Yüzbinlerce müslümanın ölümünden sorumlular.
Şimdi bu dörtlünün birbirine düşüp birkısmının EVETçi bir kısmının HAYIRcı olması benim duruşumu niye değiştirsin?
Ben bu Dörtlü aşk yaşar iken de Hayır'cıydım kavgalı iken de Hayır'cıyım...
AKP giderse Kürd(istan) açılımına zarar gelir diye Gezi'de yoldaşız deyip kandırdığı Türk Sosyalistleri ortada koyup kaçan
Kürt milliyetçisi PKK'yı da unutmadık..
Bu Kürd(istan) açılımı denen ihaneti biryana koy....
Kıbrıs'da Denktaş'a Annan planını kabulettirebilmek için Sosyalist CTP lideri Talat ile Cihatçı iktidarın nasıl birleştiğine de tanık olmuşduk, bunlar unutulmadı....
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerle bir araya geldiği basına kapalı toplantıda, referanduma ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun "Dosya hazırladım" sözlerine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan "Açıkla" yanıtını geldi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun “İktidar kanadında 120-150 arası FETÖ'cü milletvekili olduğu biliniyor. ByLock listeleri iktidarın elinde. ByLock listeleri hangi gerekçe ile cumhuriyet savcılarına verilmiyor?†sözleri dikkat çekti. “Hayır çıkarsa Cumhurbaşkanı'nın meşruiyetini tartışmayız†diyen Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bakanlar görevine yasal sınırları içinde devam eder†açıklamasında bulundu. Bunun yanı sıra AKP, CHP lideri Kemal Klılıçdaroğlu’nun “AK Parti içerisinde 120 ile 180 arasındaki milletvekili Bylockçu†açıklamalarından dolayı mahkemeye başvuracak.
“15 Temmuz aydınlatılmadı, çünkü darbenin siyasi ayağı hükümetin içinde†diyen Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:
"İSİMLER SEÇEREK GÖNDERİLİYOR"
"Savcılıklara bu isimler seçilerek gönderiliyor, suçluyu korumak suçtur. Gizleniyorsa hangi gerekçeyle gizleniyor. Bunun açıklanması lazım. Kendi içlerindeki ByLock'çuları saklıyorlar bu nedenle gizliyorlar. Bank Asya'nın önünden geçeni bile tutuklarken FETÖ'cü diye ByLock kullanan bu isimlerin bu milletvekillerinin korunması kabul edilemez."
"YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM"
Kılıçdaroğlu, "Binali Yıldırım'ın listeleri elinde tutan güvenlik birimlerini arayıp bu listeleri bana getirin demesi gerekir" dedi. "Sizde bir liste var mı" sorusuna ise Kılıçdaroğlu, "Bu konuda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum" yanıtını verdi.
"YAHU SEN GERİ ZEKALI MISIN?"
CHP Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un açıklamalarına yanıt veren Erdoğan, "Yalan söylemekle kalmıyorlar işi çok çirkin yerlere götürüyorlar. Bir CHP Milletvekili çıkmış mikrofona '16 Nisan'da 'Evet' çıkarsa bunları İzmir'e kadar kovalayıp denize dökeceğiz' diyor. Bunu diyen de Konya milletvekili. Yahu sen geri zekalı mısın? Sen kiminle aşık atıyorsun ya? Genel başkanları da çıkmış 15 Temmuz'a kontrollü darbe diyor. Ey Kılıçdaroğlu, madem elinde belgeler var çık bunları açıkla. 16 Nisan'dan sonraya kalırsa geç kalırsın. Ama bu onur meselesi. Çünkü bu yalan makinesi. Bunda dürüstlük yok. İşte söyledim havalimanında darbecileri gördü, saklanacak yer aradığını bildiğimizden haberimiz olmasa bir bildiği var diyeceğiz. Sen kimi denize döküyorsun? Ulan seni yola çıkartmazlar yola. Sen Samsun'dan yola çıkamazsın ya. Biz bu tipleri denize falan dökmeyeceğiz. Bunlar türünün son örneği, gelecek nesiller bu eziyetten kurtuluyor."
İktidarın beğenmediği kararı veren hakimler, savcılar anında açığa alınıyor. Sonra sen de "tarafsız yargı" var diye ortalıkta dolanıyorsun, başka ülkelerin sana suçluları iade etmesini bekliyorsun...
Yargının bağımsız olabilmesi için hayır.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiden hakim- savcılar şöyle alınırdı; önce sınav yapılır 70/100 ve üzeri puan alanlar başarılı sayılır. Bunların da örneğin 100 kişi alınacaksa ilk 200'ü mülakata çağrılırdı.
Mülakatın da artık nasıl olduğunu tahmin edersiniz.
Sonra asıl alınmak istenilen kişiler %70 barajını aşacak kapasitede olmadığından olsa gerek bu bagaj %50'ye indirildi.
Ondan sonra anayasa'ya yargıçlar "tarafsız" yazdık diye oy iste. İçerik yok. Sırf reklam.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PKK oy kullanmıyor kuzay ırak suriyedeAlıntı:
konuya 3000 üzerinde mesaj yazılmış ancak üzüldüğüm nokta
hiç bir hayırcı arkadaş
ey batı ey pkk ey paralel size noluyor siz niye hayır peşinde koşuyorsunuz
size ne
biz kendi kararımızı kendimiz veririz
karışmayın kirli ellerinizi bu referandumdan çekin
demedi
Batılılar oy kullanmıyor malum oy hakları yok
şu bu envai çeşit şeytan düşman oykullanmıyor
e oy hakları yok zaten...
vs vs vs...
eskimolar evet diyormuş...
vatandaşlık verelim :oley:
İzlemeyen varsa fox ta nefes filmi var.
1987 de yaşadıklarım geldi aklıma. Yanımda şehit olan 1 bnb. 2 ütgm. 9 erbş er.
Halil ütgm.nim benim yanımda öldü.
Anlatılamaz. Askerim 6 tane tüfek bombasını attıktan sonra sigarasını yakmış, kurmakolunu çekmiş, kolu bırakırken kafasını ağacın arkasından çıkarmış. Alnından vurmuşlar.
Allah rahmet eylesin.
Bu teröristlerin ve onlara destek verenlerin de Allah belasını versin.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Zor değil.. bak diyorum...
Hadi len.. Şerrefsiz fetö... alçak terör örgütleri... dötlek batı.. çekin ellerinizi referandumdan... Zaten oy hakkınız da yok..
Has seat there in. ( ingilizcesini de yaziim de batı da annasın :) )
Biz kendi kararımızı kendi hür irademizle veriyoruz.. Siz ne oluyor hırbolar.. ( teröristler, meröristler, batı, matı, fetöş, g.töş vs. vb. wc. )
dedim işte... hocam.. rumenigge hocam.. dedim..
Not: Bu kadar küfürden sonra bana gene ceza yazarlarsa, vebali senin boynuna..
şimdi sıra son levelde
acaba bu hadi len dediklerimiz neden hayır diyor
düşünmemiz yeterli
Ben soyleyim trol cuk ..
Klanın içinden biri klana ihanet ederse klan onu yok eder....
Anladın mı trolcuk
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Batının doğunun onun bunun ne dediği önemli değil.
Vatandaşına terörist diyenler hata yaptıklarını anladılar.
Ama çok geç kaldılar.
Tahminim HAYIR %59,5 EVET %38,5
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Bide buna cevap yazın ..
Yerse tabi
Çak çak otuyonuz ya PKK diye
Buyrun dinliyorum
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla hocam benim içimden geçti bu batıya höyt möyt demek amma...
amma.. tırstım... yannış mannış yaparım diye tırstım...
zaten ohal var.. bi de içeri girmeyelim...
Yoksa çok içimden geçti.. "sizi gidi hristolar sizi, hepiniz bir olup papayı dinnediniz vatikanda.. 60. yaşınızı papanızla kutladınız... siz hristiyan klübüsünüz.. onun için hibinosunuz" falan demek geçti içimden de..
Şu resmi görünce diyemedim... :oleyo: tırstım.. :he:
http://img04.blogcu.com/v2/images/or...3218446162.jpg
kontrollü darbe lafını duydum ya gidip sinirimden evet vereceğim şimdi erdoğan gidip akın öztürke bi zahmet darbe yapıver biz seni biraz hırpalarız mallarına el koyarız ömür boyu içeri atarız mı dedi bu ne saçmalık
Yüzde 60 62 EVET.yazın bi kenara.
hocam... rumenigge hocam..
bu fotoğraf roma'daki imza töreninde çekilmişti.. hatılladın de mi.. ??
imzalar atılmıştı hani... hristiyan klübünün anayasasına...
imzaların atıldığı kalemler hollanda tarafından hazırlanmıştı hani...
imza eden kişilere de imza ettikleri kalem hatıra olarak hediye edilmişti... :Sad: yani o kalemlerden iki tanesi Türkiye'de bir yerlerde..
hatılladın nı..?
şimdi düşünüyorum da... geçenlerde hollandaya diklendiğimizde portakalları sıkacağımıza, inekleri keseceğimize, niye bu kalemleri kırmadık.. ?
Niye.. ??
http://i.hizliresim.com/kbOzXm.png
hocam.. rumenigge hocam.. alamanyada mısın.. ? nerdesin...
nerdesin..
niye sesin kesildi...:oleyo:
bak bissürü yazı yazdım... söylesene kaç level daha atlattırtdım.. :he:
dedik ya..
bu fetöş şerrefsizin dik alasıdır.. hep de öyleydiler.. bügün de öyleydiler 10 yıl önce de... 20 yıl önce de...
hiç işim olmadı bunnarla..
hiç yürümedim onnarla aynı yollarda...
dedim ya.. fetöş, sinsi, pislik, hain, ********, namussuz, ahlaksız... vs.. vb.. wc... bir terör örgütüdür...
evet de dese, hayır da dese yok hükmündedir..
bak gene dedim... bari 1 kere level daha atliim hocam yaaaa... :Sad:
batı ve pkkyı unuttun
bu saydıklarına level olmaz zaten 0 levele düştün sana bir ezgi hediye ediyorum
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=2748&page=6
Eyyyy alamanya, eyyyy portakal, eyyy pekaka, eyyyy feto, eyyy barzani neden hayır diyonuz, evet deyin... barzaninin bayrağını boşuna mı çektiler, pekakayla, fetoyla boşuna mı kolkola gezdiler. Yapmayın bak eyyyyy deriz hepicinize....
ben hep onnarın karşısındaydım.... millet fetö metö bilmezken - demezken- ben F Tipi yapılanma diyordum.. 10-15 yıl önce..
ben onnarın hep karşısında oldum.. kararlılıkla... kararımdan da dönmem... çünkü ben dönek değilim..
sen git bu lafları onnarla bereber yol yürüyenlere, yağmurda ıslananlara söyle...