Tabandan yazıldıkça veriyorlar,hakkımızda hayırlısı inşallah.
Printable View
Tabandan yazıldıkça veriyorlar,hakkımızda hayırlısı inşallah.
6 aylık performanslar
Merko
http://pixurl.net/image.php?di=8FFZ
Corsa,sermaye azaltılmanın ve eşanlı arttımı onaylandı bugün.
Oranları farklı olsa da,işlem aynı.bize de referans olabilir hareketleri tahtada.
Yarın ve sonraki günler carrfoursa'yı takipte olalım ortaklar.
Şu bölünme onayı gelsin de yolumuza bakalım artık.cezalarla tahtanın iflahı kesildi.
Tahtayı terk etti çoğumuz galiba.
Eskiler nerde ?
Kimsesiz sahipsiz kalmış.
zorakipaşha
Bu kaplar aceba yarar mı Merko ya yükselme trendi yapar mı ki aceba ytd
CPH2043 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitırda "domatesyee" diye bir başlık var yanınada merkoyu etiketleselerdi belki yükselirdi. Patron yatırımcıya büyük oyun oynadı.
zorakipaşha
Zirro arkadaş beklentimiz vardı belki birşey kazanırız diye ama [emoji29][emoji29][emoji29]
sen diyorsun ki patron bizim elimize verdi malı siz boşa bekliyorsunuz ben öyle mi anlayim
İnşallah uzun sürmez benim maaliyet 12 kusurlerde
Arkadaslar onaydan sonra 1.000 lot uzerinden hesaplayinca kat Rüçhan gelicek hesabini atabilcek olan varmi. Gecmis sayfalara baktim ama bulamadim.
Bide basvuru suresi baya uzun oldu bu persembe bi cevap gelirmi acaba sizce
Onay geldi,hakkımızda hayırlısı .
Bedelli onaylanmış, gözünüz aydın.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne onaydı ama 3,5 ay sürdü onayın gelmesi red olacakmı diye epey süründürdü.hayırlı olsun.
İyi akşamlar.
Bölünme artış/düşüş ve ruchen hakları ile ilgili ayrıntılı sürecle ilgili bilgi verebilecek olursa çok sevinirim.
zorakipaşha
1000 lotu olan ,10.000lira ödicek11.000lotu olacak , anlsşılmayan bı durum yok sanırım hayırlı olsun
Sermaye eş zamanlı azaltılıp artırılacağı için daha farklı olmaz mı sayın karayel52?
eşzamanlı sermaye azalıp artacak 1000 adet senedi olanın yaklaşık 110 adet eski 110 adet rüçhanı olacak.hesaplamaları youtube da videolar var bakabilirsiniz.
beklenti nedir şuan
Carrefour gibi olur mu acaba ?
Hepsinde aynı olaylar.
Kaymağı 0.50 lerden 20 lere giderken yendi şimdi ise hikayesi okunuyor .
zorakipaşha
Bu konuda baya bilgisizlik var bende bugün arkadaşım canlı derinlik programına baktım beyler one oynaklık 350 milyon gibi bir işlem hacmi oldu ama neticede eksi kapattı bunun yukarı çıkması yada aşağı inmesi birilerini fena karıştırdı anladığım kadarıyla naçizane fikri olan varsa lütfen yorum yazınız bilgisizlik kötü bir şey buralardan yukarı mı gider aşağıya düşüş devam eder mi aceba kararsız kalıp çıkasim geliyor tabi kendi fikrim ytd
Adamlar milleti soymaya yemin etmişler
zorakipaşha
1000 lotu olan kisinin, %89.8 azaltilan sermaye ile 102 lot elinde kalir.%1000 bedelli ile 1020 TL oder 1020 lot alir.1020+102=1122 lotu olur.Lutfen bilinmeyen konularda yorum yapilmasin bilgi kirliligi oluyor , ben bilmiyorsam susuyorum mesela.
Üstad o zaman hesaplamayı hisse fiyatı üzerinden yapabilirmiyiz. Bölünmeden önceki fiyat 10 tl ve 1000 lotum var. Hisse fiyatım kaç tl oluyor.
zorakipaşha[/QUOTE
zorakipaşha
1000 lotu olan bir kişinin bölünme sonrası elinde 101,75 lotu kalır .
Bölünme fiyatına göre de 3 örnek yazalım herkes buna göre hesaplasın.
B.FİYATI / ESKİ / RÜÇHAN
12.00 / 11,63 / 106,30
11,50 / 11,18 / 101,84
11,00 / 10,74 / 97,37
vs..
Bedelli bölünmelerde son zamanlarda kötü giden hisseler oldu fakat burada farklı bir durum var. Bölündüğü gün eski hisselerin dolaşımdaki adeti çok azalacak 10 da 1 e düşecek eski hisse adedi bu durum spekülatörler için büyük fırsat yaratabilir ben bölünme sonrası özellikle eski hisselerde ralli olabilir diyorum
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplantı sonucu nedir üstadlar bilen var mı
Bu patron pezv. Bu kadar mağdura bir el atacakmı acaba. Soydu dolandırdı milleti.
Adil ilceleme yapılsa nitelikli dolandırıcılıktır bu.
zorakipaşha
genel kuruldan onay alındı artık bölünmeyi bekletmenin anlamı nedir.ben SPK ya şikayet yazısını yolladım bölünme kasıtlı olarak gerçekleştirilmeyip bekletiliyor bu sırada şirket ortaklarının yakınları hisse satıyor bu işlemler incelenmeli.
Ülkenin heryeri bataklık
Nereye el atsan insanlar mutsuz sitemkar bune doyumsuzluktur yağu bu kadar peşkeş olurmu
Tutulabilir herşey elde kalıyor
Benim çok hisse yok ama birsürü zararda insan var devlet bir el atmalı bu hırsızlıklara
zorakipaşha
https://s12.directupload.net/images/201217/xprlx54l.jpg
üç aylık takas
5 ay oldu gönderin artık sermaye arttırım kararını ne beklersiniz yeter
Bölünme Kararı geldi gelmez olaydi diyesim var bu nedir ya böyle bir oyun daha görülmedi
daha çok konuşulacak gibi merko ve hikayesi
## ÇOK önemli #
Bedelliye katılacak arkadaşlar,
RİSK BILDIRIM FORMU diye bir belge imzalanması gerekiyor açıklaması var kap'ta .
Yatırım yaptığımız aracı kurum/ bankaya danışmayı unutmayalım.
Bu formu doldurmaz,aracı kuruma göndermez isek,aracı kurum da bizi uyarmaz ise, rüçhanlarımız çöp olabilir.
Kap'taki bildiri ekinde form örneği de var.
Bir kişiye faydam olduysa,ne mutlu bana.
Iyi geceler.