31 temmuza kadar reesskont ta tcmb 4.20 olarak sabitlemis
Printable View
31 temmuza kadar reesskont ta tcmb 4.20 olarak sabitlemis
Tcmb ihracat reeskont kredi ödemelerinde kuru sabitledi
Yoldaşlar burger den çıktım az önce 17 verdi 32 gün 100 k ya ,kararsız kaldım dahada artar sanki
e-turuncuyu kullanmayan kaldı mı ki?Kendimde kullandım,hanıma da açtırdım.Bari İNG bir kıyak yapsa da herkese açsa,amaç mevduat toplamaksa eğer.
gecen yılda sabitlemisti sabitledigi yere hatta cok daha altına dusmustu ..4.20 ye dusermi aceba diyecemde simdi ki siyasi ortam cok daha karmasık
ben bunu defalarca bankalara yazılı olarak bildirdim ...arkadaslar bos durmayın :) bakın sekerbankın gece gunduz hesabının 1 aydan 3 aya cıkmasında emegim buyuktur :) kullandıgım tum gunluk hesaplarda surelerin uzatılması ve belli bir sureden sonra yeniden hak tanınıp yeniden hosgeldin oranın ile giris yapılabilmesi icin hep dilekce veririm...sizlerde verin..isteyinki birseyler degissin.
Beylikdüzü şubesi de avcılarla birleşti sanırım
Giderek maliyeti düşürmek istiyorlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aktif bono nkolay bono oranını 16 yapmış mevduat eşleniği 16.90 ama çok yetersiz
güncel olmasada rakam 125bin küsür.
4487 sayılı Kanun ile getirilen yeni düzenlemede yer alan "Yatırımcıları Koruma Fonu"; hakkında tasfiye ve iflas kararı verilen aracı kurumların müşterilerine, pay senedi işlemlerinden doğan nakit ödeme ve pay senedi yükümlülüklerini yerine getirmek amacı ile kurulmuştur. Fon, ilk aşamada hesabında alacağını karşılamaya yetecek kadar ya da hiç pay senedi bulunmayan yatırımcıların, nakit ve pay senedi alacakları toplamının 2017 yılı için 125,451 TL'sini, tasfiye sonucunu beklemeksizin yatırımcılara ödeyebilecektir.
Merkez topa girdi artık , yine her an topa girebileceği algısını da verdi , burdan sonra dolaresten çok birşey beklememek lazım , taa ki Fed artışına kadar . Al sat yapabilen olursa beceridir.
Ayrıca Şimşek İngiltereye gidecekmiş, manzara belli , bakın istediğinizi verdik , kamuoyuna 3-5 gün Reis size atar yaptı gibi yaptı gösterdik ama verdik 300 , gerekirse bi 100 - 200 daha veriririz merak etmeyin diyecek belli .
Güya bugünkü haberlerde Binali Reisi ikna etmiş , tamamen palavra , Binali ne anlar piyasadan . senaryo belliydi zaten herkes rolünü oynuyor.
FITCH: (Cormack) : Rating üzerinde negatif baskı var. Önümüzdeki ay *başı* TL'de yeni bir faiz artışı mümkün.
https://www.tbb.org.tr/modules/banka..._bilgileri.asp herkes bankasını burdan takip etsin ...biraz ipucu verir islerin iyi gidip gitmedigi konusunda...hatırladıgım kadariyla burgan 70 ti en yuksek su an 43...odea 56 ydı oda 47 ye dusmus ...surekli sube acan tek banka fiba .
Takasbanka'a teminata verilen varlıklar teminattadadır, teminatların değer düşüklüğünde sistem ek teminat ister, yatırmazsanız sisteme giremezsiniz. (o/n yapamazsınız) Takasbankta satılan paranın karşılığında teminatlar önceden verilmiştir.
Mevduat bankasına yapılan işlemde elinize bir mevduat cüzdanı verilir:!
Sizin yazdığınız başka bir şey.
Ferhat Yükseltürk : Mevduat faizleri %17.5 %18 aralığına kayar.
Piyasa da doların ateşi düşmez.........MB faizle olmayınca direk dolar satışı işine girdi........ Dua edelim doların ateşi düşmesin ....Eğer düştüğü algısı olursa MB 7 haziranı pas geçer........Dolar ateşlenirse bize en az bir 150 baz puanlık artış gelir faiz tabanı 18 olur Mevduatcı biraz rahatlar........
[QUOTE=elma;2212380]Daha yüksek faiz almaktansa Doların ateşinin düşmesini tercih ederim[/
sizin görüşünüz saygı duyarım ama paramı eritecekler sonrada düşük faize razıyım diyecem Bu ülkenin enayisi mevduat yatırımcısımı
Bu hepimizn dileği ancak merkez bankası bunun gerçekleşmesi ile uyumlu bir strateji izlemiyor. Bu söylediğiniz olması için merkez bankası önden yüklemeli strateji izlemeli, şu an tam tersi bir şekilde arkadan yüklemeli strateji izliyor ve bunu değiştireceğine dair hiç bir sinyal vermiyor. Sadeleşme adımı atılırsa ufak ta olsa bu yönde bir sinyal göreceğiz.
Enpara tüm vadelerde 100 bp arttırmış
0,98 konut kredisi çekip vadeli yapsak kazanırız. nasıl kurgulamak gerek bu işi?
32 günlük vadeli mevduat en iyi oranı nerden alabilirim?
Teb bankasina gunluk vadeli hesap actirmistim gunluk 15 oraninda bugun oranlar 16.5 olarak guncellenmis fakat benim mt sen bu orandan devam edeceksin diye beni resmen azarladi bu konuda detayli bilgisi olan arkadaslar bana yardmci olabilir mi? Gunluk vadeliye yatirmistim parayi lutfen bana bir yol gosterirmisiniz?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
29'unda dönüşüm var , 7 hazirandaki toplantıya kadar günlükte gitmeyi planlıyorum.
0,98 300k 12 ay aldığında aylık 26.620,97 TL ödemesi var. aktif ile 16'dan değerlendirdiğinde, yılın sonunda 2.750 TL ekstra paran oluyor, konut kredisi masrafı düşülmüş haliyle. attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmiyormuş.
JCR: Daha faiz artırımı gerekiyor!