Siz Japon kadınlarından bahsettiniz, bunun farkındayım.
Printable View
ben de o ballı maaşı alsam valla beni de etkilemezdi dolar molar... koltuğa da yapışır yumuşak laflar ederdim...
yalnız bu olay çok ciddi bi durum doalrı bi anda 6-7 bile yapabilecek bir durum olayı çok ciddi ve sakin yönetmek gerekir
Ahanda Bloomberg de Işık Ökte var
Bakalım dekolte kafa gene hangi analizleri kasacak....?
saygılar/başarılar
Ek 19677
Gözler bugün dolarda 4.972de. Üstündeki kapanış yeni bir marj açar..Forex'de Short olanlara tavsiyem risk ayarlaması yapmaları. Bu seviyeler amatörler için uzak durulması gereken seviyeler..Görünüm çok çoook korkunçlaşıyor.
5,00 geldi yine
5.10-15 ayağını enflasyon açıklaması yapar diyorum ama bi tarafım çok iyimser düşünüyorum demeye başladı.
Bende ekranda doları 5 üstünde gördüm :kahkah:
ABD hazine bonoları 3 geldi........DXY ben gidecem diyor , papaz falan derken bu ortamda dolarda bahane arıyordu 5 üstü için bahane de geldi ........Akşam 5 üstü kapatırsak büyük olasılıkla 5 destek olur .......
Yarın borsada yine birilerine kamyonla mal yığacaklar galiba ya da yığdılar !!!!!
Ahhh şu rahmetli zeybekçi olaydı 5 görmedi yalan derdi [emoji23][emoji23][emoji23]
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Işık Ökte veriyor gazı Reis e
Mütekabileyet yapacakmışız...
Kur %1,7 düşmüşmüş çok önemli değilmiş....
Böyle diye diye 2,3 lardan 5 lere geldi dolar....
5 lerden nerelere gidecek belli değil?
saygılar/başarılar
Dolar 5 olmuş ülke-ülkeninin ekonomisi harap olmuş umurlarında değil...
Yeter ki biricik Reis leri/iktidarları yerinde kalsın....
saygılar/başarılar
Bloombergdekiler neyin kafasındalar anlamakta zorluk çekiyorum... adamları biraz daha dinlersem tüm dolarlarımı bozup borsada hisse senedi alacağım... belli ki yine terste kalmışlar hep pozitif hep pozitifler
Mesela papaz değil o sadece ayrıntı.
Papaz 2 ülke arasındaki örtülü kavganın figurani.
Abd, Nato ve batıdan Rusya,İran ve Çine yaklaşan Turkiye'ye el altından sopa gösteriyordu artık alenen aksiyona dönüyor. Reza davasinda daha farklı gelişmeler de olabilir.
Ortada büyük kriz var ama yönetecek irade var mi ? Oyle 435 milyar $ borcumuz varken hala $ â bağlı değiliz diyenlere yarın güneş batıdan doğacak deyin ona da inanacak kadar saf diller.
2001 kamu kriziydi ve kamudan memur atılmadı.Özel sektör bir şekilde idare etti.Bu kriz inşallah olmaz ama olursa özel sektörü patlatır ve patronlar ilk iş milleti işsiz bırakır.
Halen hissedeyim Bisti bir şekilde tuttukları için.Varlık fonundan ciddi bir şekilde piyasayı regüle ediyorlar.Peki nereye kadar....
Yazıklar olsun utanmadan her şekilde haklı çıkıp, memleketi harabeye çevirip, ülkenin değerlerini çöp edenlere.....
ABD Hazine Bakanlığı, ABD vatandaşı Papaz Andrew Brunson'la ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e yaptırım uygulama kararı aldığını açıkladı.(Foreks)
venezuela'da hayat konusunda bilgi edinmeye başlayalım. ileride lazım olacak gibi...
yorumlarda günlerdir global rezerv para birimine bistdeki kağıt muamelesi yapılıyor
yapmayın beyler
adamlar önceden resesyona hazırlıklarını yapıyorlar papazla durumu ilişkilendiriyorlar.
resesyona bir 5.20 kurla girmek var bi de 6.0 la
neyse.. nedim şener çözümü bulmuş allahtan..
"Türk Devleti de acilen Amerikalı iki bakan hakkında yaptırım uygulaması lazım."
https://twitter.com/azonceoldu/statu...22234420736001
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakanları değiştirelim işte böylece konu bizi ilgilendirmiyor bu adamları tanımıyoruz deriz. Kim bakan olmuş çokta önemli değil asıl bakan malum.
Medya olmayınca
Ana muhalefet partisi olmayınca İktidarın dümen suyuna girersin....
Onların istediği gibi düşünürsün...
Kim ne derse desin ben hiç bir şekilde bu konuda Reis in yanında değilim -anti emparyalist olarak ABD nin yanında zaten olamam...
Benim tek derdim bunun faturasını Reis e ödetmek...
Bunu benim adıma yapacakda anamuhalefet lideri ama orda nerdeeeee?
saygılar/başarılar
Ben zamanında bu kurumda çalıştım kendisini de tanırım..
Standart konya insanı akıl dolu bir cevap beklemeyin zaten kapasite yok..
Ayrıca koskoca üniversiteyi ticari kurum gibi çalıştırır..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu dolara inat şöyle yüzde yirmi benzine çaksalar ne güzel olur. Millet derin bir ohhhhh çeker. Nerede bu ötv kesintileri salın girsin bu kadar ucuz akaryakıt mı olur.
s400 le zirvelere çıkan bağımsızlık mücadelesi bakalım taçlanacak mı ?? dip yapmadan zirveler görülmez.iktidara oy vermedim hatta maduru oldum ama dalga dalga gelen saldırılara karşı devletimden yanayım.hatalar yapıldı mı evet saymakla bitmez...gelinen noktada bakanlarımız yani Atatürkün kurduğu devletin bakanları söz konusu.ekonomisi,varlığı söz konusu.
Arkadaşlar yalvarıyorum size milliyetçi söyleme boyun eğmeyin...
Onlar sizin Boğaziçili/Odtülü çocuklarınızı sudan sebeplerle içeri tıksınlar ama en ufak bir sıkıda/zorda gel benim yanımda dur desinler...
Onlar sizle işleri olmayınca sizi TERÖRİSTLİKLE suçlasınlar ama en ufak bir sıkıda/zorda gel benim yanımda dur desinler
Yok öğle yağma...
Ağzı iyi laf yapan/ikna kabiliyeti yüksek bir muhalefet lideri çok rahat kamuoyunu ikna edebilir...
Milliyetçi söylemi kırabılır...
Bugünlerin sorumluluğunu Reis e ödetebilir...
Ama K.K nerde gören-bilen varmı?
saygılar/başarılar
Şöyle bir kanala göz gezdirdim de....
Ohhhh medya çoktannnnn milliyetçi söyleme geçmiş bile...
%52 e üzülmem de %48 yok yere yanacak "ver mehteri ver" millliyetçi politikalardan
saygılar/başarılar
konunun milliyetçi söylemle ne alakası var.yıllarca ergenekon ve balyozdan yatan şerefli TÜRK subayları darbe gecesi koşarak birliklerine giderek ABD destekli ******** kalkışmayı bastırmak için canlarını ortaya koyarken hükümeti değil devleti düşündüler.yöneticiler gelir ,gider kalıcı olan devletimizdir.bu gecede o kahramanlar yine tüm yazılarında TÜRK DEVLETİ diyorlar.kendi içimizde yanlış yapanı tabiki her alanda cezalandıralım.ama göz göre göre yapılan saldırıyada hep birlikte karşı koyalım.
Işık ökte ve ali ağaoğlu nu her zaman izlerim. Fakat onlarda sanki özellikle ışık ökte son 3 aydır sanki baskı altında konuşuyor gibi geldi bana. Daha önce ışık FX de idi şimdi teb yatırım da çalıştığı kurum tarafından mı aceba veya kanal �� düşünmüyor değilim.
Atatürk'ün kurduğu Türkiye ile şu an ki. Kıyaslıyorum o kadar uzak ki. Beter olmadan yeter olmuyor. Birileri mıçacak biz temizleyeceğiz yok öyle yağma. Önce ülkeyi bu hale sokanlar hesap vermeli. Niye ortak aranıyor ki.
Konunun milliyetçi söylemle ilgisi yok...
Akape BOP projesi olan Kürd(istan)Açılımınını seçmeninin tepkisiyle bitiremediği için ABD ondan vazgeçti ve mürit tabanlı Fetö iktidarıyla Türk halkındaki Kürdistan direncini kırabileceğini düşündü.
Şu anda ABD Türk ulusunun direncini kırmaya çalışıyor, Akape iktidarda diye Kürdistana evet mi diyelim?