Zaten ne geldiyse kağıdı övenler yüzünden geldi başımıza.kağıt 2 civarıyken 3-4 olacak diyolardı burda
Printable View
bu hisseyi bilmeyen orda burda baska sitelerde yok soyle olucak yok oteli var satılacak bilmem nolcak diye atıp tutuyor ama fiyat hep asagıya bunu panda ayısı ayhan 2 yıl once 3 lerden millete 12 tl olacak diye patronla anlasmalı olarak malı millete yıktılar ..simdi c grubuna dusecek 2 hafta sonra patron zaten 3 kagıtcının tekidir piyasa yapıcı tutmayacaktır hisse 0.50 ye gelecektir 3 sene once aynı seyi yaptı cunku hissenin fiyatı yine aynı yerde tarih tekerrurden ibarettir aylardır 1.25 gecemiyen hisse 1.40 olupta b grubundamı kalıcak sanki patronun amacı belli c grubuna dusrumek istemese fiyat neden hep dussun tektu ve utopya devamlı cıkarken buda devamlı dusuyor 0.50 olunca geliriz gerisi bos faso fiso hikaye
Düşenleri taven ve hunt toplayacak şansınız bol olsun. Taşımadigim için yazmayayım dedim ama kötüleme seanslarına başlamışlarsa Taven de alacak jeremi de alacak. Hunt in da gözü burda .. ya da dokulenleri topluyorlar 1.12 den .. sabredin yeni bir grup dadanmış. Tapası yiyorsa bassin 0.50 ye
Zafkanka gözüm burda bak onu bildin.ama uçacak diye değil diplerden toplamak için o da 1 in alrtı rakamlar haa bu arada cemaşta kuyruğu sıkıştırdık ordan kurtulursak durak burası olacak onda şüphe yok.Gerçekten şu anda fiyatı 1.50 lerde olmalıydı spek malına sahip çıkmıyor yaz ki fiyatlardan çok uzakta. Değerli olsa spek yukarıya çıkarıp verirdi.kıytırıktan bir kağıt.Savaş var kapıda bu fiyatlar uçuk fiyatlar görüşüme göre tabi ucuz diyen varsa hıdri meydan.
Ucuz hunter abi yeni kötüleme yapan abi utpya ile kıyaslama yapmış güldüm onun f/k sina bak buna bak bunun pd/dd sine bak ona bak 100 de 400 primli bundan onla kıyaslanır mı abi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Farkli bir hava var. 1.110 den yapıştım. Kötüleme yapan arkadaşın yazısı sinyaldi zaten
hahha sen daha besindeyken ben hisseleri ezbere biliyordum 28 yıldır borsadayım senin gibileri cok gordum 1.11 den aldın 1.14 ten sattın seni gidi kendini cakal zanneden seni :kahkah: tüh ya kacırdık tih tavan oldu napıcaz simdi alamdık tüh vah vah :kahkah: 0.50 den aldıgımda burda ol bana hisse ogretme :kahkah:
600 000 lot hacim yapmıs sadece 2 kademe cıkmıs herif tavan olmus gibi seviniyor :kahkah: herzamaki tipik ulas sadece kuru gurultu hacim yapar yukarı hareket 0 elde var 0 :kahkah: daha gecen hafta endeks 91 500 ken hisse 1.20 olustu endeks yine aynı yerde 1.14 olabildi diye seviniyor gariban :kahkah: guzel guzel pohpohlamaya devam et 0.50 daha cabuk gelecek demekki nasıl olsa 2 hafta sonra c grubunda patron 3 kagıtcısı tahta yapıcı da atamayınca o zaman anyayı konyayı anlıyacan 3 sene onceki aynı numara ben yemem saa afiye:kahkah:t olsun
Akşama 1.50 :wave:diyor içimdeki ses
Tavanı 1.34 dostum yavaş.. utpya gibi fiyatlama yapsa piyasa ulas i şimdiki fiyatıyla 5 lie çarpmak lazım. 0.46 dan 2.30 yapar pd/dd fiyat ise 5.55 gibi bir rakam
Noldu 1.11 den kapmstın mali tavan olmuş gibi cocuklar gibi seviniyordun burdan da yaşın ve tecrübesiz oldugun anlaşıyor 😂 biz böyle hisselerin kitabını yazmış be ben tavan tavanlarda para kaldirmisim adam 2 kademe çıktı diye hava basıp göbek atıyor 😂 noldu fossssss oda gitti yine eksi ..panda ayısı ve patronun 12 TL olucak diye 3 TL den millete kakaladigi hisseleri 0.50 den geri toplamadan cikicak hea gulum bari 😂 3 sene önceki aynı senaryo ...3 sene önce 1.20 yken c grubuna düşürüp nasıl 0.50 yaptiysa yine yapacak ciğerini bilirim ben o ulas patronlarınin capsizlarin😂 daha geçen hafta borsa düşerken 1.20 olan kağıt 2 gündür borsa cikarkrn nasıl da düşüyor 😂tabi borsa cikarken nasıl olsa ucuz kaldı alalım diyen atlayan keriz olur nasıl da ele veriyor kademelere 50000 -60000 lotlari .0.50 de buluşacağız ulaş seni tanımayan herkes yer ben hiçbir numaranı yemem 😂
la noldu ne hic sesin cıkmıyor hani 1.11 den yapısmıstın mala aha da 1.10 kapatmıs 965 000 lot hacim nasıl da malı vermis hisseyi tanımayanlar nasıl da belli oluyor coluk cocuk yazılarıyla :kahkah: 0.50 gelince bana mesaj atmayı unutma darılırım ha :kahkah:
Hiç yazını alintilayip cevap yazmadim. Dilini ve üslubununu hiç sevmedim . Üst perdeden de konuşma laa.. Ben de sana lan diyeyim.. tapan yiyorsa basaydin altına senin yaptığın manipülasyon laa .. muhatabim olarak yazma laaa
Ağzımızı mı bozdurnaya çalışıyorsun ne bebesi yha..ceza filan almiyslim senin yüzünden çektir git başımdan alıntı fikan yapma sataşma da olmasın
mayıstan beri kagıt 1.70 ken yok toplanıyor yok cıkacak yazmıs geldigi yer 1.10 zurna bos konusma dedeigim yere gelince mesaj at ordan alıcam
7 ay gecmis 1.70 ken toplamnıyor yazmıs 1.10 a dusmus hala toplamıyor yazıyor utanmada yok bunun gibilerde dedikleri cıkmazken basarısken hala yazıyor 7 aydır aynı zırvalar boşşş
Önceden satarkrn karnım aqrıordu simdi direk 4 bin lot sattım hemen aldı baskılıor kagıdı yolu acık olsun elimde az bişi kaldı kazanırsnuz insallah gitsin artık
1.09 35 bin 1.10 da 15 bin var bildiğin baskı
sayin taven Benimde hesaplamama gore c gurubuna dusuyor.belki piyasa yapicisiyla anlasabilir olamazmi.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.50 ye gelmesi için bmelk gibi batık ve zarar olması lazım. 16.000.000 kar duruyor. 4.000.000 kar da bu sene yapacak. C ye düştü algisiyla 0.50 ye gelirmi ? C ye düşse bile 0.50 ye gelmesi için piyasa ederinden fazla zarar ve batık olması lazım C ye düşünce 2019 1. Ceyrek zarar mi gelecek hayır. Hicbir çeyrek te zarar açıklaması imkansizlasti. Mümkün değil. Kar varken C ye niye düşüyor . Sırf alttan kağıdı toplayacaz diye .. olumsuz bir şey yok C ye düştü algısıyla malını ver . Temmuz da tekrar B ye yükselsin mal el değiştirince yapılmak istenen manipülasyonun babası .. 0.50 diyen bence 0.90 a bile razı .. 1.09 dan bile topluyorlar. Kimse yıl sonu bilançoyu merak etmiyecek pd/ dd nin 0.44 F/ K nin 3.99 olduğuna bakmadan eyvah C grubu olduk deyip bunlara malı verecek 0.50 den. Yaparsa manipulasyonun babası nı yapacaklar gözümüzün önün de.. Nakit 20 milyon olsun 2018 sonun da kasada.. kiralık oteli de üstüne eklersek 30 milyonluk şirket ama piyasa bunu 9 milyon fiyatlasin ocakta c ye düşsun Tayfa malı yüklesin Temmuzda tekrar B olsun.. Borsa buysa yazıklar olsun. 0.50 diyor yha vallahi kapışırlar 0.90 dan bile ..Vay vay hedefi cok aşağıdan tutuyor ki nerden tutturursa toplayacak
Almadığı mala 0.50 hedef gösteren adam vicdanlı adam degildir. Dilimin ucunda ama demiyecem. Sahsima yakıştırdığı şeydir onun sıfatı .. kendini tarif ediyor
Niye 0.22 ye gelsin pd/dd bunu açık yazmiyor. Buhar olup ucmamaz yha bu 20 milyon . Sadece mevcut oteli fiyatliyacak şu an. 0.50 ye gelmesi demek 5 yada 6 milyon luk şirket demek niye buraya düşecek. Bilmediğimiz bir borcu yok ki şirketin
Zafkanka yı kızdırmayın ne diyorsa o haydee:oleyo:
Kızmıyorum hunter bassın 0.90 lara gerçekten tüm hisselerime ulaşa ceviririm . Üst perde den yazan bir dil ve edepsiz para böyle kazanıliyor herhalde. Bu da tamam alırken kazanirsinda.. hic bilmiyorsan yarısını ver demişler alışverişte .. Burda manipulasyon yapiliyor . Ama adam sirketin sahibi de olabilir bebe filan dediğine göre ya da tahta yapıcısı dediğim çıkacak diyor . At jafa dan qk tutmazsa da tutmasın bir hedefte ben den 0.40 da bekliyom
Bu hisseyi unutmuşlar herhalde.
Hisse hareket etmiş biraz. Sayfasina bı bakayım dedim. Baya eski tarihte son yazı yazılmış. Ümidi kesmiş millet dedim. Takip edeyim.
Umarım malını kaptıran yoktur 0.50 geyiğine inanıp
her 2 kuruş arttığında aha bu sefer dönüyor dedirtiyor spek. bence baya baya başarılı :)
Verip alalım deriz sonra malı kaptirirsak ne olacak batak utpya bile gidiyor baksana su an ulas in ederini 7 ile çarp o kadar zarar var. Turizm endeks iyi gibi sakince bekliyelim
Hep kursakta bırakıyor endeks göçecek yine
1,19 da 162 bin adet . çizgiyi çekmişler resmen
https://i.hizliresim.com/grV8BR.jpg
67 000 e düştü 1.19 hunter malı kaptırdı herhalde arkadan bakarsınız artık