77 Doğum tarihi mi ?
Printable View
Patron degil de patronıcenın yancısı olabılır😀
Yok degil. Yalova 77
Yalova eskiden İstanbul ılcesıydı. Sonra ayrıldı İl oldu. Coğrafya hocanız cok kotuymus prenses😀
Sayın hans ve crolix ustadlardan ses yorum yok bu aralar.
Bu isimde var demekki bu konuda da tanıdığın yokmuş :)
Bugün sabaha doğru bi espri yapmıştım tramp twet atana kadar bist düzelir demistim. Adam bugün iki kere attigi farkli twetleri sildi. Düşünebiliyor musunuz abd kime kaldı. Ülkeyi be dünyayı twet 'le yönetiyor bakalım dünyanın sonu hayr olsun
yazık garan ı seyrediyorum merlinç günlerdir satıyor
bugünde yapıkredi satıyor oda merilinç yankuruluşu milleti perişan etti:vk:
6.08 altında kapatırsa dolar bugün. pazartesi de aynı terane olursa pazartesi gram altını tamamen çıkarım.
Dayı garan ı boş ver thyao nun grafiği fena gözü toprağa bakıyor. Zaten fena zarar etmiş.
bizim prenseste tombul kuşu alsat diye önermişti adam düşmanına önerir anca :)
2.20 ydı ben aldığında thyao galiba dibin dibiydi. nerelere gitti 2.40 ta çıkmıştım.
prenses özelden bı hısse yazmıştım bak ne oldu
Feneri mi yazdın dayı :)
Seykimde tam 50 dk dır bir tane alış satış yoktu şimdi oldu.
Alacağımı aldım, satacağımı sattım, artık bekliyorum. 1 gram mal almam bir süre. Çok sert bir düşüş olursa o zaman bakarım. Zaten ben endeks kağıtlarına bulaşmayalı nerdeyse 1 seneden fazla oluyor. Bist dışı oynuyoruz ama orada da şu anda az kaybetmek çok değerli.Kazanmak için biraz vakit veya güzel sürprizler gerekiyor.
Bir kağıt 2 hafta boyunca hergün düşer mi? İyi ki bilançoda kar vardı.
İçimden bir ses 1,11 i alan pişman olmayacak diyor izleyelim bakalım haklı çıkacak mı ?
Dayı kızma ama biz bizeyiz burda bu #uşak hakkin da ne düşünüyorsun bedelli sonrası.
bedellisini bilmıyorum bakmadım
80 kuruşlardan 2.75 leri görmüş şimdi 1.00 lıra
takası çok dağınık malı küçük yatırımcıya dağıtmışlar
ama ucuz bir şirket - uzun vade için alınabilir
speklerin cirit attığı bır şirket alsat yapmaya çok musait bir şirket
yetermi komutan gönlün oldumu bidaha burada başka hısse sorarsan
kızarsam kızma :) ytd.