İçinde hisse senedi yok
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İçinde hisse senedi yok
Günlük mk 23.50 nin altını daha görmedim 5 gündür ve hiç endişelenmiyorum, istediğim gün bozdurma özgürlüğü de cabası
Biz galiba başka ülkede yaşıyoruz neymiş efendim fiyatı artmayan ilaçmış.
2.3 yıl önce gastrem 5 tl şimdi 14 tl. hiç artmamış arkadaş ilaç fiyatı.
2008'de duocid 10 tablet 15 lira idi aradan 11 yıl geçti şimdi 14 lira;bu sürede fiyatı 10 liranın bile altını gördü...
2008'de augmentin 1 g tablet 18,30 idi şimdi 13,60 onun da fiyatı bu sürede 10 liranın altını gördü...
Galiba sen başka ülkede yaşıyorsun ya da içtiğin haptan haberin yok...
2008'den bu yana 11 yılda fiyatı düşen başka bir şey var mı?Gıda,giyim veya başka birşey olsun.Bir örnek verebilir misin...
2008'deki peynir fiyatı ne idi şimdi ne oldu...Hadi sana iyi uykular...
ben vakıf 6. Fondayım benzer fon yani.Koca yılda 3 gün sorun değil sonuçta geçen sene faizlerin yükseldiği dönemde olmuş olabilir.Ağırlıklı olarak itfasına 184 gün kalan hazine bonoları vs. var.Eğer faizlerin hızla arttığı bir gün görürseniz saat 17:00 ye kadar satar zarar yazmadan çıkarsınız zaten.Her neyse ben girdiğime memnunum kıllanan düşük mevduat oranlarına bağlasın[emoji6]
Yok bağlamadım vade bitimine biraz daha var aylık gidiyorum hala .
6.fonun getirisi garantimidir sn memorex ?
Bugun işyatırımdaydım bende .Mevduat artık düşük kaldığı için artık fonların daha avantajlı olduğu için bilinçli müşterinin buraya geçtiğini söylediler .
İlginçde bir ürün varmış işyatırımda burda hiç kimseden duymadım bunuda paylasayım .
İşyatırım
Pay Repo
Vadesi:Günlük yani O/n
Mevduat karsılığı 22.80
Min.Yatması gereken 500 bin TL
Öğleden önce 11 gibi son para giriş şartı var
Getiri günlük değişiyor oran bazında ,günlük olduğu için birleşik faiz açısından avantajlı gözüküyor .
Bu orandan yüksek günlük oran bulan varsa yazarsa sevinirim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Carrefour da indirmiş
Tanzim olayının üstüne olması ilginç
https://www.carrefoursa.com/tr/tr/me...Atrue&show=All
https://www.sanalmarket.com.tr/sebze...en-dusuk-fiyat
Bu tüm fonlar nasıl alınıyor acaba her aracı kurumda yok bunlar tpp ler .
O bankadan mı almak lazım acaba
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugun ilk fon deneyimimi yazayim 6 dan sonra yeni fon fiyati ile aylik (32 gunluk) net 21.30 mevduat karsiligi oldu ..brut kaca gelir hesaplayamadim ..bakalim 1 ay ayni performansi gosterecekmi ..
QNB Finans Kiralama A.Ş. Finansman bonosu satışı
Nitelikli Yatırımcıya Satış
106 gün
Yıllık Basit Faiz: %21.60
ISIN Kodu:TRFFFKR51927
Ben inceledim biraz içinde en mantıklı Hsbc sadece repo ve Tpp var
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi
Tahvil İhracı
Nitelikli Yatırımcıya Satış
346 gün
3 ayda bir kupon ödeme
Aracılık Hizmeti alınan Yatırım Kuruluşu: Ak Yatırım Menkul Değerler
Yıllık Basit Faiz Oranı: %26,50
Dünün şampiyonu Mevduat Karşılığı %31 Civarı Geliyor Sanırım Yanlış Hesaplamadıysam.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=AAL
İki gün önce 18 den yapılan mevduatı iptal edip PPfye geçmesini önereyim mi tanıdığa fark olur iki günlük mevduat faizi vazgeçme artı yazdırır mı akşam söyleyim mi ona
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senin Bankan (Kuveyt Türk)
32 gün
Temdit
10k+ avro
2,41% (önceki 2,46)
Nkolay bono da uygunluk testu var bunu doldurursak farkli ürünler mi ( likitfon gibi)sunuyorlar anlamadim uygulamasinda sadece bono Al sat var formalite mi yoksa?
Garantiden reklam geldi. Hosgeldin faizi 32 gun 25bin uzeri %21.25 ve 90 gun 21.35
bu PPF'larının getirisinin mevduattan fazla olması mümkün değil normalde. Zaten bunlar parayı mevduata, repoya yani garanti getiriye yatırıyorlar. Nasıl olur da mevduat faizinden fazla getiri sunarlar?
100.000 TL de mevduat net getirisi yaklaşık 1350 TL olacak. 2 günlük getiri kaybına ilave ederseniz. Fondan minumum 1430 TL getiri elde etmesi gerekecek. Su anki ppf getiri oranlarindan yaklasik kazanci 1700 TL gibi olur fakat bu kesin degildir. Burda secilen fon ve getiri oranlarinin bu seviyelerde ne kadar kalacaginin dusunulerek hareket edilmesi gerekir. Fonlar size mevduat gibi aylık su kadar kazanacaksiniz demez. Mevduatta ne kazanacağını bilir mevduat yapan kisi.
PPF'lerin büyük coğunluğu TPP ve ters repoda degerlendiriyor parayi. Tpp'de faizler 24 gibi bir seviyede su an ve gecen aylardaki yuksek oranlardan donuslerde oldugu icin haliyle yeni baglanacak mevduat oranlarida dustugu icin bir sure boyle devam edecek getiri yuksekligi. Faizler bir sure sabit bir seviyeye inerse ppflerde de getiri orani mevduatla ayni veya kesintilerle birlikte mevduattan düsük olacak haliyle.
Formalite. Uygunluk testi sizin ne kadar riskli yatırım araçları seçebileceğinizi öğrenmek için yapılır. N kolay bono ile döviz repo için uygulama yeterli, diğer ürünler için 0850'li MT numarasını arayıp, yatırım hesabı açtırmalısınız ya da yaşadığınız yer şube varsa şubeye gidebilirsiniz.