🤣😀😀😀 harikasýn
Printable View
Aynen dostum o kadarýný sattým üç dört günde.Kalani duruyor.Ayrica aþaðýlardan biraz daha aldim dostum .Ama ben o spekler gibi deðilim Uzun vadeli yatýrýmciyim. Ayrýca kimler almýþ kimler satýyor tabiki de izlerim. Ky lere o yüzden dikkatli olun diyorum.Adamlara koz vermeyin.10 tl yi görüp sonra petkim alirim falan yazarsak ,adamlar 10 dan önce bir yerlerde kucaðýnýza býrakýrlar. Onlarýn oyunuyla oynamak gerek.bin lot bile olsa söylememek gerek .By ler ve spekler bizlerin psikolojisine göre oynar.Forumlarda ,internet sitelerinde,oz3l forumlarda haberleri yayar,sýr? Verir .Bu sýrlar? Piyasada dolaþýr, bu arada kendileri çoktan iþlemlerini yapmýþ olurlar.kalanlaria da beklemek ve zarar etmek düþer.Be yazýk ki.
SM-N935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/yG5Lln.png
Seneye inþallah ilk 200 de
Mýzrak çuvala sýðmýyor 🤣😀
Bence de çok iyi gidiyor.Izlememiz gerekenleri izliyoruz. Siz akýllý bir kiþisiniz.Sizin ve iki kiþinin mantýðýna göre yön çiziyoruz.Bu bir ticaret .kimse baþkasý kazansýn diye almaz.Alir ve zamaný geldiðinde en uygun yerden satar. Hissenin hikayesine göre baþkalarýný yönlendirir.Ve beklentiler üzerine alýrýz.Herkesten önce de çýkýlýr. Þu anda tahtayý kim frenliyor dersiniz acaba? Daha bilançoya bir ay var. Çok hizli gitmemek gerek
Artýk forumlarda yazmayý býrakýyorum. Herkese baþarýlar.Sadece ky lere bir tavsiyem var.Rüzgara kapýlmayýn, o sizi sürükler. Saðlam aðaçlara tutunun.Meyve verdiði zaman ilk siz toplamaya çalýþýn. Meyve vermeyen aðaçlara yanaþmayýn. Forumdaki yazýlara da güvenmeyin.Burada yazýlan olumlu beklentileri yazanlar ,kendilerine çýkýþ için yol açýyorlardýr.Hoscakalin...
Bence býrakmayýn yazmayý, birþeylerin farkýna varmýþsýnýz. Her yatýrýmcý yatýrým yaptýðý kaðýdýn sadece güzel yanlarýný görür bu forumda en çok mantýk çerçevesinde yazýlan olumsuz yazýlara ihtiyaç var forumun amacý da bu deðilmidir.
Görüþlerinize katýlýyorum hissemiz maalesef 6 aylýk bilanço beklentisi ile hiç düzeltme yapmadan yaklaþýk 2 ayda zirve rakamlarýna geri geldi. Ýyi mi iyi toz pembe herþey , kötü tarafý ne peki hergün ayný aracý kurumlar her kademeye tek emirler ve akþam takasta benzer kurumlar.
2019/3 aylýk bizi gerçekten yordu ve üzdü beklentimin çok çok altýnda geldi þimdi sýra 2019/6 aylýkta eðer burdada beklentinin altýnda gelirse ne olur tahmýn bile etmek istemiyorum.
Diðer durumda yani beklentinin üstünde belkide 2019/ 3 aylýkta gizlenen ciroyu 2019/6 aylýða da yedirerek tahminlerin üzerinde gelirse.Bunlar ihtimal dahilinde beným tahmýnlerým tabi.
Her iki durumdada ne olursa olsun hissemize küçük yatýrýmcý, al satcýlar , gerçke fonlar gelmezse ise bu devran bir yerde son bulur, o yüzden 6 aylýk bilanço bu hissede son þans.
Ýsmail bey geçmiþi bildiðiniz için çok güzel yorumlar yapýyorsun. Evet çok güzel tespitleriniz var. Bunlarý yazdýðýnýz için teþekkür ederim. Lütfen Tolga bey siz yazmaya devam edin. Gerçekleri öðrenmek hakkýmýz. Ýsmail bey , Tolga bey ve gameover’ýn SEVÝYELÝ yazýlarý için müteþekkirim.
Aynen öyle bir söz var. Ama burada eleþtiri yazdýðýmýzda birileri rahatsýz oluyor olmalý ki hemen saldýrýyorlar. Ama doðru deðiþmiyor. Sonuç ortada. tahtayapýcý buradan mal almak istiyor eðer kaldýysa elinde olan da buralardan vermiyor. Sonuç: kaos yani patinaj.
Hisse güzel mi eðer altý aylýk bilanço cirosu tahmin edildiði gibi 65-70 arasý gelirse güzel. Gelmezse düþünmek bile istemiyorum. Ama uzun vadeli için mükemmel. Bunlar benim görüþüm.
Durum bu maalesef uzucu haketmiyor bu hisse bu derinligi
https://i.hizliresim.com/gP8OjO.png
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarým nýe sýlýnýyor kýmsye hakaret ettgýým yok... Ama yazýlarýmdan rahatsýz olanlar var
forumda dune kadar hisseyi yere göðe sýðdýramayanlar, þimdi satýnca düþsün diye ne varsa sallýyorlar. birde kanka olmuþlar :halay:
Satanlarýn problemi ben dün ufaktan bi ateþleme yaptým, hayýrlýsýylan :))
Yazmayacaðým dem8stim ama dayanamadým.Hani yeni Durdo diyorlardý iki yýldýr. Yeni Durdo olsa þu anda fiyat 10 larda gezerdi. Spek fiyatý yükseltti. Mali býrakacak adam ariyor .Alanin elinde kalir .Hisse sýnýf deðiþtirmiþse bilançoda önce 10 tl yi bulmasi gerekir. .
Spekler kendi reklamý yapýyor artýk ;) silkele babam silkele
50000 lotla spek olunmaz. Ben sadece ky leri uyariyorum.Alirlarsa ellerinde kalabilir. Tabi ki isteyen alýr istemeyen satar.Kimseye yatýrým tavsiyesi yapmýyorum.
ÝYÝ HAFTALAR
2019/6 AYLIK BÝLANÇOLARA YAKLAÞIK OLARAK ÜÇ HAFTA KALDI
GEÇEN YIL 2018/6 AYLIK CÝRO: 77,162,407 (https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=DURDO)
ÝNÞALLAH BUNUN ÜZERÝNDE GELÝR VE YATIRIMCININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR.
GELECEK OLAN 2019/6 BÝLANÇOYA GÖRE DURDO VEYA BAZILARINA GÖRE YENÝ DURD'NUN ROTASI BELLÝ OLUR.
YA ESKÝSÝ GÝBÝ DEVAM EDER YA DA YERLÝ, YABANCI YATIRIMCI VE KURUMSALLARA(FONLAR) GÜVEN VERÝR VE GÜZEL BÝR ÞEKÝLDE YOLUNA DEVAM EDER.
EGE CANSEN GÝBÝ BÝTÝREYÝM YAZIYI:
SON SÖZ:
DURDO, 2019/6 AYLIK BÝLANÇOYU KAÇLI RAKAMLARDA KARÞILAR?
hadý be trump at þu meþhur tweet lerini özledik. bak s400 aldýk senin için güle güle kullan diye. senin yüzünden borsa çýkmýyo bak :yahoo::party:
Artýk ky ler uyandý.Bilancoya kadar fiyatý artirabileceklerini sanmýyorum.Artýrsalar bile kendileri alýr kendileri satarlar.Hacim yapýp hisse hareketlendi süsü vermeye çalýþacaklardýr.
Artýk bilançoya kadar hissenin gideceðini sanmýyorum.. Çünkü hisseyi þiþiren adamlarý kalmadi speklerin. Fiyatý da artýramazlar.Cunku ellerinde patlar.Olsa olsa kendileri alýp kendileri satarlar.Hacim yapýp hisse gidiyor süsü vereceklerdir.Inanlar alýrlar ve ne yazýk mi bence uzun zamanda onunla yatýp onunla kalkarlar.
ta.uk cigeri, ismail ve tolga kardaþlarým burdaki yazýlarýnýzdan anladýðým elinizdeki malý verdiniz.. þimdide düþsün die aðýt yakmanýn anlamý nedir. hiç merak etmeyin alýrsanýz elinizde kalabilir almazsanýzda arkadan el sallarsýnýz :halay:
Böyle karþýlýklý diyaloglara girmekten hoþlanmýyorum.Herkes kazanmak için alýr satar.Ben de 3 yýldýr bu hissedeyim.Uzun soluklu yatýrýmciyim.Düþtükçe almaya devam edecegim.Ulke ve Dunya gundemine gore ilgilendigim kagitlardan alip satmaya devam edecegim Firmanin önemli hissedarlarýndan olmayý ve ilerde belki de söz sahibi olmayý hedefliyorum.Burada yazmaktan amacým ky lerin alýp satarken dikkatli olmasýný belirtmek içindi.Hic bir zaman bir hisseye âþýk olmamak gerekir.Fakat görüyorum ki çok kiþi kýsa vadede çok kazanç peþinde ve önerilerimiz iþe yaramýyor.Kýsa vadede risk çok fazla olmasýna raðmen bu riske giriyorlar.Hedef fiyat belirlemiyorlar ve üç beþ kat kârý hedefliyorlar. Tabi ki beni ilgilendirmez Ben hisseden bu yýl bir þey beklemiyorum.Fakat uzun vadede 15 TL 20 TL aralýðýný gorebilecegimizi düþünüyorum. Ve artýk bundan sonra kesinlikle yazmayý da düþünmüyorum. Herkese baþarýlar diliyorum.
Trump: Türkiye ile ilgili durum karýþýk. EnsonHaber
sn tolga, siz mart baþýnda 50bin lot satýþ yaptým diye yazmýþtýnýz, hatta çocuklarýn adýna aldýklarýmý da çýktým demiþtiniz.
daha sonradan aldýðýnýzý yazdýysanýz görmedim, kusura bakmayýn.
bu arada öðle civarý hissede pozisyonunuz yok diye anladým yazdýklarýnýzdan oysa 2 saat evvel 3 yýldýr hissedeyim demiþsiniz.
pozisyon taþýyorsunuz ve düþerse arttýrýrým diyorsunuz öyleyse. mahsuru yoksa lot miktarý belirtmeksizin aydýnlatýr mýsýnýz hissede olup olmadýðýnýzý.
yazmaya devam edin lütfen,
zaten burada yazan kaç kiþi var.
biz bize deðerlendiririz durumlarý.
beyler sakin olun demiyorum çünkü burda öle spek yazýlar varki milletin beyniyle alay ediyorlar. adam gecen seneki ciro demiþ 77 gecen seneki ciro ocak-haziran toplamý 77 bu senenin ilk ceyrek cirosu 53 + ikinci ceyrek cirosunu da ekleyin. beklenti toplam ciroda 6 aylýk bolumde yuzde %60 ustu artýs. ky nin küçük cerezlerle kandýrmaya calýsan cigeri beþ para etmez cok ýnsan var malesef
Tolga kardeþim senin yazmamaný gerektirecek birþey diyen yok ki! bildiðiniz þeyleri bizlerle de paylaþmanýz tek beklenti. Burada kimin küçük kimin büyük yatýrýmcý olduðu belli olmaz! Bak ne güzel paylaþtýnýz beklenti UV 15-20... Kesinlikle katýlýyorum yeterki piyasa koþullarý düzgün gitsin. Bol kazançlar ve ayrýca umarým þirket ortaðý olacak konuma gelirsiniz. Baþarýlar
Su anki fiyati not alýn yanýnýza. Birde 2020 2.ayda bakalým. Durdo eski durdo mu deðilmi. Keþke genel kurula katilsaydiniz sirketin sinerjisi nasýl bir gorseydiniz. 2020 de görüþürüz.
Tabi bu arada hisseyi karalayan cok olacak nedeni ise sattiklari mallar ellerinden gittigi icin.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.zira burda yazýlanlar la iþlem yaparsanýz zarar görebilirsiniz.
Biz durdo ya yatýrým yapan gerçek yatirimcilariz. Al satci deðil yatirimciyiz.perspektifimiz uzun vadedir.sirket geliþen bir þirkettir. Ve yine kendi isinde büyümek istemektedir.aldýðý 5 milyon euroluk teknoloji harikasý makine bunun kanýtýdýr.musteri bulmak için deðil müþterilerin yogun ilgisine cevap vermek için alýnmýþtýr.þirketi faaliyetiyle ilgiliyiz.
Daha çok bilgi var elimizde fakat yatýrým tavsiyesi olarak algilanacagi için burada soyleyemiyoruz.
Yazdýklarým ise þirketi az da olsa tanitmaktir.haybeden karalayanlar biraz bilgi edinirse iyi olur.
Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Ýster al ister sat.
çok þükür 80 üzeri de kapattýk.
cümleten hayýrlý kazançlar dilerim, bakalým bilançoyu nasýl karþýlayacaðýz.
Merhaba Arkadaþlar,
Biliyorsunuz uzun süredir beraberiz durdo da ve çok daha uzun yýllar saðlýgýmýz yerýnde oldugu sürece burada olacaðým.Çünkü Durdo benim için geçici bir heves deðil 20. yýlým durdo da ve 20 yýldýr hep portföyümde oldu bazen aðýrlýðý arttý bazen düþtü ama hep oldu.
2017 Mayýs ayý itibari ile kendi dinamikleri ile hareket eden bir durdo dan bahsediyoruz, bu dinamikler devamda edecek bazýlarýndan haberiniz olacak bazýlarýndan olmayacak örnek vermek gerekirse hiç bir þekilde öðrenemeyeciðiniz eski baský makinesi söküldü satýldý yer açýldý, yeni baský makinesi alýndý kuruldu. Sonra ise arkasýndan 3 tane kesim makinesi alýndý.
Hangi biriniz þirketi aradýðýnda size bu bilgileri verebilirdi yada hangi biriniz þirketi ziyaret ettiðinde hangi makinenin söküldü hangi makýne yený kuruldu bilgisine ulaþabilirdiniz, kendinize sorun.
Sökülen eski makine hangi ebatlarda yada saatte kaç tabaka mal basýyordu eski makýnenýn basamadýðý ama yený makýnýn basabýldýðý ürünler nedir. En önemlisi yeni makineye ait veriler ben bunlarýn hepsini biliyorum , nasýl biliyorum kýsmýna gelince sektörde çalýþmamdan kaynaklý diyelim.
Bunlarý anlamak için uzun yýllar þirket ziyareti etmiþ makine parkýný ve durumunu biliyor olmanýz size bazý tahminlerde bulunma fýrsatý verir benim yaptýðým gibi.
Baský makýnesi alýnma haberý düþtüðünde defalarca burda yazdým boyle bir makýneyý aldýklarýnda arkasýný toplamalarýnýn mumkun olmadýðýný ve yeni kesim makýnlerý almalarý gerektiðini aramýzda eski arkadaþlar konuþtuk, güzel seviyeli sohbetlerimiz oldu, geçmiþ sayfalarda muhtemelen duruyordur.
Þimdi Durdo nun eski durdo olmadýðýný bundan sonrada eskiye dönüþ olmayacaðýný fabrika içinde fabrika kurulduðunu yazdým çizdim. Önümüzde uzun yýllar güzel ciro, karlýlýk ve yatýrýmlar göreceðiz,ama bazý yatýrýmlardan sizlerin haberi olmayacak.
Ýþin özetine gelirsek yazýlarýmda olabildiðince al yada sat demekten kaçýnýrým, aldým yada sattým demeyide þu kadar kazandým yada kaybettim gibi boþ muhabbetler yapmam sevmem.Ama bazý þeyleri ima ederim ve güzel bilgiler veririm.
Burda bulunan küçük ve büyük yatýrýmcýlara kalan ise bu bilgiler teyit etmek, araþtýrmak ve karar vermek sonuçta beným her tahmýným doðru olacak diye bir þey yok ki 2019 /3 aylýk ciro yu unutamýyorum beklentimin çok çok altýnda geldi.
Günümüz bilgi çaðý arkadaþlar ne kadar çok paranýn olduðunun hiçbir önemi yok ne kadar çok bilgiye sahip oldugunun önemi var. 6 aylýk ciro çok önemli yazdým sebebini daha önce bilanço gelsin fiyatýmýz yerine otursun yine güzel sohbetlerimiz olacak herþey yeni baþlýyor.
BÝLGÝ= PARA
orta vade ve uzun vade aralýgýn ne hocam beným bu yýlký beklentým 280 mýlyon ustu cýro f/k 35 mýlyon gelýr dusunuyorum... Yazdýgýn býlgýler gusel ama su güzel degýl duran dogan yonetýmý yatýrýmcý dostu býr fýrma degýl makýna parkurunu býzlere býldýrmemesý neyýn pesýndeler anlamak elde degýl
Kagidi ucuz verdik patron ve spek yeniden 7 liraya getirmis helal olsun cok kisa surede 4.30 dan tekrar 7 spegi cok guclu sayesinde kazandik tesekkurler :)