gecse alıcaz gecmyorki alalım nugyo pagyo %30 simdide ihglm %10 yukarı..bunun spegi uyuyor
Printable View
gecse alıcaz gecmyorki alalım nugyo pagyo %30 simdide ihglm %10 yukarı..bunun spegi uyuyor
gecmesin diye ugrasıyor 27-28 e toplam 190 000 adet koymus sanki alıcı varda bide lot yukluyor
Alyag ve atakule gy nedersin ustat
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl bir spek bu ben burdayım diyor kademelerle ama bi halt da yapamıyor 26 160 000 alıs 27 160 000 satıs ..boyle kadememi olur oyun oynuyor ..alıs kademeleri daha cok ama yurumuyor ..alıs kademelerine istersen 1 milyon lot koy direnci kırmadıktan sonra koysan nolacak
Tesekkurler sagol ustat.
boş beyinle devam ediyor.. nalet olasıca bir halt var ama neee ???????????????
Spek insanları kendi gibi mal sanıyor 2.28 gösteriyor sonra aşağıya salıyor 2 gündür aynı terane alınmaz bu boş vakit kaybı spegi çocuk parkına getirince kumda debelensin burda boşuna vakit kaybediyor kahvane isletse günlük daha çok kazanır malak 😁
#Ykgyo sıpası karar veremiyor
Gitsem mi
Kalsam mi
Yoksa
Aşağı bassam mi
Diye, düşünüyor
Afamı kırar dirençi kırmam modunda allahın belasııııı nalet mendebur bir senet
Ustat sekfk hic takilmiyorsunuz.ben her defasinda corbami aldim.en son 2.22 den aldiklarimi biraz once 2.61 gitdi.
ben bunun boyle bir hisse oldugunu bilsem zaten yorum bile yapmazdım ....suaat kardes almayı dusundum bir ara ama guzel yukselmis hayırlı olsun ..sekerbanktaki tavanı gorunce finansbank aldım bende ona da yansır sanıyorum .
Sağlığım bozuldu.
Asansör gibi.
Selamlar,
Yarin endek iyi gecmicek galiba bende elimde cuzi mal var hdfgs ve etler onlarda suanki maliyetler.nakitde kalinma zamani gorusumce
Birisi ya bana yada snede lanet etmiş... Eyvallah...
görüldüğü üzere sahiplerine lanet olsun..
ölmüş eşşek bundan güzel...
Bu ykgyo gibi hisseler hep küçük yatırımcı dan alırlar asla kazandirmazlar endeks dünkü yerine geri geldi bu 2.28 di şimdi 2.24 de kaldı bunun nasıl kağıt olduğunu öğrendik yorum yapmaya degmez boktan paçavra düşerken tepe taklak düşer çıkarken kaplumbağa bile olamaz ..bugün olduğu gibi
yazlıgımı satıp almsıtım 2.12 den 70 000 lot hala bekliyorum soyle bir 2.40 civarı olsada satsam
Ustat naptiniz aldinizmi?
Cacık olacak gibi. YTD
lanet olsun senin hisse senedine offf yyaa ooofff lan 20 kuruş çık beeee
allahın belasııı lanet lik...
RIVA yı portföyden kaçıranlar Şirketi bu hale getirenler dermansız derde tutulsunlar. Bu bedduam kıyamete kadar buna vesile olanlara ve miras kalanların üzerine olsun.
Öbür dünyada o mahşerde kaçak yerde bulamasınlar.
Büyük bir bayragı var .Bakalım daha ne kadar bekletecek.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Merrill bulasmadi hisse son saatte salmadi
Benimde dikkatimi çekti.
Bugün tahtaya gelmedi.
Yıl başı tatili diye mi? Yoksa buraya gelmeye vakit mi? Bulamadı!
Selamlar,
Bence vakti geldi.en fazla 21 gün için de yapacaktır hareketini.ytd
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.