Polisi kim aradı yahu ?
Kendi aramızda hallediyorduk
Printable View
Polisi kim aradı yahu ?
Kendi aramızda hallediyorduk
Faşist yönetim, dolar topigini özgürce ifadeye kapattı arkadaslar!:vk:
Az önce burada birşeyler oldu.
Oylarımız eksik hatalı veya noksan.
Yeniden seçim yapılmalı
Ons altın çıldırdı neler oluyor yahu?
https://www.kitco.com/charts/livegold.html
Alo atışma esnasında kaçırmışız. Altın uçuş hayırdır. Haberler gerçek mi yoksa?
Var mı aktüel bir bilgi? Nedir bu durum?
TL karşılığı ne an itibariyle?
Altın' ı fırlatan bir durum varsa dolar da uslu durmaz .
Trump öldü diye altın böyle çıkmaz. İran ile bir savaş olacak sanki?
Demiştim böyle oylamalara gerek yok; yormayınız kendinizi diye, kamuyu aydınlatma platformuna!
Hissi kablel vuku da dedim :kahkah:
Ufak nizadan dolayı verdiğimiz rahatsızlık için kendi adıma özür dilerim. Neşeli sohbetler dilerim :)
2 USA destroyeri Hürmüz Boğazında sıcak çatışmadan bahsediliyor. Ama bu durumda Altın ın yükselmesi ne kadar normal ise Brent in düşmesi de o derece anormal. İnşallah böyle bir şey de olmaz. Irak,Suriye , Libya, Tunus , Mısır , Yemen ve en sonunda İran. Orta vadede çanlar bizim için de çalabilir. Mazallah.
Birisi birisinin bir şeyine bir şey yapmıştır , bi gece de beriki gidip ötekinden küçük bir intikam alır. Sabaha da bir hikaye uydurulup servis edilir , olay kapanır.
şöyle bişey de şeyetmiş biri..
"twitter'daki dezenformasyonun absürt seviyelere ulaştığı iddialar bütünü. linklere bakıyorum da saçma sapan hesaplar, kim olduğu ne olduğu belli değil. burada insanları paniğe sürüklemeyin iki chernobyl izlediniz ya da dünya savaşı sevdanız var diye.
1. putin'in dönme sebebi denizaltı kazası. norveç nükleer sızıntı falan yok dedi. putin'in dönme sebebi kursk faciası sonrası tekrar o rezilliği yaşamamak için.
2. pence'in geri dönmesi vs. pence'in uçağı washington'dan hiç çıkmadı. bunun sebebi de gideceği hava üssündeki silah sesleri duyulması. active shooter durumu olabilir diye lockdown'a almışlar. lockdown modunda olan bir üsse de air force 2 yi indiremezsiniz.
3. avrupa birliği de bir sonraki oymakbaşını seçmek için toplanmış.
iddiayı ortaya ilk sun adlı leş sansasyon gazetesi ortaya atmış gördüğüm kadarıyla. zaten insanlar komplo teorilerine çok müsait, bir de üstüne böyle iki alakasız olayı alakalı gibi gösterirsen sonra önünü alamazsın."
https://eksisozluk.com/entry/92069933
Bu karındeşen eski bir üye sanırım .
Benim eski forumdaki avatarımı bile biliyor 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Altın dans ederek başlamış güne resmen ya umarım ortalık çok karışmaz olan bize olur
5.6299 vurdu çekti.
2 gün önceki haber
İran'la Amerika Birleşik Devletleri hattında gerilim tırmanmaya devam ederken, ABD, Körfez ülkesi Katar'daki askeri üssüne F-22 Raptor tipi savaş uçakları konuşlandırdı.
ABD drone cevabı verecektir ama ne zaman ve nasıl?
Siz bu bilgileri nereden alıyorsunuz. Öncelikle söylediğinizin yanlış olduğunu düşünmekle birlikte bu bilgiler zaten gizlidir. Şimdi siz bu bilgilere vakıf ve kurmayız ama lazım olursa 20 30 dakikada açarız ısınır atarız diye konuşulan gizli toplantılara giriyorsunuz diyelim neden bu bilgileri kamuya ifşa ediyorsunuz. Buraları kimler okuyor biliyor musunuz va ABD siz bizi kandırıyorsunuz bakın hemen kuruluyor bu meret derse ne yapacağız.
İletişim o kadar gelişti ki, artık olaylar olmadan bir kaç gün önce duymaktayız...:)
Günaydın...
Kendinizden bahsederken Sn. diyenlerden olmamanızı dilerim.
Ya da benim en çok takdir edilen özelliğim şudur dememenizi.
Gerçek hayatta cemiyetin kabul etmediği bir çok çatlak raporlu adam internet sitelerinin özgürlük ortamında rahatlıkla fink atmakta, gerçek hayatta kendinde olmayan özellikleri burada milletin aklıyla oynayarak kabul ettirmeye çalışmakta.
Koy gerçek adını...Olmaz.
Bakalım kaç zaman gelmeyecek bu başlığa.
*tüik: Tüketici fiyatları haziran'da aylık %0,03 (beklenti %0,03)
*tüik: Tüketici fiyatları haziran'da yıllık %15,72 (beklenti %15,77)
*tüik: Yurt içi üretici fiyatları haziran'da aylık %0,09
*tüik: Yurt içi üretici fiyatları haziran'da yıllık %25,04
Esege para yatirsak daha iyidi dolar rezaletsin