öyle yaptı geçen çeyrek zaten devamı gelir diye umut ediyoruz,
içerideki alacakları tahsil sıkıntısı soru işareti? umarım çok problem yoktur.
Printable View
Evet arkadaşlar alalım 9 aylık bilanço tahminlerinizi ULUSE topiginin ileri gelenleri tahmin yapsın lütfen
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
noldu bu hisseye, hergün -4 yapıyor. biz bilanço yaklaştı artar dedikçe kafasına vura vura 10.55 i gösterdiler.
10.05 i gördü. noluyor bu hisseye bilançosu iyi diyoruz 3 gunde %10 değer kaybetti şaka gibi. ne borsaymıs arkadas yatırımcısını dusunen bırtane ınsan evladı olmazmı.
3.çeyrek 80 milyon
65 üzeri her rakam kabulümdür. Bu ortamda geçtiğimiz çeyrek ile aynı karı yapsa yeter de artar bile
Teşekkür ederim herkese cevapladığı için
iş banktan takaslara bakıyorum ve uzun zamandır hemen hergün deutshe bank ve city bank satış yapmış gözüküyor. 20 bın 50 bın arası sureklı satıstalar. neden acaba?
arkadaş ne yazan var ne yorum yapan. nedir abi bu hissenin olayı. robota bağlamıslar aynı yerde dolasıp duruyor. ne alan var ne satan hacim yok heyecan yok endeks terse dönerse 2 dakıkada eksi 6. hayır bılancosu ıyı gelır dıye gırdık aylardır aynı yerde. zaten bılancopsu ıyı gelecekse bunu sımdıden fıyatlaması lazım, bılancoya kalmıs 10-15 gun ama bakıyorsun 10.98 11.10 arasında mala bağladı. iyi şirket diye yatırım yapıyoruz fos çıkıyor. borsadan soguttular.
Sait basganin destek atmasi lazim. Yoksa durum kötü
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kullandığı metal hammaddenin fiyatları yerlerde sürünüyor. maliyetleri düşer
kullandıkları bakır düşüyor , ayrıca ana hammaddeleri olan yassı sac çok düştü usd bazında , usd nin düşük kalması hammadde maliyeti açısından onlara yarar , hani alıcının vampiri elini ovuşturur ya köşe de düşse de alsam diye kendimi öyle görüyorum
uluse , sasa,türk traktör ,bolu çimento düşseler de alsam
Çok güzel bilanço 9aylıkta 93.9 milyon lira kar.ihracat çok iyi iç piyasa negatife dönmüş .beklentilerimin üzerinde gelen net kar.
Göz kamaştıran bir bilanço, beklentilerin de üstünde.,eğer kar satışı gelirse alım için fırsat olur.
Bilanco cok guzel. Hayirli olsun.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maliyetlerinde bu aralar düşük gitmesi artı döviz in yukselmesi şirketin diger dönemlerde de avantajını koruyacagını gösteriyor...
*oyak yatırım, ulusoy elektrik hedef fiyatını 12,30 tl'den 15,30 tl'ye yükseltti, tavsiye 'al'
eksi yaptı. tebrık etmek lazım sırketım kar yapsın ama hep ben kazanayım hıssedende kazanayım sırketten kazanayım zıhnıyetının kucuk bır ornegı. adamlar gozlerını ky nın cebınden alamıyorlar. aç gözlülük böyle bişey.
hisse çok iyi olacak iç pazar biraz toparlarsa eyvah eyvah. direk 20 bin olur. suriye ve ırak ise ayrı bir hikaye konusu. sıfır borç sıfır ypp açığı ve döviz fazlası mevcut.
İste iç pazarın toparlaması sıkıntı önümüzde ki dönemler için eksi büyüme bekliyorlar
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hic bir haber hareketlendiremiyor hisseyi..Nasil iş anlamadim..
Adamın borcu varmış arazinin ortasına dikenli tel dikmiş demişlerki bununla borcunu nasıl ödeyeceksin, burdan koyunlar geçerde tele takılan yünlerini toplayıp onlardan ip yapıp satıp borcumu ödeyeceğim. Bu hisseninkide o hesap iç piyasa canlanacakta bu satacakta bizde kazanacağız. Bugun o bilançoya ve artı 2 endekse ragmen eksi yaptı ya bunda iyi niyet aramam. İşin içinde kötü niyet varsa ister iç ister dış tüm piyasaları ele geçirse yinede bi yol olmaz bu hisseden. Taki patronun keyfi yetene kadar.ytd.
O gün gelmeden satış yok.Bizim hisseyi götüren bilanço değil patronun ta kendisi.Hiç beklemediğiniz bir anda patron elindeki hisseleri yabancıya satıyor haberi çıkar.Mayıstan beri patron 3.120.000 lot hisse topladı borsadan.
Sait Ulusoyun Mayıs 2018 den beri 8-8,5 fiyat aralığında yaptığı alımların Kap taki dökümünü aşağıda sıraladım
09.05.2018 100 bin lot
10.05.2018 20 bin lot
21.06.2018 1 milyon lot
07.06.2018 2 milyon lot
herşey iyi güzelde biraz düşse , 5-7 arasına gelse keşke :(
Bu sene 0.5 temettumuzu bekleriz :-)
4 yıllık karına satılık şirket varrrr
Nasil yani?Satılık şirket derken?
iyide bunun bize ne faydası var. adamlar karını katlıyor ama hıssesi dusuyor, babamızın sırketı degıl ya kar ettı dıye teşekkür edeceğiz. cıkmasın dıye kafasına basıyorlar, basan kım? faizin %25 oldugu konjonktorde gıdıp paramızı adamların sırketıne yatırmısız bence onlar bıze teşekkür etmeli.
ulusoy temiz şirket ve iyi yönetiliyor yıllık getirisi ortada. faizler düşmeye başlasın iç pazar hareketlensin direk 17 18 bin bandına gidecek. suriyede kalıcı barış olursa Türkiye de 2 şirket bundan olumlu şekilde çok agresif etkilenecek. birisi ulusoy elektrik diğeri adana(a) dır.