Birazcık hareketlenelim
Printable View
Birazcık hareketlenelim
mnnb NERDESİN KARDEŞİM YOKSA DENİZGYOYA MI GEÇTİN TAMAMEN
Dzgyo hisse senedi 2019 favorisi gecen yıl mayıs da 4.30 görmüş her yıl al sat yapan ortalama %50 kazanmış bekleyen içinde son 5 yılda 1.74 den 3 lira olarak %80 kazanmış borcsuz ve kira getirisi olan avm ler ve en önemlisi bodrum projesi ve banka satışı ile hissenin gyo sektöründe favori olması an meselesi sermayesini kayıtlı 1 milyona yani katrilyon yükseltti nitelikli yurt dışı yatırımcıya 900 milyar yani trilyon sertifika satış izni aldı bence şirketi nakit yönünden güçlendirip pd degerini büyük bir ihtimal bedelli %2000 civarı sermaye artırımına giderek sektörde yıldız olmak %90 oranı bankanın elinde bedellide en cok parayı kendisi kor kasaya bunuda sertifika ihracından karsılar yanlışsa yanlış deyin zamanında dogan gazete için analiz yaptık 20 olur dedik güldüler ha bizde dayanamadık 8 den sattık ayrı mesele ama burada tek korkutan bankanın satış iptali degilse bu yazımı saklayın 10 yıl bekleyen 100 bin lotla 3 trilyona para demez
Marj 3.62-3.80 arası ve hacim şu an için diyelim 156.000 eğer sadece satıcılar olsa idi 10 kere taban yemişti..
Endeksi de çok güzel kullanıyorlar da endeksi seçime hazırlıyorlar binali yıldırım kazanırsa sokaklara oynuyorlar
"Bir ben kaldım bir ben kaldım Tenhasında gecenin avutulmamış ben" sözler yusuf hayaloğlu şarkı Ahmet KAYA aktör pardon kurban BEN.... yalnız bıraktınız beni...
Buradayım sayın ortağım artık yazacak heves kalmadı. 6 aydır bir gelişme yok isyanlardayım:Sad:.
18 TL hacim var arkadaş, jean valjean ile bekliyik belki burada yaşlanırız ne diyem:Sad:
sinpaşın batışını izlemek hüzün veriyor yatırımcıya
Arkadaş insan bir açıklama yapmaz mı durum bu görüşmeler devam ediyor veya durduruldu diye nasıl bir şirket yönetimi sadece ky yı duduklesinler 5 lerden sattılar tabi tuzları kuru ben hala bu satışları bunların adamları yaptı kanaitindeyim.
Kıpraşmaya başlıyor sanki
Evettt
Anketimiz açıldı...
31 Mart seçimlerini pek çok ilde doğru tahmin etmişdi Hisse.Net anketimiz...
Sizlerin katkıları ile gene aynı başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum...
Anketimiz de oy kullanmanız için İstanbul da yaşıyor olmanıza gerek yok
Oy kullanmadan ve sonuçlara bakmadan geçmeyin derim...
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35425
saygılar/başarılar
s..e s..e bu iştiraki satacaksınız başka kurtuluşunuz yok hala dalavere peşindesiniz.Biz 1 kaybedersek siz şirketi kaybedeceksiniz ve sonunuz selim sayılgan gibi olacak manipülasyon yaptığınız orytaya cıkınca hapislerde çürüyeceksiniz.şirket sahipleri.
Dzgyo yarın tavan arkadaslar bodrum projesi ön satışları gerceklesecek
Evet arkadaşlar satanlar kycı değilse olumlu-olumsuz haberin duyurulması yaklaşıyor demektir..
Sayın şirket yetkilileri spk tepenize binece an meselesi.Almanyadaki iştirake gelen teklifi spk ya istedinde gösteremezseniz sizin için çanlar o zaman çalacak az kaldı.sizin iyiliğiniz için inşallah böyle bir teklif mektubu vardır.göreceğiz çok yakında.
Sayın şirket yetkilileri spk tepenize binece an meselesi.Almanyadaki iştirake gelen teklifi spk ya istedinde gösteremezseniz sizin için çanlar o zaman çalacak az kaldı.sizin iyiliğiniz için inşallah böyle bir teklif mektubu vardır.göreceğiz çok yakında.
birileri daha aramızdan ayrıldı
bundan sonra alım fırsatı da satım fırsatı da olmaz
Ne olacak bizim halimiz. Şu satış işi kötü zamana denk geldi
birileri daha koptu
Spk birşey yapmaz albarakada agustosa kadar yasaklı 32 milyon lotu adam 2 gündür satıyo metro spk bu zenginden yana devletimizde aklı sıra ky ceza veriyo parası pul olsun düşsün bize kul olsun derdinde bi bagış 2 süslü laf 35 bin ceza kapanır gidr adamlar almanyayı satmaz orası çeliklerin son kalesi türkiyede borc batagındalar gyo lar kriz ve alarm iflası veriyo devlet kurtarsa ekgyo halkgyo kurtarır şimdi cıksa dese avni çelik ekgyo kactan kaca düştü pd si 1 e 1 olan bi tane gyo gösterin dese iş biter almanyadaki hisse oranı servetgy da az oranda yarın falanca bedelke bi şirket kurar ona aktarır 5 yıllık ödeme planı vs der hop cukka kasadaki parayıda nakit yok yeniden degerleme farkı der 0 lar sen ben avcumuzu yalayalım
Öneri degil ama gyo da projesi inşaatı olan degil mevcut kira getirisi olan kazanıyo birde hikayesi olan 2019 favorisi dzgyo dubaililere satışı bankanın tamam gibi cagrısıda güzel olur burayı az zarar veya az karla bırakıp gurup olarak bekleriz
Sngyo olmasa güzel lakin batık bi gyo nun ortagıyız srvtgy olarak acınacak durum bu ve sahipleri art niyetli borc ödeme niyetide yok konkardato ilan eder kabul görmezse iflas
Ayar kaçtı devre kesti 3.05 ile komedi :thumbdown:
ondan bir tane daha istiyoruz ki spk tedbir alsın
İçimden bir ses bu akşam bir haber gelecek diyor ama
içimdeki sesin ta a....ı a....ı o neguz hayat BIZIM kardeşim 5 lerde sat 3 .30 lardan al
Hişşşt:shh: ses çıkarmak yok:whistling:
Bizi bekledi nammıssız
Almanyada ki AVM satışı bitmek üzere şirket yüzde 500 bedelsiz yapacak diye duyum var,haberi olan var mı,doğru mu bunlar,zira hacimde artış var ,bu nedenle mi..
üç gün önce takasta
vakıf 6.764.000-bizim 2.011.000
bugün takasta
vakıf 6.786.000-bizim 1.992.000
https://www.colliers.de/presse/proje...trotz-bauboom/
Frankfurt'taki proje gelişmeleri - inşaat patlamasına rağmen alan darboğazı? aman ha elinizdeki oswenin kıymetini bilin diyor
destekleri dirençleri zorluyor 4.63 üstü 4.80 altı en geç cumaya kadar dolaşır sonrası kaçınılmaz son
yanlış görmediysem şu an için tavanda olan hisse yok
Beklediğim gibi...Servette adamlar tahtanın iliğini sömürmüşler, bütün mal patronda...Oradan kat kat kazanacaklar..Onlar için mesele sinpaş..ben birlerin üzerinde bedelli bekliyorum,bedelli olmadan da hisse alımı açıklayacaklar veya birkaç proje ile hisseye gazı verip bedellide servetten gelen parayla kenara ayırdıkları parayla! bedelliye katılacaklar 1lerden 2lerden sattıklarını kuruşlardan yerine koyacaklar.....
Silkeleme bitti snpgy ın yanına cekecekler 0.59 olan sinpasa 5.59 la eslik edecegiz saldırın
Çöktü yine derdin ne senin