temettu veriyor mu? kac tl? egeen ile ayni cumlede yer alanilmesi icin hizli cikmasi degil de temettu vermwsi gerekir. hem de yuksek tutarda
Printable View
temettu veriyor mu? kac tl? egeen ile ayni cumlede yer alanilmesi icin hizli cikmasi degil de temettu vermwsi gerekir. hem de yuksek tutarda
Borsada ne zamandır 2+2 = 4 ederse o zaman karşılaştıralamaz diyebiliriz, o da hiç bir zaman olmayacağına göre,temettü filan hikaye ,tahta sahibi ne derse o olur.
sazan gibi 530 dan bes lot aldik geberdi kagit:)
Jantsa kademe. 503,533https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...92ed558858.jpg
Kesinlikle YTD.
Tek fiyat uygulamasına mı sokmak istiyorlar anlamıyorum
Tek fiyat uygulaması tam olarak ne oluyor
Seansın belirli saatlerinde işlem yapılabiliyor.Sıkıntılı bir süreç,brüt takas gibi değil
tam bilançolardan önce böyle şeylerin olması hiç hoş değil .
Yildiz pazarda tek fiyat olmaz..bugun ilginçti ilk kez bu kadar cok fiyat farkları oldu
Bence o kadar çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Çünkü benim bir diğer hissem olan politekte 3 ay süreyle önleyici tedbirler uygulaması ile basbasa kaldı süre dolunca kaldığı yerden şova başladı tavan tavan hedefim büyük kaldı ki jantsa daha popüler fk DD iyi uzun vade çok iyi yerlerde olacaktır şüphem yok malınıza sahip çıkın panik yapmayın yeter.
Altin tabakta sunulan cillop gibi 3000 lot...5-10 lot toplamaktansa cek geriye,hem dokulenleri topla hemde 3000 lottan payina duseni al.spekin stratejisi bu.elbet bizim elimizde armut toplamiyor..payimiza duseni aliriz..ytd.tavsiye degildir
son satma süresi nedir ?
Hisselerin işlem gören tipe dönüşmesi demek hemen satilacak yada belirlenmiş sürede satacak demek değildir. Mecburiyet yoktur. Mal sahibi bu işlemi yaparak borsada satabilme hakkı kazanmıştır. Satmak zorunda değildir. Yani satmak için bizim gibi binli fiyatları bekleyebilir :)
https://i.hizliresim.com/JeTPhT.png
Tekrar giriş yaptık portföyün yarısı ile..
kaçta çıkmıştınız kazankapısı kaçta girdiniz ?
520 de tutunamaması iyi olmadı....
bu hafta boyunca tabanlara yazıp kısmetimiz varsa ilave düşüneceğim.
aşağılarda çok boşluk bırakmıştı.
500 ort ile satmıştım başka hiselerden bir miktar kazandım..genel kurula kadar beklenti sürecektir..düşüşler hacimsiz görüldüğü üzere..Bakalım kısmetimizde ne varmış..
Son zamanlarda sermayesi düşüklerden (egeen,bryat vb.)brüt takasa girip arka arkaya bu kadar düşen bir hisse olmamıştı garip,bakalım ne kadar daha salacak?
Toplam işlem hacmi 25 m. Arkadaşlar böyle kağıtların çıkışında ayağı yere basan inişte kurşun sahibi olur. Dah önce dediğim gibi karı bırakmıştım. Az az düşüşte dengeyi bozmadan eklemeye devam inşallah
Kesinlikle YTD.
bir arkadaş sormuş,boşluk nerede diye...
https://i.hizliresim.com/AkrLpr.png
Zalim123 sözüm size değil asla ama İlla ki boşluk kapanacak diye bir şart yok tabii ki,yıllarca hiç kapanmayan boşluklar gördük,kapanmadılar ve mazilerde kaldılar. Yani tahtacılar o boşluğu mutlaka kapatmalıyız diye oralara indirmezler.Zaten satma heveslisidirler o seviyeye iner.
Beyler geldiğim belli oluyor mu🤣🤣🤣🤣
Hay masallah sana jants.
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta varmı arkadaşlar
Maaşallah diyelim..bugün bir tavan yakışır..
Teşekkürler pasta için.saygılar
Hoşgeldiniz kazanckapisi....
Sağolun ortaklar..düzeltmeyi yaptık yola devam ediyoruz..hisse de ciddi potansiyeller mevcut yatırımcı ilgisi sürüyor..güzel bir bilanço ve olağan genel kurul beklentisi hisseyi diri tutacaktır..
Bu arada aşağılara sürdüklerinde malı kaptırıyorlar alıcı geliyor..bu muazzam beklentili hisseyi buralarda tutmayacaklar tutamayacaklar..