Ruh hastası mısın, şizofren misin ne halin varsa gör
Printable View
Burada zekat ve yardım çok önemli syd ile başvuru esaslı yaparsan kaşarlı müdavimlere gider. Burda hane halkı gelir harcama ya bakılmalı adamin resmi hiç geliri yok kayıtsız galerici hatta altında da şahin var. Seyyar olanlar var yani kayıtdışı gelirleri olan var bunlar gitse alır utanan sıkılan gerçek ihtiyaç sahibi de alamaz
Once saglik elbette. Ote yandan ekonomik olarak hem kuresel hem yerel de faturanin ne olacagi mechul. Bir kere Nisan ayi da gitti. Simdilik eldeki tek gercek bu.
Sn jas 1929 krizini iyi incelersen parasal genişleme gelmemiş. Bernanke de bu durumu çok eleştirmişti.. Öyle devasa çöküşleri böyle sonsuz para musluklarının açıldığı ortamda ky anca tarih kitaplarında görür.. Dow 18 den 22 bine geldi bile..corono morona wall streetin fedden sonsuz para geliyosa umurunda olmaz
Bütün devletler vatandaşlarına para veriyor.
Bizim devlet vatandaştan para istiyor.
kriz sonrası AFİYETLE yiyeceğimiz vergi yenileme/güncellemeleri de cabası.
Bir EWcinin ne yazacağını yazmadan bilmek güzel bir şey. Sadece Bb daha tamamlanmadı diye eklemek gerekiyormuş.
Dowda 11400 puanlık düşüşün 4000 i geri alındı.. Sonsuz para geldikçe realiteden bağımsız dow yükselmeye devam edecektir
https://i.hizliresim.com/365aHc.jpg
Burası zengindir dediler geldim, ativerin bir kaç bir şeyler.:kahkah:
Ben elliota güvenmiyorum jas
Trend indikatörlerine bakıyorum
Al dediklerinde alırım
Pardon
Kendi sistemim
Bizimkiler elini açık etti. Kasa tam takır. Aç kurt gibi bekleyen amerika imfye gitmemiz için bizi sıkıştırabilir ekonomik olarak. Ani not indirimleri olursa şaşırmam. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir tabir var ölüyü diriyi ... Gözü fakir fukaranin zekatına göz dikti. Abi ben buna gicigim bütün vakıflar vs fakirin zekatına fitresi ne kurbanına göz dikiyor. İki kız kardeş bir anne 1500 TL bağkur emekli maaşıni bölüşüyor maaş giriyor diye istisna oluyor. Engelliler de 2022 maaşı var 500*600 TL kişi başı geliri oldumu kesiliyor. Evde bakım maaşı için bu 2000 TL ye yakın kişi başı gelir. Yani benim eve 8 bin girse bakım maaşı kesilmez 2022 maaşı alanın eve asgari ücret girse kesilir
Sercaaannn dedim sana yatma kaldiramiyacağin ağırlığın altına la çokmu zor Löseve yardım etmek
bu ülkede karı koca ayrılıyor..sırf kadın baba maaşını alabilmek için..ve karı koca gizli gizli yapıyor bunu..
senin vatandaşın bu durumda..
yazık..sen kadının geliri yoksa ölmüş babasının maaşını zaten vermelisin..Sosyal devlet böyle olur..lafla değil
Shortlar zarar yazdi aksam seansinda. Az almistim zaten. Onlari hedge babinda tutayim cunku halkb ve thyao long var.
macd bakmıyorum jas
evet günlük al vermedi zaten daha.
kendi sistemime bakıyorum.
oldukça güvenilir bir sistem yaptım
sonra anlamadım sen niye çıkacak diyorsun şimdi biste.?
bc ile yukarı ne.?
dow
h4
https://i.hizliresim.com/uJcc7w.png
https://i.hizliresim.com/WPYVBB.png
MB cikip 10 milyar lira bagislasin. Tek tus. Bu ortamda gider. Sinirsiz paralar havalarda ucusuyor.
Gerçekleri göz önüne alınsa BIST de alınacak hisse sayısı 20*30 u geçmez hatta bu süreçten hasar almayanları göz önüne alırsak üç beş hisse senedi vardır. Ama borsa bu ihlas gurubu tavan oldu hayatlarında bir kez temettü vermedi bedelli açıkladi sürekli. Şişe Petkim dururken onlar gider
Yarın bankalarin da yalaka kuyruğu olur gitmeyin. Milyon milyon uçuşur
Devlet büyükleri maaşlarıni bağışlıyor ya bunlar yurtdışı seyahatlerde yolluk alıyor bir yıllık aldığı yolluk ne kadardir. Damat bir numara hiç bir geziden geri kalmadı
Normalde 250 puan tersinde stop olurdum ama elim gitmiyor stop olmaya. Batacak mıyım acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
La adam dansöz gibi diyecem dansözlere hakaret olacak sonuçta onların işi bu hala cevap yaziyonuz Lösev yav bı oraya 20 TL atsın kabul amg sn.Alperde kabul eder bence he Alper bey at şu 20 TL yi yav yuh yav
bu dow bu düşüş trendi kırmadan
bist nasıl gider şimdi 95 e jas.?
https://i.hizliresim.com/iBnpPl.png