10 milyon varil anlaşıldı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
10 milyon varil anlaşıldı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Erdogan imf ye git mez...git mez..git mez..
Alacaklari vardi aldilar...satacaklarsa da baska bir bahane ile satarler
bu tür afetlerde para basma yetkimiz yok mu ? illa biryeden borçmu almak durumundayız.
abd nasıl basıyor kütür kütür.
bu zamana kadar imf den alınan borçlardan vatandaşın cebine 5 kuruş girmiş mi ?
Bu arada dünkü işten çıkartma yasağı işçi lehine olan bir şey değil tamamen işveren lehine şöyleki daha sektörler ve şartlar belirsiz ama belirli olanlar çok kötü örnek
Ben, 5000 TL maaş alıyorum nasıl 1200 TL ile geçinecem
1200 TL kira fatura gıda kredi hangisine yeter
Sonra
Zorunlu ücretsiz izin çıkmıyorum diyemiyorsun tek taraflı mecbursun hemde 3 ay
Peki daha sonrası bu işsizlik maaşı hakedene hakedişindenmi kesilecek yoksa ekstra mı
Sonra
3 ay boşluk kıdemden sayılacak mı yoksa babamın kesesindenmi gidecek
Sonra
Ben 1200 TL ile geçinemem ver benim tazminatımı yok vermiyorum ücretsiz iznede çıkarıyorum hadi bakalım mahkeme zaten yok neyapacaksın
Durum çok vahim inşallah geri alırlar yoksa çok kötü olacak
Yav müdürüm siz nasıl kendimize daha fazla kurs açarız onları hesapla hemde kursiyer sayısı 10 u geçmiş geçmemiş önemli olmayanindan
Sana gunduz yazmistim ama sanirim uyuyordun Belarus da tedbir felan yok 1000 vaka var iken bu vakalardan 38 i doktordu halk mizmizlanmaya basladigi icin istatistikler belki dogru verilmeye baslanmistir . ilerleyen gunlerde bu rakam cok artar . onceki gun kilisenin onundeki toplulugu gorsen bu rakama direk 10bin eklersin bugunden .. . Adam acikca diyor SIKI tedbir alamam cunku devletin bunu karsilayacak durumu yok diyor . USa biraz yardim etti Eu da sanirim 60.000.000 euro yardim edicek bunlarla sosyal mesafe getirdi iste :)
OPEC: "Küresel petrol stok kapasitesi mayısta dolabilir" -AA
ANKARA (AA) - Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Genel Sekreteri Mohammed Barkindo, dünya genelindeki düşük petrol talebi ve hızla artan arz fazlası nedeniyle küresel petrol stok kapasitesinin mayıs ayı içinde dolabileceği uyarısında bulundu.
Barkindo, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı ham petrol üreticisi ülkelerin telekonferans yoluyla düzenledikleri 9. Olağanüstü Bakanlar Toplantısı'nda açılış konuşması yaptı.
Hızla yayılan koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle dünya genelinde ulaşım kısıtlamaları ve karantinalar görüldüğünü belirten Barkindo, bunun petrol piyasasında son 1 ayda daha önce görülmemiş gelişmelere neden olduğunu kaydetti.
OPEC'in Avusturya'nın başkenti Viyana'da 6 Mart'ta düzenlediği en son toplantısında, bu yıl için küresel ekonomik büyüme tahminini yüzde 2,4 olarak belirlediğini hatırlatan Barkindo, şu an ise küresel ekonominin bu yıl yüzde 1,1 daralmasının beklendiğini bildirdi.
Barkindo, bu yıl için küresel petrol talebinin günlük 100 bin varil artıştan 6,8 milyon varillik azalışa revize edildiğine dikkati çekerek, yılın ikinci çeyreğinde küresel petrol talebinin günlük 12 milyon varil düşüş göstermesinin öngörüldüğünü ifade etti.
Yılın ikinci çeyreğinde günlük 12,7 milyon varillik arz fazlası oluşabileceğine işaret eden Barkindo, küresel petrol stok kapasitesinin mayıs ayı içinde dolabileceğini söyledi.
Barkindo, 2014-2016 arasındaki düşük petrol fiyatları döneminde petrol piyasasında 1 trilyon dolarlık yatırımın eridiğini anımsatarak, üretici ülkelerin de trilyonlarca dolar gelir kaybı yaşadığını belirtti.
Bu çeyrekte küresel petrol tüketiminin yüzde 15 düştüğünü aktaran Barkindo, OPEC ve OPEC dışı ülkelere piyasa koşullarına karşı birlikte hareket etmesi çağrısında bulundu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Su olabilir IMF ile anlaşabiliriz der 200 milyar vs millet dolar satar MB toplar o dolarları şartlar uygun değil der geçer. Reis almaz IMF den
Yerli dolarlari sattirmak için bu IMF olmaz önünü alamadı 7i de geçecek böyle bir olan dahilinde olur anlaşamadık der biter
Ben şöyle izah edeyim
Dolar çıkarsa gram altın çıkar
Ons çıkarsa gram altın çıkar
Bunlar dan birine yatırım yaparsan kesin ya zengin olursun yada fakir çünkü hareketleri çok serttir
Ons düşer dolar çıkar gram korur
Dolar düşer ons çıkar gram korur
Gram alırsan ya çıkar ya yerinde durur tek farkın uzun vadeli olacaksın yani
Ona grafiği aç dolar grafiği aç gram grafiği aç
Dediğimi anlayacaksın
https://i.hizliresim.com/Jkj3NC.jpg
IMF bunlara kontrolsüz para verecek, dötümlen gülerim buna.:kahkah:
https://pbs.twimg.com/media/B8oZFB9C...g&name=360x360
Bence imf de gelecek fed de gelecek dolarda gelecek yende gelecek ehpsi gelecek.. Gelecek de gelecek... Bunlar ucuza konmaya geliyorlar. Gelecekler elbet...İlla gelmeyecek gelmeyecek manası yok. Hepsi gelecek. Tonla dolarda gelecek. :oleyo:
.
.
Malda kalın diyoruz. :wave:
İsveç'te bir hastanenin doktorlara verdiği talimat dikkat çekti. Hastane yetkilileri, koronavirüs taşıyan 80 yaş üstü hastaların yoğun bakıma alınmaması yönünde doktorlara talimat verdiği ifade edildi.
https://www.haberturk.com/isvec-teki...berler-2641217
Bu doğru olsaydı Afrika da ki faşist ülkelerin faizi senden çok olurdu... Para geri ödemeye veya teminata bakar....
.
.
Benim de it oğlu it diyebileceğin müşterim var hep veresiyeyi zamanında getirir...Hiç aksatmaz..Uygunda alır malı.
.
.
.
Bu arada gelen giden yok ise belki kapıyı tutan vardır "AĞA GELMEDEN GİRİŞ YOK" diye.. Belli mi olur...CDS kuran kim.Bakmak lazım.
imf den en az 10 milyar dolar
mini mum 6 ay
swap beklentim var.
2 trilyon dolarmı verecekmiş imf? Hem de Türkiye'ye... hemde 10 yıl geri ödemesiz! Dolar 5 lira endeks 250 bin olur, derken pat yataktan düşmüsüm....
imf ye gitmemiz gerekmiyor. geliyoruz derler gelirler.
alıyoruz derler alırlar. parasıynan değil mi. ?
zamanında tonla doları basıp tüm dünyayı nasıl ele geçirdilerse sistem aynı devam.
kim istemez newyorkta bir ofisinin olmasını.
ama parasıynan :oleyo:
paran varsa olur. kimse yok satmıyom demez.
future kısaları kapatıp tekrar açtım
sonraki gelen aşağı dalgada tekrar futureleri kapadım
baktım geri veremiyorum
6,750 call sattım 85 tl.den 6,835 e denk gelir.
bugün
Alıntı:
imf 1 trilyon $ para dağıtacak...şu ana kadar 81 ülke başvurdu...sonuçta g20 ülkesi olduğumuza göre okkalı bir pay almamız gerek...ha bu arada fonun miktarı 2 trilyonu geçebilirmiş (fed saolsun ).