Nazlı Ilıcak, Erman Ilıcak akraba değidir.
https://www.milliyet.com.tr/gundem/e...rafisi-6083416
Printable View
Nazlı Ilıcak, Erman Ilıcak akraba değidir.
https://www.milliyet.com.tr/gundem/e...rafisi-6083416
-tıp fak. geçmişte de ilk 6-8.000 den alırdı. mesela 1994-1997 de durum buydu. ÖSS-ÖYS giren öğrenci sayısı bir milyon iken durum buydu.
şimdi YKS ye giren 2.5 milyon. tıp mesela KARS TIP(ŞEYH ŞAMİL OLSA GEREK) 18.000 DEN ALIYOR.
kısacası giren sayısıyla orantılı artış var.
uzmanlığı kazanma,uzman doktorun özeni ve ameliyat sonu enfeksiyon gerçekleşmemesi için gösterdiği dikkat ise zeka -bilgiden ziyade ahlak ve mizaç ile ilgilidir. bu da farklı konu.
okul da yaparız cami de yaparız.
büyük oğlum büyük bir özel okul zincirinde okuyor .8. sınıf . sınıf mevcudu 15
ama kızım ve en küçük oğlan devlet okulunda okuyor. mevcutlar 26 ve 28 kişi.
bu da makul mevcut(devlete göre).yapılan derslik sayısı rakamlarla belli.mesele bu değil. asıl sorun öğretmen kalitesinin artırılmasıdır.öğretmenliğin cazip olması ve YKS de ilk 50.000 den öğrenci alan meslek olacak hale gelmesi lazım.mat-fen puanından ilk 10.000 de alan kaç öğretmen var..malesef çok çok az.(anketler yapılmıştı).
bu da öğretmenlerin ÖZLÜK HAKLARININ ARTIRILMASI İLE MÜMKÜNDÜR..
Forum çıldırdı ama sebep benim paralarını almış olmam hahahaha yan sebepler işte siyaset din min falan filân [emoji173]
Ingiltere ile italya ya da sıçramış olaylar
whatever.. hahahaaaa..
iban ve sms vakaları insanlarda belli bir sorgulama sürecini başlatmış gözüküyor.. vergiler konusunda..
bu güzel bir şey.. zira ekonomi demek kısıtlı kaynaklarla optimum yatırımları ve kararları almak demektir..
ancak makul ekonomik noktadan uzaklaştığımız için yıllardır sıkıntı çeken bir ülke var.. bu ise durmadan vergilerin arttırılması ile sonuçlandı.. sürdürülebilir bir şey değil.. en basitinden ötv denilen vergi zulmü yıllardır sürüyor.. bir çok normal insanın araba almasını engelliyor bu..
+7000 gap gelse de neşemizi bulsak.[emoji16]
vob 121675..önümüzdeki hafta kanımca kasa dolar.ve VOB da 105.000 veya 136.000 hareketi başlar.
haziran sonuna kadar bu rakamları beklerim.aps 500.000 üzeri olunca ; 15.000 puanlık hareket(genelde) adettendir.
benim düşüncem bu.bir yerden yakalayıp bekleme niyetindeyim.benim açımdan mayıs ayı nötr oldu..aracı kurum için çalıştım..
umarım doğru yönde olurum.
3 sıfır atilsada 1000 e düşsek belki 6 atarlar da 1.05 oluruz [emoji16]
Siz 0.8 e düşürmeye çalışın kolaysa tabi ben 5 e çıkartacağım çünkü [emoji16]
https://twitter.com/ALICINAR/status/...582950913?s=20
Adliye binasi
Belediye binasi
Meclis binasi hepsini yakmislar
Yaaa zigzag sunlara demedik mi fed binasini yakin diye hala yakmamislar :)
Yandığı iyi olmuş para basıp yenisini yapmak lazım artık. [emoji16]
Haaa güzel g7 zirvesi eylüle ertelenmiş ve ABD de olaylar hızla yükseliyor birsey olmaz diyenler 1 haftaya yatisir hersey diyenler görelim bakalım ne olacak genelde bu işler hep böyle oluyor çok ufak birsey büyüyor ve kaos ortamına geliyor bir anda aklıma şimdi şu geliyor polis zaten şuan cinayetten yargılanıyor adamı da savunan kimse yok peki olaylar niye bu kadar büyüdü acaba aklimda deli sorular
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop borsa hisse tahmini yap ama Trollük yalakalık yapma affın sebebi bu
Siyaset olayına bende tamamen katılıyorum ben devlet memuruyum mesela ve CHP liyim ve bunu kimseden de saklamam çünkü bu bir görüştür ve görüşümde özgürüm kimseye saygısızlık ve hakaret etmediğim sürece kimse beni düşüncelerimle yargılayamaz tartışma eleştiri yaparım ama kimse yi de düşüncesinden dolayı yargılamaya hakkım yok hakaret alay küfür olmadığı sürece ve olayları manipule etmeden herkes ile tartışabilirim tartışmak kötü birsey değildir ama bizde tartışmak kavga anlamına geliyor nedense neyse fazla yazdım uzatmaya gerek yok
Banada gelmiş biz bize yeteriz 10 tl ateşle sene sen talepte bulunmayan trolüne her ay sorgusuz bin tl gönder benden de 10 tl dilen
Hırsız değilim ama cahil asla değilim
Dün bir video izledim adanada çocuğun birini polis yakalamış gazeteci soruyor ne yapıyordun kuran mi satıyordun çocuk hayır kuran öğretiyorum dua öğretiyorum bilmiyorlar spiker sonunda bana fatiha okusana dedi çocuk ben adımı bile yazamıyorum okuma yazma yokki dedi yarın gerçekler gün yüzüne çıktığında bu din tüccarlarına sorduklarında aynısını onlarda yapacak para nerede orada din tüccarları
Önce verecekler
Sonra kendileri saraylarda smoti içmeyecek
Sonra benden isteyecekler
Bu işin raconu bu ben işsizim sorun bakalım MV bakanı cb işsizlik olduğunda maaşlarını almama durumu oluyormu
Yap beni emekli 5 bin TL maaş bağla her ay, 500 TL devletime feda olsun
Varmı o ahlak onlarda 25 bin gaymelerini her ay canlı alırlar
Doğma büyüme İstanbul Yeşilyurt Atatürk havalimanına 5 dakika şimdi Ataköy de oturuyorum yine 5 dakika
Turizmciyim
Alanı çok iyi biliyorum
Orda iki tane sapasağlam gıcır terminal varken iç ve dış hatlar , hem de birbirine bağlantılı 15 günde tam teşekküllü muhteşem bir hastaneye dönüştürülebilecekken
İki pisti yıkıp 0 hastane yapmayı burda savunan
Ya tiroldür ya da kafayı yemiştir cahildir delidir
Çocuğun okulundan kitapları almaya giderken trafik tıkandı
Nedir ne değildir derken kamyonlar ve yıkım alanını gördüm daha ilk gün haberimiz yok
O gece sinirden uyuyamadım
O yüzden özetle
Geçiniz...
Erdemli olmak yanlış anlaşıldiğında veya kırdığında özür dilemektir..
Bunlarî görmemezin sebebi aşırî politize olmaya bağlıyorum..
Kendinize iki dakika sorun : yüzyüze olsak böyle mi konuşursun?
Konuşmuyor veya konuşamayacaksan burda o dille yazma..
Moderatör ne iş yapar anlayamadım?
Birçok muhalif görüşlü arkadaşım var..yuzyuze asla üslup bozmazlar..burdakiler ilginç..
Bu durum sadece tr değil tüm dünyada böyle tabi tr de durum daha vahim işsizlik ciddi artıyor çünkü dünyada talep krizi var öyle al sana 1000 dolar ver bana 10 TL ile olmuyor o işler insanların geliri yok geliri olmayan onca insan ne yapacak bunu düşünmek lazım ve geliri olmayan onca insan nasıl talep yaratacak kisir döngü ye giriyor dünya
Adam paramı çalıyor
Sn hırsız efendi lütfen paramı geri verirmisin mi diyeceğim
Yakalasam döver küfür ederim
Yakalayamasamda yine küfür eder şikayetçi olurum
Yöntem bu yani üslup
https://d.siyasetcafe.com/news/8000.jpg
Türk halkının vergilerinin doğru yerlerde harcanması gerekiyor.. iban ile sms ile bu noktalara düşülmesi açıkça israf ve kötü yönetim olması nedeniyledir.. makam arabaları, yazlık saraylar ve ballı ihaleler ile vergilerin doğru harcanmadığı çok açık.. bu israfa harcanan para bizler için çerez parası değildir..milyonlarca insanın emeği var..
diğer yandan..bağış yolları açık zaten..
sms gelmesini beklemeden yardım mümkün.. bir sürü kurum var bağış bekleyen..ve bir sürü yardımsever var.. yıllardır..hatta bir çok bankanın internet şubesinden çok kolay tek tuşla yardım yapabilirsiniz..