Ekranımda türkceli izliyorum, tek tek lot sayıyorum. tavandan mal alanları sayıyorum, hermes abiye bi türlü sıra gelmiyor:he:
Printable View
Merkez Bankası'nın verilerine göre, yabancı yatırımcılar geçen hafta net 670 milyon dolarlık menkul kıymet sattı
Yurt dışında yerleşik kişiler, 12 Haziran haftasında 49,9 milyon dolarlık hisse senedi aldı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Menkul Kıymet İstatistikleri yayımlandı.
Buna göre, yurt dışında yerleşik kişiler, 12 Haziran haftasında net 49,9 milyon dolarlık hisse senedi ve 3,5 milyon dolarlık Şirket Borçlanma Senetleri (ŞBS) alırken, 719,8 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi sattı.
Yurt dışında yerleşik kişilerin 5 Haziran itibarıyla 23 milyar 857,8 milyon dolar olan hisse senedi stoku, geçen hafta 23 milyar 453 milyon dolara geriledi.
Geçen hafta yurt dışında yerleşik kişilerin DİBS stoku, 7 milyar 849,7 milyon dolardan 7 milyar 102,8 milyon dolara düştü.
Söz konusu dönemde yurt dışı yerleşik kişilerin ŞBS stokları ise 3,5 milyon dolarlık alışla 363,8 milyon dolardan 367,3 milyon dolara yükseldi.
TCELL ve TTKOM da karşılıklı işlemler var gibi
https://i.hizliresim.com/PzhKpY.png
Kapanışı söylüyeyim sana 16.28
650 lotu bana ait sıradayım. Tek 1 lot bile düşmedi.. 100 lotu saat 14:15 de gönderdim...
Yarın açılış direk tavandan olacak. Bedava para..
Açık pozum var ama yetmedi, pc başında hafif kestirme yapayım dedim, yoksa kapardım her türlü.. alamayacağım büyük ihtimal..
Tcell tavanı bozarsa buralar karışır yalnız. ABD açılışını beklemek lazım
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akbank garan eksi diyecek kelime yok
128400 short
ben kaşınıyorum 32.08 aselsanı shortladım. Bak benim shortladığım tavan oluyor fırsatı kaçırmayın dün tcell shortladım bugün tavan oldu... :he:
Bugun spotta hacim rekoru gelir
ABD'de işsizlik başvuruları verisi açıklanacak
ABD'de TSİ 15:30'da geçen haftaya ilişkin işsizlik başvuruları
verisi açıklanacak.
Buna göre bir önceki hafta 1 mln 542 bin kişi olan başvuruların
geçen hafta 1 mln 295 bin kişi olması bekleniyor.
18.06.2020 15:17:45 ABD'de işsizlik başvuruları verisi açıklanacak
ABD'de TSİ 15:30'da geçen haftaya ilişkin işsizlik başvuruları
verisi açıklanacak.
Buna göre bir önceki hafta 1 mln 542 bin kişi olan başvuruların
geçen hafta 1 mln 295 bin kişi olması bekleniyor.
şimdi tcell devletinmi oldu... Ne kadar iş bilmez hamili yakınımdır kartını alan tcell de işe alınmak için gidecek. Vakıfbanka güreşçi atandığına göre tcell e kimler atanmaz siz düşünün...Bence mezarlıklar müdürlüğünden atanmış müdür fena olmaz... :)
SODA da ML %84 pay ile ilk satıcı 5,2 milyon lot satmış.
Vadeli piyasaların gerçekten suyu çıktı. Sürekli her ama her enstrümanda bir "al-al" durumu var. Nerden ne alırsan al para veriyor. Short acaduralım teknik matematik temel hicbiseye yaradıgını görmedim sadece yükseliyor
Dışarısı kırmızı biz yine yeşil, millet şorta yumulunca düşmüyor meret
Nasıl bir makina icat ettilerse, hep ütüyor ky yi
Bugün ilaç ve gıda düşüyor evden telefon ile konuşma artıyor.
Vadeli 128 bin altında hareketler sert olabilir.
Kapanış 126.500 olacak ytd.
Akşam pazarı ucuzluğu olursa biraz mal alalım bari
Düştüğünde kurban adayacak birini tanıyorum. Yumurtaları soğuyacak tavuk korkusuyla endeksin üzerine oturmus gitmem tribinde herifcioglu
Arkadaşlar, birisi tcell in kademisini yazabilir mi?
Spot
Haziran, temmuz, ağustos vadesini dışardayım şuan
İs bankasi yine bozuldu.. tam kritik anda. Allahtan tek hesap burda değil..
KAP haberleri var. SKBNK her gün elindeki hisseleri alıyor birileri de alıyor.
Garip bir durum.
Temmuz vadesi çok sonra tavan oldu. Elinde short olan bi arkadaşım napacam kapatamıyorum diye aradı temmuz vade elindeki kadar long ac dedim yaptı rahatladı.
Eğer birim fiyatı düşük bu hisse gitmez düşer diyenlerden etkilemeseydim çok manyak para alacaktım neyseki yinede çok iyi kar yaptım ama hem elimdekileri azalmıştım hemde %7 pirimliyken kapadım.
ABD de TCELL yüksek hacim ile işlem görüyor. Oradaki durumu izlemek lazım. Orada tavan yok deniyordu.
TTKOM da bence ABD yi bekliyor.