Yine ates ediyon akp ye
Printable View
Az nakit dışında dolar pozum yok.
Doların yükselmesinin benim nazarımda tek iyi yanı: KOÇ'un sayfaları dolduran böbürlenme mesajlarını görmemek.
Geçen hafta "8e gidecek" yazıp, faiz artışı sonrası "7,11 görünüyor" diye çok reklam yaptı.
Genç forumdaşlar bunları tanıyıp da ona göre okusun.
faiz arttırdığı günkü seviyeninde üstünde şey...ne işe yaradı faiz artışı???
MarJin civarı, öğleden sonra ve akşamına gelir bazı shortörler annatır hemen;
"Sabahınan şöyle ettim böyle yaptım,
kırmızıları görünce anında dibinden shortları kapadım, reverse oldum, furdum, ettim" vesaire..
Ortalamaların hatrına 1260dan %25 reverse long.
Hayaldi gerçek oldu, A.K.Partisi yapar, hülooogggg
:kahkah:
Faiz artışından sonra dolara 6.50 hedef verenler için yazmıştım. Tam 5 gün olmuş
Ekonomini yönetiminin başarılı olduğunu söyleyenlerin ağzına terlikle vurun
https://i.resimyukle.xyz/2CzOPA.png
dolartl tepede...piyasayı alıyorlar...u-30 günü yukarda kapar, dolartl de ekside kaparsa, tezgah işe yaramış olacak.
mee.. meee..
şu merill'in robotunu nerden alabiliriz? bir tane de ben edinmek istiyorum :he:
manyak tarıyor piyasayı ya...bir aşağı bir yukarı...
bu şeeyyy neden hala artıyor..faizde yukseldi...swaplarımı kıssak acaba?
aktifmiş rasyoymuş pehhhh köprüden önceki son çıkışı kaçırdın şimdi boşuna debelenme...
birşeyi zamanında yaparsan değeri var...
iş işten geçmiş şirketler yara almış döviz bilançoları bozmuş sen faiz artırıyorsun...
geçmiş olsun...
Yetmiyor, hala döviz satıyorsun :seyt::seyt::seyt:
https://i.resimyukle.xyz/2CzOPA.png
birden 2.000 de aşağı verebilir..malum,sever bu hareketleri..
Vallahi olabilir diyeceğim ama yüksekten değil alçaktan mal çıkışı olur onun adı :he: Bankalar dolar bazlı diplerinde şu anda. Buradan %20 tepse kimse niye tepti diyemez. Benim şahsi beklentim banka endeksinde yeni bir dip yönünde. Ancak bu seviyelerde biraz daha sürünüp zaman geçirirse yeni dip senaryomu iptal edip bir miktar mal taşıyacağım.
Çok kötü oldu bu
faiz artırımı ve kur yukarda hala
bakalım dolarda bugün kaç görülecek.. bu işlerden hiç anlamayan birisinin bomboş teorisi için 100 milyar dolar yakıldı..
son faiz artışı da frenklerin deyimiyle "too little too late"..yani "az ve geç".. açıkçası faiz artışının planlarımda bir değişiklik yaratmadığını söylemiştim.. aynı şekilde düşünüyorum zira, çok geç ve çok az yapıldı faiz artışı..kısmi realizasyon sonrası dolar long pozlarla devam ediyorum..
euro 9 u yakmisss
Yahu arkadaşlar faiz arttırımı diyip duruyoruz ama piyasada gerçek faiz ne kadar? Gösterge faiz 12% civarında. Bazı bankaların hoşgeldin faizleri falan daha da yukarıda olabilir. Peki MB ne demiş? Faizi 8,25'den 10,25'e çıkardım demiş. Piyasa ne demiş? Bende zaten 12% demiş. Fıkra gibi değil mi?
Piyasanın yukarı tepkisinin tek sebebi bazı şeylerin normalleşme ihtimali. Ancak henüz normalleşen birşey yok. Eğer dolar bazlı tarihi diplerde olmasak, yurtdışı hala tarihi zirvelere yakın olmasa endeksin hareketini o zaman görürdünüz. Düşecek yerimiz kalmamış nerdeyse o nedenle buralarda takılıyoruz.
Ne ayasoyfa ne yunan ne azerbaycan
Millettin umrunda degil
Tek gercek dolar
Freni patlamis kamyon gibi asagi yuvarlaniyorlar
xu030 ilk etapta 1200-1220 bandına gelirse iyi olur..kapattığım long pozları açabilirim duruma göre..
şu aşamada eski sistemle sadece 300 puan ekside, ikna edici değil..ikna edici bir satış olmalı ki yeni long pozlar açılsın..
Avrupa + 2
Dunyanin en iyi borsasi bist ekside
1256-7 bölgesi de mütevazi ilaveler ile..
Sekti sanki dibinden..
Kapat gözlerini, bak yeşil yeşil.. Nasıl olacaksa..
güven ve ego vobçuyu bitiren muhteşem ikili.....
FDOW +240 puan DAX +290 puan bizimki sürünüyor...
Son 3 iş günlük döngüde +7,550 yapınca Viop30 konsolide fırsat ve şartı oluştu..
leşşşşş diyebilir miyiz?
etrafımızda olan her savaş,iç karışılık , terör vb. her şeyden etkileniyoruz. hem de olumsuz etki.. ( hadi azerbeycan yakın ilişki diyelim)
venezualla da bile bir bk çıksa bize etki yapar herhalde . orayla da yakın ilşkideyiz :)
bir zamanların çılgın kurumu YFAŞ...yine dönmüş sahaya...ama satış tarafında...bir ara yfaş-credit ikilisi beraber ha babam alıyorlardı...
SİŞE ile ayaktayız. +%4 yukarıda.bıste etkisi fazla olsa gerek.