Anladım hocam yine de teşekkürler çelik hocam istirahate çekilmiştir diye size sormuştum 🙏
Printable View
Anladım hocam yine de teşekkürler çelik hocam istirahate çekilmiştir diye size sormuştum 🙏
https://www.tradingview.com/x/vgHVCPvG/
üstte 2 drenç var 381.ve 391 üçgen kırılım sonrasında yeni zirvelere doğru hareketi başlar 391 üzeri kapanışlarda şahlanır YTD
Herkese iyi geceler
teşekkur ederim hocam sabrımızı korumaya devam Allah razi olsunSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akgrt aldım hocam.
Hayırlı olur inşallah
Y.t.d.
Çok sağolun sayın hocam 🙏🙏
ALGYO tavana tam yapışacaktı bırakmadılar belkide ortlamaları yükseltmek için saldılar aşağıya.Bir beklenti kokusu geliyor olabilir.Kuşlu forumda Yasin Özdemir adlı hocanın paylaştığı bazı bilgileri buraya kopyalayarak bilgi paylaşımı yapayım.
Arkadaşlar biliyorsunuz #algyo ALARKO HOLDİNG in bir gayrimenkul iştiraki olarak kuruldu.
Alarko Holding 2021 beklentilerini paylaşmak için bir analist toplantısı düzenledi.
Bu analist toplantısında gözüme çarpan bir cümle var.Gayrimenkul segmentinde; Londra, Berlin, Paris gibi metropollerde mülk edinerek turizm segmentine kiralanması ve buradan gelir elde edilmesi planlanıyor.
Peki bunu hangi şirket üzerinden yapacaklar ? Ben gayrimenkul iştiraki olan #algyo olacağını düşündüm.
O yüzden 2021 yılında #algyo tarafından bu tarz bir haber bekliyor olacağım.
Hem yatırımcılar heyecanlandırır hem de uzun süredir yüksek nakit oranı kullanılır.
#algyo nun eurobondları 3. çeyrek faaliyet raporunda 30.09.2021 iken yıl sonu raporunda 30.03.2021 tarihine çekildiği görülüyor.
Yani parayı boşa çıkartıyorlar. YTD.
Forumdaki bütün bayan arkadaşların kadınlar günü kutlu olsun...
OZKGY 5.65 gelip GAP yani boşluğu doldurursa daha şık olur demiştim ve bugün o boşluk kapandı.Buralardan dönmeli artık .DOLAR ve PETROL un yükselişi çari açık ve enflasyonu olumsuz etkiler 18.martaki MB bir 100puan daha artırabilir YTD.
Haftalık liste
rheag -4
ozkgy -2.5
dggyo 10
ıttfh -4
kutpo 10
petkm 3.5
alark -1
maktk 6
oyakc -2,7
metro -1,6
Sayın üstadlar asuzuyu değerlendirebilir misiniz fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler.
iyi akşamlar cümleten
Hocam hakan Atillanin istifasınin biste etkisi ne olur.
Acaba amerikadan yaptırım ceza v.b durumu önlemek için mi.
Bu durumun Olumsuz bir etkisi olurmu
Hocam PGSUS ve GRNYO yorumlar mısınız? İyi akşamlar
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Hocam sizin sistemin al verdiği kripto varmi.
Celik hocam yurt dışı bugün çok iyi iken negatif ayrışmamız iyi olmadi . Dolar iyi arttı. Harekete katılmayan ısgyo, VKGYO ve Trgyo için ne düşünüyorsunuz ucuz kalanlar ...
İyi aksamlar celik hocam haftalik listede ilk gunden guzel getiri oldu tesekkurler bugun dolar atesini tekrar yaktilar dolar icin ne dersiniz hocam
Ben de bu son hareketlerde geride kalan hisseler için spekülatör lerinin yeterince hisse toplayamamış olmalarına bağlıyorum. İstese her şekilde toplarlar aslında da en dipten toplayıp çok kar etmek isteyen sinir bozucu spek ler tarafından kontrol ediliyor bazı hisseler...
Günlük kriptolar ytd
busdusdt
bınance usd / tether usd
hntbtc
hnt / bıtcoın
lptusd
lıvepeer / us dollar
mıthusd
mıthrıl / us dollar
xtzusd
tezos / us dollar
mthusd
monetha / us dollar
cndusd
cındıcator / us dollar
xtzusdt
tezos / tether
xtzusdt
tezos / tether usd
ptoyusd
patıentory / us dollar
Haftalık kripto çalışması yapıcam ama önce çay içmem lazım yoksa pc başında uyukluyorum :):):)
Afiyet olsun hocam eger bakabilirseniz sayas i sormak istiyorum
Haftalık kripto
bnbusdt_premıum
cvtusdt
eurjpy
eosusdt_premıum
dogeusdt_premıum
paxusd
usdtpax
tether / paxos standard
tusdusd
trueusd
Çelik hocam rica etsem krvgd yorumu alabilir miyim?