Artık borsa dışında da para kaybedebiliyorum. Yaşasın coin piyasası, hem orada yüzde on gibi bir marj da yok. Günlük yarıya bile inebilme şansı var, tam benlik bir yer. :oleyo:
Printable View
Artık borsa dışında da para kaybedebiliyorum. Yaşasın coin piyasası, hem orada yüzde on gibi bir marj da yok. Günlük yarıya bile inebilme şansı var, tam benlik bir yer. :oleyo:
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...dayak-6426585/
Bu haberde çelişkilerle dolu. Şahsın aracı Ssonyong kamyonet, nasıl taksi oluyor ise? Her kes işine geldiği gibi bir şeyler yazıyor. Belirttiğim gibi beni olayın detayı ilgilendirmiyor.
Kedi tırmaladı ,köpek ısırdı diye detaya bakmadan hayvanlara kötü davrananlara nasıl tepki gösteriyor isek, insanlara kötü davrananlara da tepki göstermeliyiz.
Benim tepkimde buna olmuştur ve olacaktır.
Millet bi helal et denmesini bekliyormuş ne yazmışlar ne yazmışlar yenilir yutulur şeyler değil
200 BİN OLMUŞ. İrfan Değirmenci söylüyor. Beni hesabım yok, onun yalancısıyım.
THY: Birleşik Krallık otoriteleri tarafindan alınan kararlara istinaden 12 Mayıs 2021, 06:00'dan (GMT+3) itibaren geçici bir süreyle Türkiye çıkış - Birleşik Krallık varışlı uçuşlar (kargo hariç) yapılamayacaktır
THY: Birleşik Krallık'tan Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden aktarmalı olarak diğer ülkelere yapılacak uçuşlarımızda ise herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır
Boris Johnson, daha hızlı yayıldığını belirttiği Hint varyantının tam açılma planını sekteye uğratabileceğini söyledi
Johnson dönüşte karantina zorunluluğu bulunmayan ülkelerden oluşan seyahat listesinde önemli değişiklikler olmayacağı mesajını da verdi
Ankara’nın Haymana ilçesinde traktör römorkunun devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi
7 çocuğun öldüğü söyleniyor sosyal medyada görüntülere baktım doğru olabikir onlarca ambulans var kaza yerinde
328.000 şu an
Hayvanlar konusunda size katilıyorum, ama hayvandan öte insanlar var. Cani,vicdansız, insanlıktan nasibini hiç almamış tipler. Belliki size çok denk gelmemiş, bir gün denk gelirse fikrinizin değişeceginden eminim.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PFDK Beşiktaşlı Cenk Tosun’a 3 , Aboubakar’a 1 maç ceza verdi
Padişah ,Tebaa'dan Helallik istediğine göre , Yolculuğa hazırlanıyor demekki..
Asıl soru şu;
Veliaht kim olacak.?
Şuraya iki tane de iç ferahlatıcı haber yazın....yok mu hiç !!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana Coin'lerle TKURU gıda'nın arkasında ne fark var bunu anlatan olabilirmi?
Tkuru da 1 000 TL yi görmüştü.
Coinlerde uçuyor.Ne fark varki?
Devlet olmadıkca ,paraya tam hakim olamadıkca(Banka,Devlet)Bir cüzdanda taşı,çıkaranın sisteminde kayıtlı.
Makinalar kapanırsa.Yani ekran kaydı aldın.Kime şikayet edecen hangi ülkeye.
50 binden bine indi.10 yıl taşının ne katacak o para üzerine.Tek şuan talep görmeleri.
Taleple artıyor.Titan zincirleri batarsa domino etkisi olurmu?Lale soğanları gibi?
Tkuru da da kar yok.O gibi şirketler ve coinler olmamalı borsalarda.
Egeen 5000 TL ye aldım elimde kaldı satamadım.
10 yıl boyunca yılda 60 TL temettü aldım örnek.maliyet 4400 düşer.
Şirket batmadığı sürece eninde sonunda kazanılacak para var burada.
Neyse
Devlet olmadığında coinlerin dönemi ne kadar sürecek.
İllaki devletler bu block yani sanal işine el atacak.Nokta.
Tkuru de en azından bi masa bi sandalye var batarsa satabilirler. Coinler batarsa muhatabın yok
Sayın seer size meramımı anlatamadım.
Benim dile getirmek istediğimi burada özetlemiş
https://www.youtube.com/watch?v=LIr8...HaberpiriSesli
Koronavirüs önlemleri içerisinde ülkelere giriş için zorunlu olan PCR testi Türkiye ile Sırbistan vatandaşları için kaldırıldı. İki ülke vatandaşları koronavirüs aşı sertifikası ile seyahat edebilecek.
:notr:
Evvvettt beylerrrr... Hayatta neye yatırım yapsam anında salisesinde düşmeye başlar, neyi satarsam anında yükselmeye başlar değeri, adındaki 1 numaralı yaşam ilkem yine gendini gostertti veee IMKB yani BIST’ten sonra el attığım koyin :))) piyasasında da 1 nolu yaşam ilkemi harekete geçirip koca dünyada 1.7 Trilyon dolarlık koyin piyasasını 5 Nisan’dan bu yana kilitlemeyi başardım.
İmdiii, varsa aranızda bu piyasada olanlar üç beş atarlarsa piyasayı goyvercen gari, sattcan çıkcan koyin piyasasından. Yoksa bu piyasa da ilelebet böööle gıpgırmızı devam eder.
Şampiyonu belirleyecek maçlar başladı .
Göztepe 0 Beşiktaş 0
Galatasaray 0 Malatyaspor 0
Kayserispor 0 Fenerbahçe 0
Göztepe 0 Beşiktaş 1
Kayserispor 0 Fenerbahçe 0
Dakika 24 :
Göztepe 1 Beşiktaş 1
Kayserispor 1 Fenerbahçe 0
Dakika 41 :