Gunesde kalmis kar gibi eriyoruz...
Syg,
Gunesde kalmis kar gibi eriyoruz...
Syg,
Bisti 150 dolar üstünde tutmaya kasıyorlar ama akıntıya karşı yüzülmez.
ytd
Dikkatli olun baska birsey demiyorum....
Deponuz dolu olsun...
Faiz toplantısına kadar 10 u görür mü? Ne dersiniz..
2 senedir yoksun .dolar çıkınca gelip 10 olacak 11 olur diye mesaj atıyorsun .trollüğün kralı sende .amacın nedir .yerin diğer topik..dolarda yükseliş kaçınılmaz topiği..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millette para kaldi mi doviz alacak acaba?
Doviz borcu olanlari disarida tutuyorum.
Syg,
Mevduatcida bol ..:)Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni geçtiniz herhalde ; eski mesajlarınizda dolarda olduğunuzu söylediğiniz mesajlar mevcut..artı ister dolarda ister TL de olun beni ilgilendirmez.sadece dalga geçer cinsten mesajlarıniz rahatsız edici.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz toplantısını bilemem ama çok pis şeyler olacağı kesin. Yerleşikler halen topluyor. bloomberght yorumcularına göre bayağı yabancı girişi varmış güya. Perşembeleri açıklanan verilere göre ise öyle bir şey yok. Kısa vadeli dış borçlar fazla. Kısacası ; dışarıda kar yağıyor, evde çoluk- çocuk titriyor sobayı yakacak odun- kömür yok denecek az kadar. o halde evdeki battaniye- yorgan ne varsa sahip çıkmak lazım. Yatırım tavsiyesi değildir. Hikaye ve masal tadında sohbetler.
Dün akşam ekrana düşen haberi görünce ( Merkez başkanı makama alındı ) anında dövize müdahale yapılacak zannıyla yüklü satış yaparak geceyi huzurlu uyuyacaktım. Sabah , fx alarmı çaldı. Baktım dolar 9,18 olmuş. İnanmadım ! ne olmuş diye araştırınca gece yarısında merkezde yapılan görevden alma- atamaların bahane edilerek yükseldiğini anladım.
Yok artık, teknik düzeltme yapmadan eroksiyonu zirveye taşıyamaz diye öğleye kadar bekledim. Fakat şu ana kadar hiç bir yetkili açıklaması yapılmadığından ( en azından faiz indirimlerine ara verdik vb. ) tamamen faiz indirimine oynanıyor. Bu kurdan döviz almak yürek ister. 10-12-.....-20 olsa bile bizim gibilere yedirmeden götürler. yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.odatv4.com/analiz/erdoga...tik-yok-219104
G20 dışında kalacağız anlaşılan...
Ancak son 100 puanlık indirimden sonraki 8,9 lardaki yatay çizgi bana 6,85 deki bir aylık yataylığı hatırlattığından içim çok rahat değil.
Umarım İş Bankası GM haklı çıkar. x
Yoksa enflasyon azar, satın alma gücü dibe iner.[/QUOTE]
demiştim...
Aslında 30 Ekimde yazmam gerekiyordu. Ancak anomoli ile yazmak zorunda kaldım.
14 Ekim itibari ile ; Faiz kazancımı Dolarla eşitlersek[B] 8.27 lik dolarım şu an 9,16 e karşılık geliyor.
Zarar başladı...Üstelik bu değere dolardan kazanılan aylık faiz de dahil değil...
Bir büyüğümüzün dediği gibi Allah sonumuzu hayretsin.
demiştim...
Aslında 30 Ekimde yazmam gerekiyordu. Ancak anomoli ile yazmak zorunda kaldım.
14 Ekim itibari ile ; Faiz kazancımı Dolarla eşitlersek[B] 8.27 lik dolarım şu an 9,16 e karşılık geliyor.
Zarar başladı...Üstelik bu değere dolardan kazanılan aylık faiz de dahil değil...
Bir büyüğümüzün dediği gibi Allah sonumuzu hayretsin.[/QUOTE]
Viob da hedge et.!!
Mart sonu dolar TL kontratla.!!
Saygılar.!!
Vefa İstanbul'da bir semt adiymis meğer derler ya...
Bir süredir liyakat icin de benzer duygular içindeyim...
Buralarda tanistigim bi abimiz verdi telefonunu.
Laz Balikci diye birisi var, ona sakin bulasmayin dedi.
Adamin adi Huseyin.
Beyaz bir minibusu var sogutmali, bir gun onceden arayip haber veriyoruz.
Ertesi gun aksam temizlenmis olarak getiriyor.
Buyuk musterileri var.
Restoranlar ve oteller de ondan aliyor.
Isterseniz ozelden telefonunu paylasirim.
Syg,
Benim hanim meraklidir yemek yapmaya, sever bu isleri.
Galicia da yapar kafayi takarsa, Catalania da :)
Syg,
Calkantili turbulansli ortamda kiprasmayin.
Poz degistirecekseniz ortamin yatismasini bekleyin.
Su sozumu unutmayin:
Uzun vadede hepsi biribirine yakinsar.
Syg,
Hepimiz doguya giden trenin icinde batiya yuruyenleriz.
Her sey nafile.
Bos verin hayattan zevk almaya bakin.
Veya inin batiya giden trene binmeye calisin.
Syg,
9.2142 kur şokuna gidiyoruz valla :(
Kapalicarsida hanim teyzeler dolari sattim.simdi dussun gene Alicam diyor .trader olmuş millet [emoji2957][emoji39]
7 den aldi 10 goturdu.%artis kac oldu.enflasyona yansimasi ne olur.yağ fiyatı artarmi?[emoji39]
her an yeni bir tr rekoru geliyor.
9.2275