Arkadaşlar galiba bir yerde okumuştum, bilanço tarihi ayın 13 ü diye hatırlıyorum.
Printable View
Arkadaşlar galiba bir yerde okumuştum, bilanço tarihi ayın 13 ü diye hatırlıyorum.
Bugün gelecek yahu. Bu bilgiye ulaşmak çok kolay
Bilanço harika geldi 6 aylık net kar: 11.375 milyar TL.
Çeyreklik kar:9.15 milyar TL (beklenti:6.7 milyar TL)
F/K:4.22 PD/DD:0.62
Öz sermaye:133 milyar TL.
11375 kar hayrırlı olsun
Hayy maşallah.:halay:
Yani bu bilgiye göre yarın ne olur hissede. Büyük abilerin tecrübesine göre. Paylaşırsanız makbule geçer. Yani çıkarmı sağlam birkaç gün sonra ufak düzeltme olurmu sonra gene yükselişe kaldığımız yerden devam olurmu.
Değerli abilerim bilgi verirse iyi olurdu. Ellinde 1 yıldan sabırla al sat al sat diye diye bekledim. Yolun sonu nerede acaba.. teşekürler bilgi için şimdiden Allah razı olsun.
Allah herkese bol kazançlar iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah [emoji2969]
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
114.583 milyar 6 aylık ciro..demekki 2. çeyrek te 72 milyar ciro yapmış.. Bizim beklentimiz gerçekleşti.. Banka aracı kurumları yan yattı..Kasada 58 milyar nakit birikmiş..Yürü be tombul kuş..
10 milyar çeyreklik kar bekleyen arkadaşı tebrik edelim:)
Bu hesaba göre 9 aylıkta 25 milyar yılsonu ise 35 milyar kara doğru koşarız..
Harika bilanço, temmuz ağustos eylül aylarına göre nispeten daha sakin geçen 2.üç aylık dönemde bu kâr'a, bu finansal verilere şapka çıkarılır.
Thy hisse fiyatı çok çıktı daha düne kadar 20 tl' idi diyen arkadaşlara da cevap niteliğinde oldu sanırım.
Son olarak "Ahmet Bolat" bey boşa sıkmıyormuş kim bilir belki de yıl sonu 2.3 milyar euro net kâr'ı yakalayacağız... Sadece sabır
Yarın hissede ne olur göreceğiz direk 63 -64 alışta başlayabilirz..diye tahmin ediyorum.. Tabii bugün alan Bank of vermez ise..
Tecrübem açılışta direkt tavan açar der
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisse 60 TL oldu ama hisse ucuzladı. Bugün PD/DD:0.15 puan ucuzladı. Her bilanço döneminde daha da ucuzlayacak.
Bu çeyrek 25 milyar TL kadar özkaynaklarda artış oldu. Sene sonu özkaynaklar 200 milyar TL olacak gibi.
arkadaşlar bilanço hayırlı olsun.10 milyar tl kar olacağını ilk ifade edenlerdenim.banka ve aracı kurumlar tahminlerinde sınıfta kaldı.
temmuz ayı trafik verileride geldi.doluluk %86.1 ve yolcu sayısı 7.840 milyon olmuş.
kapsamlı gelirde mükemmel ilk 6 ayda 30 milyar tl üzeri.defter değerimiz 98 tl oldu.
Hadi hayırlısı inşallah. Sabredenler mükafatını alırız inşallah
Bravo Antepli.
Bravo Maharaj.
Çok heyecana gerek yok, tüm iyi gelen bilançolardan sonra olan neyse buna da aynısı olur.
Genelde bilanço sonrası ne oluyor iyi kar yapan şirketlerde. Çünkü ileriye dönük tombul kuş Beklenti devam ettiği için kar devam edip işler iyi gittiğinden dolayı.. bunları gözönünde bulundurmak anormal bir durum savaş virüs olmaz ise bekleten devam edecek diye ufak tefek düzeltme sonrası yola devam etmesini gerekiyor mantıklı düşünürsek bana göre. Yatırım tavsiye değil kendi fikrimi yazıyorum.
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Filmin sonunda mutlu son kaç olur tahmine göre yani hisse nerelere yol alabilir.( 80-100) Tabiki sadece yatırım tavsiyesi almıyorum sadece kişisel fikrinizi paylaşırsanız sevinirim. Allah razı olsun şimdiden. YTD RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THYAO
2022 yılı ikinci çeyreğinde 9.155.000.000 TL net kar elde etti, 2022/6 aylıkta toplam net karı 11.375.000.000 TL seviyesinde gerçekleşti.
2021 yılı ikinci çeyreğinde 497.000.000 TL konsolide net zarar açıklamış, 2021/6 aylıkta toplam 59.000.000 TL zararla kapatmıştı.
Migros da beklentilerin baya ustunde bilanco gonderdi ona basmadilar tavana kitledi . Isctrde bilanco sonrasi bastilar ama isctr bilanco oncesi %50 yukselmisti zaten . Yarin thy migrosun yaptigi hareketi yaparsa guzel olur . %5 gibi gapli acilis sonrasi tavana kitler ins . Bu arada 51-57 arasi short acmistim bugun stop olup longa dondum .
THY nin daha önceki çok iyi bilanço açıkladığı günün sonrasındaki ilk açılışta hızlı yukarı açılış sonrası eksi değerlerde kapatmışlığı da vardır. Bu yuzden günün sonunda kapanışın nerede (aşağıda mı ? yukarıda mı ? ) olacağına sanırım büyük oyuncular karar verecektir.
Göstergeler kızarmasaydı, kesin büyük bir yükseliş yapardı derdim. Yarın çok oynaklık bekliyorum, senaryom: Yarın boşluklu yukarı yönde açılış ve geri basabilirler ya da tam tersi:)
Onunuzde TAV var. 50'de geldi bilanco, altina inmedi 60'da. Temmuzumuz daha iyi gecti, 3. ceyrek cok daha iyi olacak dedi CEOsu.
Böyle giderse yıl sonunda lot başı 16 lira kar demektir...Bu da fiyat kazanç oranını 8'den 4'e düşürür...Gayet güzel...
Bende yine yıllar önce bilanço haftası THYAO nın iyi primlendiğini, iyi bilançodan sonra 72 kademe gaplı açtığını 20 kademe civarı yukarı sürüp te oradan malın dağıtılmaya başlandığını ve gün sonu negatif fiyatla kapandığını net hatırlıyorum, tabi ki bunun kararını açık pozisyonu ve günlükçülerin elini net bir şekilde gören Tahta Yapıcı ve ekibi verecektir,
Müthiş, müthiş...
Hisse fiyatına yansıyacağını düşündüğüm bir bilanço, Temmuz uçuş verisiyle de desteklendi, yüksek açar düşük kapatması falan zor işler. Öyle bişey beklemem. Sn berkimcans açık taşıyan var mı? Sabaha kadar uyuyamaz Muhahahahahaha.
Bugün dünden taşınan 853 bin lot açık pozisyonu vardı, THYAO da her gün 800 bin lot ile 1.5 mlyn lot arası açık taşınır, yine her gün seans boyunca 15 mlyn lot civarı açığa satış işlemi gerçekleşir, bu işlem toplam THYAO işlem hacminin %10 - 15 arasını teşkil eder, örneğin bugün toplam 14.390.056 lot açık işlemi yapılmış, bu açığın ne kadarının taşındığını ancak yarın görebiliriz, muhtemelen büyük bir kısmı kapanmıştır, Bu bilançodan sonra açık taşıyanlar büyük bir pişmanlık içinde olabilirler, keşke kapatsaydık diyorlardır mutlaka!
Umarız yarın Tavan Açarda o kadar sabrettik bir keyif kahvesi içelim..
Hayirli olsun uçan altın yumurtlayan tavuğun bilançosu :)
Bilançosu bencede çok güzel geldi. Ancak şöyle bir durum var ki önümüzdeki 1 ay boyunca nasıl hareket ettiirirler bilinmez. Dikkatli olmakta fayda var. Çünkü bilanço ya kadar beklentiler alınıyor bilanço sonrası kâr satışları başlayabilir ve öbur bilanço yaklaştıkça bu sefer sonraki bilanço için hedefler ve beklentiler doğrultusunda hisseye hareket verebilirler.
Şahsen bugün guzel yerden kapattı. Beklenti şimdilik bitti derlerse büyükler hissede gevşeme yapabilir. Ama devam derlerse yukari devam edebilir ama bu ihtimal de bir yere kadar olur. Çünkü zaten %13 civari bir yükseliş yaşadı hisse. Biraz daha çıksa bu sefer daha fazla kâr satışı ihtimali de artacaktır. Bakalım büyükler nasıl karar verecekler.
Ama sonraki bilanço da güzel gelecek, bunu da tahmin ediyorum artık. Bakalım neler görücez önümüzdeki birkaç hafta
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Gerçekten sağlam tablolar açıklamış. Özellikle nakit akışını baya güçlendirmiş ve ayrıca beklenti üstü kâr var. Yarın direk yukarı gapli açılış beklerim. Oradan hacimli bir şekilde tavan denemesi yapması benim için sürpriz olmaz.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
bist30 18 temmuz yani dipten bu yana yaklaşık %20 cıkış yaptı. thy ise %26 yaptı aynı dönemde. bakalım neler yapıcaklar bundan sonra