1 milyar ciro hedefi ile net kar 50 milyon gelir buda hisse basi net kari 78 liraya cikarir borcunu odesin kuzudan dana cikar o zaman hisse basi 250 lira gibi bir kar yazar hadi satan satsin
Printable View
1 milyar ciro hedefi ile net kar 50 milyon gelir buda hisse basi net kari 78 liraya cikarir borcunu odesin kuzudan dana cikar o zaman hisse basi 250 lira gibi bir kar yazar hadi satan satsin
Söylediklerinde haklısın ama ben lot işlemine bakarım.Çok iyi yerlere gelecektir ama son 3 yıl içinde öyle hareketler yaptı ki.Beni yarısını satmaya itti.Salı günü belki sattığımın üsstünden alacağım ama rahat hareket edeceğim.
Yalnız yibitaşda ne oldu bitti 30 lotluk işlem oldu.Çok süpriz bir hareket.En nihayetinde tuttuğum 3 hisseden biri.
Hissenin suan ki fiyatindan ziyade olmasi gereken fiyatlara odaklanmak daha iyi bir dusunce gibi geliyor bana trade etmek bu tur hisselerde fazla riskli
Ewt bu gün tabanada gidebilirdi satışım alışım tavandan olabilir.Büyğk sıkıntı.Ama en azından yibitaş ta hareket olur ise o biraz geride kaldı o na geçerim.
Her hisse trade edilmez
Bizim hisse 2018 yilini 4.28 usd karla kapatmis
Size samimi olarak belirteyim alım için düşmesini beklemiyorum.Aksine çıkmasını istiyorum.Çünki inmeye başlarsa nerden döneceği belli değil ama çıkarsa da nerde duracağını kestiremz kimse.
Bu sebepten dolayı temennim pazartedi 350 üstüne atsın hatta tavan yapsın.Zaten elimde bir miktar bıraktım önemli olan yukarı hareketin devam etmesi.
Eticin var mı portakallı
Tabanlara baslar
Adamlar gün içi bile on sefer taban yapıp tekrar yukarı çekiyolar. Sıkıyorsa taban yapsınlar hodri meydan
Taban bekleyen arkadaşlar hisseyi yeterince alamayanlar önemli olan uyanmadan alınması ama artık ISBIR uyandi.Bu hissede taban zor.
Asıl bilanço geldiğinde izleyin hissenin hareketlerini.Ytd
Meksa skldi galiba 330 datma imkani varken 310 na razi oldu
300 ve 305 arasi agresif aliciyim. Alirim ben arkadas son sn de. Yazmam.direk alirim.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satanlar kötü yorumlara başladı iş size izin verirmi adamlar 38 bin toplamış size alttan almaya izin verirmi
Herkes kendi dusuncesini yazabilir hisseye guvenen tutar guvenmeyen satar
Olay açık ve net olarak ortada ...
310 a çekti , çırpınıyor
Eşleşme kaçta şuanda?
Eşleşme 290
Bakalım verecekmi 290 dan
295 oldu,,şeker verdi.
bu kağıt tarz değiştirdi.herzamankinden farklı. yalnız pazarlamacı zihniyetlerin geride kalması ve buranın azalması iyi olur.
Dün satan Meksa bugün yüksekten aldı
Dalga geçiyor 370 e alış yazdı 114 lot sonra sildi