Adam ne yapıyor ediyor yakalıyor. Yukarı aşşağıya farketmez. Bi şekilde işini hallediyor.
Bugün de kumara doyduk çok şükür
Printable View
Adam ne yapıyor ediyor yakalıyor. Yukarı aşşağıya farketmez. Bi şekilde işini hallediyor.
Bugün de kumara doyduk çok şükür
Yannış anlama olmasın ama pala şortcuyu torbaya doldurmuş, kasada artık bi ceton da benim var
SPOT, piyasadan iyi mal çekilmiş gibi, eşleşmeye Y/F 297 mlyn girdi 340 mlyn çıktı
https://i.hizliresim.com/ez1ssod.PNG
Yarında bi düzeltme neyim yapar, ordan da son bi kaç birini yer.. böyle böyle gider. Maşallah kuruş hesabı yapıyorlar 😂
otokarı yakın takib listesine alıyorum.
2 sene önce oynadım bunna tadı damağımdadır.
24 milyon tl sermayesi var.
günümüzde 2 millon dolar bile değil.
Ne oldu şimdi
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma garanti o kadar şhortu niye açtı.
Hemde YF ile beraber.
Bugün de
Mühtemel
Meksa
Gcm almış olur.
Bu geceden itibaren 80 kuruş zam. Motorin 15.5 lira oldu of of of of of...
Depo fuul gezouok napak şaşırdık yaww
benzın suan 20 tl olmalı yavas yavas gelecek o rakamlara enerjı fıyatları enflasyonun tum dunyadakı nedenı olacak
30 tl lık tuvalet kagıdı 36 olmus ...dolarcılar nerde dolar mı yukseldı....ayvayı zaten yıyoruz...hıyar 30:halay:
Millet sahte rakı içiyor..Şu benzinin mazotun da sahtesini yapın artık maaş pompacıya gidiyor..
Alanlar
Aynı cete
Long açmış
Yada şhort kapamışSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ara motorin içine %2 bitkisel yağ konuluyordu, biodizel üretim işi karlı idi, şimdi bitkisel yağ daha pahalı gibi hala koyuyorlar mı bilmiyorum.
Bu arada cafe'lerde oturma ücreti diye bir şey çıkmış. Yarım saatte bir ekmek ve su hariç bir şey ısmarlamak zorunludur diye eskiden yazı olurdu menude, Elektrik/doğalgaz ücretini muhtemelen çay vs kurtarmıyordur.
https://i.hizliresim.com/8vbw8cs.jpg
Sildim yazıyı, tavsiye niteliği içeriyordu.belli olmaz bu işler, bakarsın bi hafta sonra orda olur fiyat :he:
Kasa epeyce boşalmış olmalı.
Bakalım ne kadar
memlekette 90'lar çok çok iyiydi yeah diye gezen bir güruh var. tabii şimdikinden genel olarak iyiydi ama kahveye oyuna oturmuşsan 15 dakikada bir çay gelirdi. istemem diyene kapıyı gösterirlerdi.
reis bu 90'lar çok iyiydi diyen tayfanın da özlemlerini gidermek için böyle bir hamle yapmış olabilir.
Adam 19 dan 14 e indirdi faizi resmen pert etti ülkeyi , sıkı duruş sürseydi faizide 24 civarına çekseydi dolar 9.5 lirayı geçmezdi , yazıklar olsun...
BBHT'de akşam üzeri 3 kişiye bağlandılar 3'ünde de polar kazak vardı, GANT, US. Polo, üçüncsünü göremedim. Bende de var geçen yıl 4-5 tane aldım noname ama sıcak tutuyor.
Para ile ilgilenenler bile evde kaloriferi kısmış durumda.
kurun artmaması ıyı mı yuzde 48 olan yerde yuzde 17..20 faız....zarar........kur artarsa devlet zarar yazar.....artmazsa vatandaş...bence mb vatandaşa karsı sort acmıs gıbı bısey olur....aynı borsa gıbı oldu....kımse para kazanamaz gozukuyor...reel bazda ancak......ya mb kaybedecek ya vatandaş enflasyon karsısında ezılecek ılgınc bır durum...vatandaş nasıl kar eder....guzel bı bılmece ....cevap...su olur heralde enflasyon yuzde 20 altına duserse pekı ne zaman en erken 1.1.5 yıl gıb ı gercekten acaıp bır durum...
Fiyatlamalar bu kurun gerçekçi olmadığını gösteriyor. Zaten burada da güç bela tutuyorlar. 8 lira olacak deniyordu 1 ay önce. 2 hafta önce de bakan bey şirketler için kkm çıkınca 10 milyar çözülme olacak dolar düşecek demişti.
Şimdi asıl soru şu? Birileri TL topluyorsa ve zamanı gelince bu TL ler ile dolar alıp TL short USD long poz açarsa ? İlginç bir fantezi :) ama çok yaşanmıştır.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
32.482 jeton eksilmiş.
Bir günde olan çok önemli bir azalma
2002----2022 yılları arasında neredeyse 10 kat artan döviz kuru var.
1000/20 yıl = yıllık %50 artış demektir.(düz hesap-birleşik hesap olmadan)
Geçmişe dönük 20 yıllık birleşik enflasyon hesabını yapmak lazım.?
ytd
fibo najiyi aflamasak iyidi.
sindi aflamadik gel cezalisin desek bile isin tadı kaçtı.
kurun gercekci olmadigini ve daha yuksek olmasi gerektigini soylerken referans noktanizi merak ettim dogrusu
ornek; bigmac index, sizin dediginizin tam tersini tl nin over-sold oldugunu soyluyor, birinci ruble, ikinci tl
rusya hep over-sold idi ama tl de yeni bu durum, kalici olacak mi gorecegiz
10 yildan uzun suredir bu grafige gore dolar alir satarim, ve bu grafik de bigmac index le ayni seyi soyluyor
6 ay once kurun nerede odugunu insanlar unuttu bile, algilarla iyi oynadilar
Ek 28256
https://www.economist.com/big-mac-index
Buradan minumum %10 yukarı.. ona göre..
aynı durumdayım...herkesin bir köyü var gibi...bizim yok...hep insanlar bakıyorum yazın köye gittik, gidiyoruz falan diyorlar...bizim hiç gidecek bir köyümüz olmadı valla...köy yaşantısını sadece tv lerde falan gördüm...hiç köyde yaşamadım köy evinde kalmadım bilmiyorum...
Meta Platforms Inc., mevcut kullanıcı verilerinin ABD'ye geri aktarılmaması durumunda Facebook ve Instagram’ın Avrupa'da kullanılmasının yasaklanabileceğini açıkladı.
https://parafesor.net/abde-facebook-...lir-07-02-2022
bugün çok kritik bir yerden döndü vadeli...cuma koyduğum grafikte kırılıma 600 puan falan kalmıştı ve hooop yukarı...şimdi yeni bir görüntü oluştu 2 li dip gibi...bugünkü dip tutarsa vadelide 240-245 ler mümkün bence...eğer bugün aşağı kırsaydı 30 bin daha kayabilirdi aşağı...hiç şakası yoktu yani...ama sihirli el geldi kaldırdı...işlerine nasıl gelirse...
Hazine Ocak Ayında 38 Milyar TL Açık Verdi
https://parafesor.net/hazine-ocak-ay...rdi-07-02-2022