bofa Short pozisyonları biçerek zorla kapattırdı..bizim tahtayada böyle bir el lazım..
Printable View
bofa Short pozisyonları biçerek zorla kapattırdı..bizim tahtayada böyle bir el lazım..
cds lerimiz 283 e kadar indi..birde olaki swaplar açılırsa endex soluğu 11 binde alır..ytd
eger son dakkalarda satış gelmez ve kcaer 63 üzerinde kapayabilirse 69 çok kolaylaşır..ytd
bofanın ortalaması 62.5 civarı
sanırım tahta yapıcı iyice sıkıştı dedigim gibi savaş 63 üstüne çıktı .50 defa söyleyince oluyormuş :)
Seansın son 45 dakikasını izleyemedim...günlük verilere baktığımda en yüksek 65:30 a kadar çıktığını görüyorum...böylece 65:30 direncimize kadar maliyetli ve kolay cikilabilecek bir yol oluştu...adım adım direnclerimizin üzerine yürüyoruz...69 zirvemizi gecebilirsek ?? Teknik hedef 85_87 ler olur...eğer güzel de bir kaç kap haberi gelirse belki de bu mümkün olabilir...sabırla bekliyoruz..
https://www.tradingview.com/x/Ag2qU3vp/
saatlik
bana göre çanak yok.
devasa bir bayrak var..
onun hedefribe 92.80
63.25 seviyesi kırılırda üzerinde 2 gün kapanış yaparsa önce zirveye sonrada hedefe yönelecektir
tabi bence..
https://www.tradingview.com/x/fAwD7MOd/
saatlik
birde böyle düşen tirendimiz var..yakındanda verecem.
saat 15 mumunda düşeni kırıyor
16 da onaya inip bayrak üzerinde kapıyor
saat 17 de bayrak altına birdaha inip bayrak üzerinde kapanış yapıyor.
aslında her şey kitabına uygun yapılmış görünüyor
eğer bu hareketler tuzak değilsw
ki dandik hisse değiliz tuzak olmadığını düşünüyorum
hedef nirvana olmalı artık
https://www.tradingview.com/x/Pl7WPGyQ/
buda yakın görünüm..
tabi bence.
günaydın.ağam karekter degiştirdi .eksi açmaya başladı.böylesi çok daha iyi..
Çanak çömlek işi tutmadı,:) bugün günlerden dinlenme gibi görünüyor, zaten 2 gün üst üstte primi kaldıramıyor, yaparsa sürpriz olur.
bırakalım dün kar edenler satsın...biz bekliyoruz..63,00 ın üzerindeki kapanışları beğenirim...ardından da 65,00 ın üzerindeki kapanışları...ardından da 69,00 ın üzerindeki kapanışları...sabır sabır sabır....
ta kendisi sn bawer.valla 65.300 de elim tuştaydı olaki açılışta zıplarsa diye .yusuf kaderli sosyal medayada artık ucuz degil falan diye bahsediyor.al satçıların iştahı düşmüş olabilir veya yeni girecek olanların,tahta için iyi gerçi.
direnç bölgeleri zaten genelde temizlenme yerleri oluyor...artık gitmez veya artık bu kadar yeter diyenlerin risk almayarak sattığı yerlerdir oraları...ama oraları da güçlü bir şekilde geçildiğinde satanlar bu sefer de pişman oluyorlar ve hissenin fiyatına bakmadan panik ile agresif alıyorlar...bu panik alışlar da hisseyi yukarıya ivmelendirerek yeni zirveler yapılmasına neden oluyor...
o yüzden de önümüzdeki önce 65 sonrasında 69 ları geçersek çıkışımız bir anda ivmelenecektir...ben bu ihtimali seviyorum...adım adım bu dirençlerimize yürüyoruz...
amerika ve suudi arabistanda fabrikalar kurulması yabancı yatırımcıların çok beğendiği yatırım şekilleridir...takasları takip etmediğim için yabancıların durumunu bilmiyorum...acaba hissemize ilgi gösteriyorlar mı ?? yabancı geleceği parlak büyüyen hisseleri uzun vadeli alıp beklemeyi seviyor...
Bu haberlerin son bir aydır geldiğini göz önünde bulundurursak yabancı belirgin alışı yok . Daha öçnce de Hakan kocaer trafından yapılan açıklmada; 22.03 tarihinde 49.70 fiyat ile yabancı sermayeli kurumsal bir yabancıya satış işleme gerçekleşmiştir şeklindeki satış12.5 milyon lot önce işbanka sonra yatırım fonlarına gitmiş. o tarihten bu yana bu fonlar piyasaya dönüp 3 m lot yedirmiş...
Kocaer'de baharlar çok kısa sürer, dün 65 üstündeyken yeni hedefler konuşuluyordu bugün 61'lerde. Düzeltme tamam da tüm kazanımı vermek nedir yahu.
Tahtaya ne zaman istikrar gelecek tahtacı, kendine çeki düzen vermezsen Pamukkale'ye gider seni yönetime şikayet ederim bilesin.:)
https://www.tradingview.com/x/4Z3mUsYg/
saatlik
dirençlerini kıramadı.kırıp üzerinde kalamadı
şimdi hedefler desdek noktaları 61.25 fibo seviyesi ve
alttan gelen kısa vadeli tirend şimdilik desdek gibi görünüyor
tabi bence..
demir çelikler bu gün yine hareketli...bakalım bize nasıl yansıyacak....bu sektörden önümüzdeki süreçte ralli bekliyorum...tıpkı bir önceki yazılım ve yenilenebilir enerji sektörlerinde yaşananlar gibi....
Bugün bir karar vermesi lazım artık, mevcut durumda 64-65 verenler bir yerleriyle bize gülüyorlardır kesin, bizim de güleceğimiz zamanlar gelecek elbette.
bakalım tam anlamı ile metal fırtına ne zaman başlayacak ?? sabır sabır sabır....
en büyük kozumuz zaten enerji yatırımlarıdır...kocaeri karlılıkta çok üst seviyelere taşıyabilecek bir yatırımdır bu...o projeyi sabırsızlıkla bekliyorum...o proje gerçekleştiğinde taşlar yerli yerine oturacak...bu hissede 10 aydır bekliyorum...boşuna sabır etmiyorum...benim de vardır bir planım...:kahkah:
Dün % 3.5 eksi kapattı, bugün de aynı şekilde vermeye devam ediyor, dünden bu yana kayıp %5'i aştı, düşüşte trend oluyor da çıkarken neden bir gün artıysa ikinci gün mutlaka eksi oluyor, al-satçıların arka bahçesi oldu, tahtacı da aynı kafada, gelen haberlerin tümü boşa boşa gitti, durum keyifsiz, ekran karartım, adios.:)
işte bizde boşuna trade etmiyoruz..altta 55 lere kadar kademeli alıcı 62 65 e kadar kademeli satıcıyım..62 üstünde 2-3 kapanış yapmadan strateji bu..son gelen haber ve kapları alsın bi yerinde degerlendirsin şirket ,ben ilk günden bunun mal dağıtımı olduğunu sezmiştim ,eşleşmelerde tavanlar ,artı 3 yapıp eksiye düşmeler vs vs..ytd..tahtacı düşünsün o para kazanmak zorunda ,ben 2025 sonuna kadar burdayım..
https://www.tradingview.com/x/6obEpCwG/
saatlik
kısa tirend mokoko oldu.
59.70 artık kısada yatay desdek.
kırarsa allah kerim
tabi bence.
demir çelikler yine hareketli...bakalım bize yansımaları olacak mı ?? metal fırtına geliyor...herkes sıkı tutunsun...belki de bir yıl sürebilecek bir heyecan dalgası bizi bekliyor...umarım beklentilerimiz ile birlikte bu havadan maximum fayda sağlarız....2025 e daha da heyecanlı gireriz....
eregli bile mezardan çıktı..bu ise onca iyi habere rağmen diplerine kıstırmış kendini ; en başlarda söyledigim'' patron tahtası''niteliksizligi böyle bir şey işte.. umarım bu hakan vasatının elindeki lotlar biterde elini çeker tahtadan ve kendine gelir hisse..