dünkü balkon konuşmamız ışığında bir hareket mevcut.
Printable View
Yav arkadaşlar niye yanlış bilgi veriyorsunuz. Ekonomist başkanımız ABD de cari fazla vererek büyüdüğümüzü söyledi koskoca adam yalan mı söyleyecek.
Çin lideri Şi'den orduya 'Savaşa hazır olun' talimatı
https://sputniknews.com.tr/20220922/...061497159.html
dünya iyiye gitmiyor.
iblis ne derse desin spot 3,300 geçilip üstünde kapanışlar yapmadan adım atmam...
bana pahalı mal satsın ucuz mal istemiyorum...
halk 8 liraya düşmüş ama bir kıprdanma yok...
bana 10 liradan satsın grafikler al verdi diyeyim...
8 liraya düştü eee yarın 7 diğer gün 6 liraya belkide 5 e düşecek...
veya akbank 13 lirayı geöçsin hayat belirtisi var diyeyim...
MC saatine doğru yine hareket olur mu diye düşünmeden edemiyorum.
Yakında birileri çıkar borsada olan bu olayları , dolarda ki gibi birilerinin üzerine yıkarlar sıva yapılmalı :whistling:
En gerçekçi fiyat GARAN fiyatı, ona göre diğer bankaların fiyatı belirlenebilir.
GARAN genelde %20 daha pahalı oluyor, ana sermayedar yabancı olduğundan ekstrası var.
Kamular da ortalamadan en az %20 daha ucuz olmalı, çok innovatif ve verimli değiller.
Faiz indirimi olur mu diye sorulmuş ben beklemiyorum.
olursa dolares 18.40 üzerine yerleşir.
dolar endeksinin yukarı hareketinden dolayı pas diyorum bu faizi indirimini
Sınırımızda 80 milyar dolar bekliyor..
Bir harekette saldırıya geçecekler..
MB ona göre hareket eder sanırım..
Seçime kadar 10 altı olur vaiz..
Düzenli değil gizemli ekonomi modelindeyiz..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz indirimi olursa, topunuz gelin demek olur.
Emekli maaşından gidersem dolar 16 lira olması lazım. Ekonomiden gidersem 25 olması gerekir gibi.
Faiz indirimi bende beklemiyorum. Sindirilmesini beklerler. İlaveten Sindoma haklı.Dolar endeks 111 ken , dolara yeni bir baskı olmasını istemezler. Malum Rusya dan da turizm nasıl olacak o da bir karışık durum aldı.
Bunlara rağmen gene yaparlarsa, artık diyecek bir şey yok. Mahallenin futbol topu olan ve takımları ben kuracağım diyen cocuğunun modunda 1 evre daha atladık demektir.
Bu durumda ocakta emekli maaşına ne kadar zam geleceği önem arzediyor üüleyse
Bu yıl doları tutarlar bence, 2023'de hareket olursa olur.
Dolardan fiyatlara geçiş hızlandı, dolar %20 artsa seneye emekli ve memur maaşları komple %20 zamlanmasını istemezler, Ocak'da hareket olunca dıjj güçler vs bir bahane bulunur.
EYT'de hesap yapınca sistemin ne kadar sakat olduğu ortaya çıkmış, az çalışan daha yüksek maaş alıyor, onu gözden geçireceklermiş.
Orası öyle, malesef son altı aydır gram altıncılar ile yılanoğlu tutanlarda enflasyondan nasibini alarak paraları eridi.
Parayı nereye koysak eriyor, borsa şuan avantajlı gibi dursada o da sıkıntılı
Bankalarda operasyonun bitmediğini TERSİNE yeni başladığını düşünüyorum..
Bu tavan serileri ilk adım dı.
Yani gördükleri zirvelerin çok çok üstünde yeni fiyatlar görecekler..
MB nın 0.50 bile olsa faiz indireceğini düşünüyorum..
Alırken lop lop satarken gidim gidim gidiyor. Yoksam mal mi yediriyor diye dusundum
Avrupa elektrik fiyatları zirvelerden düşmüş, İspanya'da elektrik daha hesaplı, normalde oradan Fransa'ya ihracat olabilmeli.
https://i.hizliresim.com/o4cs6e9.jpg
Mevcut faiz indirimleri sindirildi mi ki yenisi için beklesin Merkez?
Geçen gün de yazdım. TCMB'nin şu anda kuru kontrol edebilecek kadar dövizi var.
Ayrıca piyasada döviz alacak para yok. Faize akabilecek para bir KKM'de bir de borsada. İkisinde de çözülme olmaz bence. KKM kurun yukarı gitme ihtimalinden, borsa faiz indiriminden dolayı gitmez..
100 bps indirim bekliyorum.
Yahu, tamam böyle bir görüşün olabilir...dayanağın da kaba etin olabilir...ama bunları bu kadar iddialı, sanki elinde somut kanıtlar var gibi yazman doğru değil. ben de banka endeksi seçime kadar tl tepesini geçemez diyorum...ama bunu iddialı ve havalı şekilde yazmamın anlamı yok...olmaz diye bir şey yok borsada...ama komplo teorilerini, senaryo yazım faaliyetlerini de abartmamak lazım.
Bankalarda fibo geril çekilmesi 61.8 kadar gelmiş oradan tepki almış duruyor. Buralarda tutanacak gibi görünse de hafta sonuna kadar bekleyip mb kararını da görmek lazım. Yoksa 50 günlük ortalamaya kadar verebilirler. Bankaların durumu diğer 100 hisselerini de ister istemez etkiliyor. Ama bence bankalar bu sene zirvelerini gördü gibime geliyor. Ytd.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Türkiye de şuanda Vakıfbank, Ziraat Bank ve Halkbank Rusya nın Mir sistemini kullanmaya devam ediyor.
Ya Cauti..
Herkes in iddiası belgeli kaynaklı mı ki gittin bana söyledin şimdi bu sözü..
Grafiklere bakarsan..
Piyasayı biraz okudunsa son 4 senedir özellikle..
Bademleri biraz biliyorsan..
Bunun bir KALKIŞ operasyonunun ilk adımı olduğunu göreceksin..
10 senelik düşen kırılmış HALKB da..
Eee TA hani..
17 tl den dönerken GARAN uzunnn süre geçilemeyecek demiş idi birisi..
Lökür lökür para basılırken bu orası geçilemez burası ı ıhhh imkansız çöküşşşşşş 1600 2000 falan ..
Esas ben bu gibi beklentilerin nedenini merak ediyorum..
ABD derin devletinde tanıdık mı var..
Yaptırım mı gelecek..ne olacak?
Geçilecek cauti..geçilecek..seçime kadar daha çokkkk fışkırtacaklar..Biraz dinlensinler..düştü düşecek..çakılacakk..lap lup falan derkennn... önce 20 25 derece açı ile sonra yine!! dimdik alacaklar..
Sanayiler şişirildi..
Krediler 2 ye katlandı 1 senede..
HEKTS pd ne kadar SASA ne kadar..Nerede ise kendisini fonlayan bankaların PD inden fazla bir değere ulaştılar..
Ben senden borç alıyorum ama senin ederim 500.000 benim ederim 1 milyon ..
Olmaz..
Bankalarıda şişirecekler..
Elleri mahkum..
GARAN geri alımı neden yapıldı sanıyorsun..
Mir sistemini kullanmayın ha demek tehdittir.
Mir kullanmayın siz ile şu konuda anlaşalım demek pazarlık tır. Olması gerekendir .
15 temmuzdan önce olsa ilk mir kullanmayı bırakan biz olurduk. İlk biz bıraktık diye de havalarda gezerdik.
Mir sistemi sadece bir kredi kartı sistemi yahu.
biraz fazla anlam yükleniyor bence