Borsa ondanmı costu 4700 üstü,zat moku yardı gibi,sanırım 31-69 hesabım gerçek olacak:ok:
Printable View
Simdi netlesti,piyasa zatı istemiyorrr
Benim tahminim SİNAN OĞAN'DA çekilecek.
Erdoğan: (Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylıktan çekilmesi) Doğrusu üzüldüm, keşke yarış sonuna kadar böyle devam etseydi
Öylemi sorarlar insana stresemi girdin diye,ylaka yandas medya panikte devamlı baskanımız sunu,bunu yaptı videoları yayınlıyor,üstelik bebecanın ve davutun masadan ayrıldıgını bile beyan ediyorlar,o iktidar degisiminden sonra %90 kısımı kapatılacak halka yanıltıcı bilgi verdikleri için,yasayı biz çıkartmadık onlar çıkarttı destekledi,fısıltılarda bahçeli hakkındada videolar patlıyacak diyenler var:shh:
Endex %9 pirimli,endex 4900 hemen altında:plc:
Çarsamba bombaları patlatıldı,bugün devamı geldi,yarında bombadan bahsediliyor,önce kılıçdaroglunun Rusyayı uyarması ilginç,çünkü Rusya iktidarı destekliyordu çıkarı için,bilindigi gibi zamanında çernobil virüsü onlara aitti,bu bana ilginç geldi ve hiç sasırmadım kılıçdaroğlunun rusu uyarması siber saldırısı için.
Kılıçdaroğlu : Sevgili Rus Dostlarımız,
Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız.
bu hadisatların arkasında onlar varsa niye sevgidaş Rus kankalarımız deniyor... bu da siyasetin alengirli dönenceli dili... tek elle yanağı okşarken , diğer elinle kadife içindeki demir yumruğu kroşe çakarsın yani... olabilir. dost dost diye nicesine sarıldım benim sadık yarim özbenliğimdir. dere boyu kavaklar açtı yeşil yapraklar. acem kızı çeçen kızı sen allar giy ben kırmızı
Erdoğan: Kızılay'ın çadır satışı ciddi manada beni de üzmüştür, bu yanlışın süratle düzeltilmesi gerekir
aha reiste aynı şeyi diyo
kınık ın arkasında kim var acaba,
acayip güçlü
İbb kökenli 1997 https://twitter.com/ArsivUnutmaz/sta...36695199358977
Önce neden tınlamadı,baktı döt tehlikede saltanat sallanıyor yargılanma korkusu sardıgında simdi kem küm,üstelik devamlı muhalefete çamur atıp dalga geçiyor,muhalefet ne yapsın bilinçli sekilde yoluna devam ediyor ülkesi için,sakın bir eylem içine girmesin bedeli çok agır olur !!!
Erdoğan, bu akşam yayınlanan gençlik buluşması programında, daha önce mitinginde de gösterdiği Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasına PKK yöneticisinin montaj yapıldığı videoyu gerçekmiş gibi anlattı.
Kılıçdaroğlu : Gençlere sesleniyorum. Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır. Halep oradaysa, arşın buradadır.
Endeks/ Viop ne kadar oynak olmuş öyle...
Garanti olmus 32-is 14,ülkede sanki sanayi yok sadece banka var:seyt:
Zat reklamlarda Türkiye sana emanet diyor,Türkiye senin tapulu malınmı ?
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilme dilekçesi YSK'ya sunuldu.
Muharrem İnce : Bilmenizi isterim ki; adaylıktan çekilmem bu rezil kampanyada ortaya saçılan iftiralar değildir. Bazı şeref yoksunlarının öne sürdüğü gibi başka sahte kasetler olduğu içinde değildir. Ben bunlara boyun eğmem. Ama bunlar seçmeni etkilemiştir. Bu iftiraları atanlar maalesef amaçlarına ulaşmışlar ve seçmeni manipüle etmiş ve oylarımızı aşağı çekmişlerdir.
FETÖ ve PKK ile irtibatlı kaynaklardan bize bu yapılanlar karşısında demokrat olma iddiasındaki bazı siyasiler ve bazı gazeteciler ellerini ovuşturmuş, gizliden gizliye zevk almışlardır. Seçimde ikinci tura kalamayacağım belli olmuştur. Ancak bu rezil kampanyanın, bu memleketin son kalesi Memleket Partisi’ni baraj altında bırakmaya doğru gittiği için bu kararı aldım.
Emniyet Genel Müdürlüğü : Bazı sosyal medya platformlarında, Memleket Partisi Genel Başkanı Sn. Muharrem İnce hakkında provokatif paylaşımda bulunan ve dezenformasyon faaliyeti yürüten 13 hesap tespit edildi.
İletişim başkanı Altun : Esas itibariyle bugün Türkiye'de önümüzdeki 2 seçenek var. Çok kıymetli bir kararın arifesindeyiz. Ya bağımsızlıktan, ya bağımlılıktan yana olacağız. Ya Türkiye'nin büyümesinden yana olacağız ya Türkiye'nin küçülmesinden yana olacağız. Ya ülkemizin birliğinden, dirliğinden yana olacağız. Ya ülkemizin yeniden emir alan ne yazık ki pek çok iç çelişkiyle malul bir ülke olmasını temenni edeceğiz. Ya istikrar diyeceğiz ya karmaşa diyeceğiz.
Kızılay Başkanının istifa ettiği iddia ediliyor .
K.K Vınlamış. Yanlış anlaşılmasn pyro K.K değil.Çadırcı.
İstifa eden Kızılay Başkanı(sosyal medya hesabından ) : Rabbim! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi; çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla! Bana tarafından yardım edici bir güç ver!
İsra 80
Kızılay : Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu, 12.05.2023 tarihinde yapmış olduğu olağanüstü toplantıda oy birliği ile Olağanüstü Genel Kurul’a gitme kararı almıştır. 2016 yılından bugüne Genel Başkanlığımızı yürütmekte olan Dr. Kerem Kınık’ın talebi ile alınan bu karar çerçevesinde, Olağanüstü Genel Kurul'a kadar tüzüğümüz gereği Birinci Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'na vekalet edecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Şahsi irade yok.
kullar ve köleler dünyası.
Bizlerdende onu bekliyorlar.
Ne yaparlarsa yapsınlar emir dinlenecek.
4 Gün önce Can Ataklı anlattıydı.
Şimdi yaşı tutanlar seyredebiliyormuş.
https://www.youtube.com/watch?v=L5fU...nnel=CanATAKLI
https://pbs.twimg.com/media/Fv7x_6QXoAceK2p.jpg
:whistling:
Arkadaşlar
Son 48 saat
Ben 2 kişiyi diskalifiye ettim.
Kayınvalidem ve eşimin teyzesi.
Diskalifiye etmek zorundaydım.
Kızımın hasta olduğunu iddia ederek, evime çektim.
Yurtdışına gideceğimizi iddia ettim.
Ama gitmeyeceğiz, oy kullandıktan sonra kardeşimin evine geçeceğiz.
Bunlar cahil. Bunlar nato kafa nato mermer.
Üzgünüm ama vicdan azabı çekmeyeceğim.
21 yıldır çektiğim yeter.
İlkokulu bitirememiş insanların seçtiği kişilerin beni yönetmesine izin vermeyeceğim. (ikiside ilkokul terk)
Herkese, ailesinden, yakınlarından, 1 kişiyi diskalifiye etmesini rica ediyorum.
Yapacak bir şey yok.
Eğitemiyoruz, akıllandıramıyoruz.