Ek hesap ismi..
%25 dolar faizini akbank veriyorda vade sonunda dolara-dolar işi mb sını baglıyor ,tabi dolar kkm faizinden daha fazla artarsa ..
rodeo önden dolar prim ödemeli opsiyonlu ddkkm m.k. %22
garan aynısı %9 (dışarıdan gelecek dolara)
USD/TRY
Fibabanka
19,75850 SAT
20,30284 AL
0.54434 MAKAS
Aktifbank
19,77693 SAT
20, 18171 AL
0.40478 MAKAS
Ponzi demek istemiyorum ama bu ne ki, dolar mevduata 0,25 fazla oran vermemek icin ıkınan bankalar %20net verir oldu hem de peşin. Ponzi gibi gelgel yapıp sonunda tokatlamasalar bari.. banka menkul kiymet yükümlülüğü zararindan kurtulmak için veriyor diyelim %10 verse yine cazip ne diye 20lere çıksın, %2-3 ile düz mevduat yapan mi kaldı?
Şimdi Akbankla görüştüm 100.000$ opsiyonlu DDKKM %25 bürüt neti yaklaşık 5000$ gibi oluyor bunun %80 $ olarak hesaba hemen yatıyor %20 si 3 ay sonra vade sonu gene $ olarak yatıyor dedi ana paranıda gene 100.000$ olarak alıyorsun
Arkadaşlar nasıl bir kriz geliyor anlamıyorum ama çok tedirgin bekliyorum. Kendinizi koruyun zor günler geliyor galiba.
1 milyon usd üzerine +30 usd primi var. Dövizden dönüşen kkm için...Elon Musk gelse parasını buna yatırır vallahi. Böyle bir şey görmedim ben.
Sadece kredi kartı nakit avansı değil, ek hesap limitlerinide düşürmüşler , annem emekli maaşını Yapı Krediden alıyo ek hesap limiti 40 bin liraydı 7 bine düşürmüşler , eyvah eyvah insanlar taş kemirecek :)
Dün vakıf 39 vermişti. Bugün de akbank a gittim 1 milyon üstüne normal 38 kkm 38 verdi...
25 Nisan da bağlamıştım 28.50 % ile tl kkm kapattım bugün.Burgan on hesaba aktardım önümüzde ki hafta perşembe cuma gününe kadar günlük gideceğim.Haftaya yine 3 aylık kkm yaparım.
Hesap açılış tarihinde yatırdığınız TL’yi MB dönüşüm kuruna bölerek dolar karşılığını hesaplıyorsunuz ve not alıyorsunuz.
Açılış kuru ile bozduğunuz tarihteki kurdan hangisi küçük ise ilgili kur uygulanır.
Misal kur 19,50 ile bağladınız.
Kur 19,00’a düşünce hesapladığınız dolar tutarı ile 19,00’u çarpıyorsunuz.
Dolayısıyla ilk yatırdığınız tutardan az alıyorsunuz.
Erken kapatma tarihindeki kur 19,50 ve üzerinde ise başlangıç ana paranızı alırsınız.
Akbank 120000 olan Nakit avansımı 2700 lira yapmış :)
İSTANBUL (AA) - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 12 Mayıs
haftasında bir önceki haftaya göre 9 milyar 5 milyon dolar azalarak 105 milyar
127 milyon dolara geriledi.
TCMB tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı.
Buna göre, 12 Mayıs itibarıyla Merkez Bankası brüt döviz rezervleri, 7 milyar 597
milyon dolar azalışla 60 milyar 815 milyon dolara indi. Brüt döviz rezervleri,
5 Mayıs'ta 68 milyar 412 milyon dolar seviyesinde bulunuyordu.
Söz konusu dönemde altın rezervleri de 1 milyar 408 milyon dolar azalarak 45 milyar
720 milyon dolardan 44 milyar 312 milyon dolara geriledi.
Böylece Merkez Bankası'nın toplam rezervleri, 12 Mayıs haftasında bir önceki haftaya
kıyasla 9 milyar 5 milyon dolar azalışla 114 milyar 132 milyon dolardan 105
milyar 127 milyon dolara indi.
12 Mayıs haftasında net döviz rezervlerinin de tarihi seviyelere geldiği izlendi. TCMB net rezervleri 6,8 milyar dolardan 2,3 milyar dolara geriledi. Böylelikle net döviz rezervleri Şubat 2002'den bu yana en düşük seviyeye indi.
Aktif'in Nkolay bono uygulaması açılmıyor, telefonlara cevap veren de yok.
sitesi de cortlamış https://www.aktifbank.com.tr
Ek 29543
Şimdi sizin gönderiniz üzerine tekrar aradım ki sabah yüz yüze de görüştüm, söylediğinizi sordum, sabah söylediğini söylüyor, vade sonu diyor, rica ettim merkeze soracakmış...
Benim gibi bugün dolaşan başka bir arkadaş var, ona söyledim, başka Akbank Şubelerine soracak, birisiyle samimiyim, uyanık o bilir dedi...bakalım...zaten Pt kaldık...İş Bankasına da sor dedim bakalım ne çıkacak..
Bende sorun yok
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banka batıracaklar ama hangisini bilmiyorum
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcmb: Kredili mevduat hesabı kredilerine menkul kıymet tesisinde 15 bin liranın üzeri dikkate alınacak
Seçime kadar nefes aldırmıyacaklar
tatilbudur sitesine tasınmıstır site:)
nerden bulursunuz bilmem:)
sanırım 15.000 e dek ver diyor, nakit avans kmh vb...
Fışkıran musluklar kısa süre için kapatılıyor seçimden sonra kaldığı yerden devam eder
dudu nerde.borsa duserken yok.sat dedik dinlemedi.benle bakalım 10 yıl :)
Verdikleri her ucuz kredi veya fazladan yaratılan para altin ve dovize gidiyor yeni mi uyandilar .:28:
Bir arkadaşım 70k cekmis 12 aylık 77k geri ödemeli (ayrinti sormadım nerden kk mi kkmh mi diye) gitmis full altina gömmüş.