Sen topiğinde fazla takıldın bu ara öngörü yapıldı kenara çekilindi 23.07.2024 11.100 lerde aşağı dedik 10750 kanal katlaması 10450 ara destek-10150 hedef .
hepsi kayıtlı topikte.:)
Printable View
sildim..zaten hepsi forumda var..3-4 hafta sonra bakalım..dediğim gibi: KISA VADE ŞANSTIR..AMA ORTA VADE ANALİZİDİR.
aklı olan borsaya girer mi biz yandık hadi de su an çevrem de borsacı kalmadı kalanlar da batan geminin malını kurtarma cabasında .. mevduat cazipken altın cazipken para girisi vs asla olmaz siz burda hala top çevirmece kim n kazandı son 7 ayda ? hikayeeee
bozkurt,
longcu doluydu bir tek vıcente 200 puan zararla kapattım dedi nazar değdirdi kendine diğerleri devam ediyor gerçi senin eleman sadece açtığında yazıp kapattığını yazmıyor terste kalırsada sorarsanda ben kapatmıştım zaten diyor:drunk:
yannız bozkurt tam dipten longladın haa...
:drunk:
Güzel alıor namısızz ilk kez...
BofA 10 dk da 500 mlyn üzeri mal aldı, Hayvan Herif bu oluyor :)
https://i.hizliresim.com/tosd7hb.PNG
ORTA VADELİ öngörülerle zengin olunur...TOPUK-DİZ arası ALINIR..KULAK HİZASINDAN SATILIR..
Ama trade ile bir halt olmaz..
2 hesabım var..birisinde 10X kontrat poz. alır ve beklerim...ORTA VADELİDİR...Vioba göre 4-6 hafta demektir..
ama 2. hesapta trade vardır..burada x kontrat ile kıymalı pide parasına oynanır..defalarca döndüğüm olur..AMAÇ: PASLANMAMAKTIR.
trade pozisyonları takip etmek zordur..içinde geyik vardır..:)..100 kaplan veya kağıttan kaplan olayı..
ama orta vadeli yön düşüncem kolay kolay değişmez/değişmemelidir de...benim için asıl yatırımdır.
VİOB oyanamayana felsefe anlatıyorum...
İşin sırrını ben bilemem.Ama sen öyle diyorsan bir bildiğin vardır .Endekis uzmanı sizlersiniz ben anlamam.
Ben açıkcası ıngıdı zıngıdı kağıtlardayım.Daha doğrusu bi dene hariç xu30 da hissem yok.O yüzden sohbet edeceğim birşey de yok haliyle.Neşeli sohbet olursa işde katılıyorum bende .
Ben trade ederek zengin olana hiç rastlamadım.
X12 yapıcak hisseyi de hiçbir zaman bulamazsınız.
Sonuç
Asla başaramıycaz :kahkah:
Ekleri bıraktım. Güzel tepti. Anapozum long devam ediyorum. 12050 üstüne alırsa hızlanabiliriz.
Ben de trade ederek zengin olana rastlamadım.
Ama hisse alıp bekleyerek servet edeni gördüm.
Genelde 6-8 hisse seçerdi.ve 2-3 yıl beklerdi.
Laf olsun torba dolsun he he he diyelim geçelim.:)geçmiş olsun.
ah cübbeli ah vıop oynama dedin yaktın bizi.
Ah cübbeli nereden karşılaştık tilki selim orada :drunk:
Kazananlar çölde çiçek,
Kaybedenler denizde kum gibi.
Genelde,güccük sermayenin kazanmak için acelesi vardır.Bu onu yanlışa (finansal olarak) götürür.
Zamanxbilgixsermaye varsa kazanıyosun işde özetle.
Borsaya girmeden önce bu 3 ü kendinde var mı yok mu bakması lazım insanın.
CÜBBESİZleri kendinize rehber edinirseniz: YANMAYAN KEFEN-SIRAT KÖPRÜSÜ TERLİĞİ-İDRARI ŞERİF ile tanışırsınız.:)
Hatta MUTA nikahı ile global kadın işinin içine girebilirsiniz.
O kadar parlak rehber varken cübbeliye gidenin duymak istediği bellidir.
bence mehdi falan gelmeyecek hepmiz .ok olacaz.
:drunk:
Önce şunu bilmek lazım sindoma abi,
Daytradecimisin yohusa ortavadeli öngörü ile işlem yapan birimisin.
Bunu bildikten sonra gerisi kolay :he:
Mesela şuan analiz edecek olursak, düşüş trendi devam ediyor. Sabırla nereye kadar düşeceğini beklemek ortavadeli öngörüsü olanlar için soru şekilleri çıkartabiliriz, 10bin desteği tutar mı tutmaz mı diye
Ama bir daytradeci için bu soru çok gereksiz, sonuçta her rakkamdan işlem yaparlar, önemli olan daytradeci için fırsatları yakalamak.
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor çünkü burda hergün para dağıtıyorlar
Yo cübbelinin söylediğini emlak ta söylüyor ateist olarak dedikleride mantıklı nefis diyelim :)
Gümüşü almışlar,
https://i.hizliresim.com/4szycy1.PNG
Bozkurt ,
ben boş işlerle uğraşmam benim oyunumu bilen nasıl oyun kurduğumu bilir ha burda bazıları çok merak edip öğrenmek istiyor ama cübbeli kimseye söyleme dedi zaten alan dar , burada olan herkesin kendine has bir yoğurt yiyişi vardır , benim neyi trade ettiğim mi kimse bilmez bu yüzden biz hisseciler olarak ayrı alanlardayız şükür kazanıyoruz zenginlik kime göre neye göre belki zenginim borsada zengin olmak için bulunmuyorum.:)
bugün + kapat sadaka verelim..
https://i.hizliresim.com/hdx3mhv.png
başarmaya çalışıyorum bence..
Tabii ki herkesin kendine göre strateji planı mevcut sindoma abi, mesela ben endekis vobdan kazandıklarımın bi kısmını petkoya yatırıyorum, amacım 10 sene sonra şirketin yüzde 5 ini ele geçirmek
Geleneksel satış gününde ters de mi bırakacaklar yoksa!
ABD Future %0.20 %1 %2 primli
BofA son 60 dk da 800 mlyn mal aldı,
https://i.hizliresim.com/5iecrpa.PNG
Mahmut Abbas 14-15 Ağustos'ta Türkiye 'de.
kritik aşamaya geldik.
16 itibariyle minareyi dikerse bu çocuk okur. Longcu 10 gündür dayak yiyor, nefes alır.
12.050 üstü çok hızlanması lazım.
Hadi bakalım, oynat uğurcum.