Yaw şakaydı.. damarına basayım dedim konuyla uzaktan yakından alakası yok
Hiç kimse bilemez kimin nereye gideceğini
Bu konulara girmek istemem derin mevzular ..yeride değil bana göre
Printable View
yalaka ne demek.
söz götürüp getiren, söz taşıyarak arabozan, dedikoducu,(yöneticiye şikayet eden)
Bu akşam sp değerlendirmesi varmış. Hiç söylemiyorsunuz.
:))) oto showroom
https://www.reddit.com/r/SipsTea/com..._has_no_phone/
neden sihirbazlar gösteri düzenlerken güzel kadınları yardımcısı yapar. ?
sorunun cevabı.:drunk:
Ahanda söyledim.
Bu akşam sp değerlendirmesi var ALPER :vk: :vk:
https://www.matriksdata.com/website/...e-takvimi-2024
Kredi derecelendirme kuruluşlarınınTürkiye için 'not gözden geçirme takvimi' - 2024
Kredi derecelendirme kuruluşu Kredi notu gözden geçirme tarihi
------------------- ---------------
Scope Ratings 12 Ocak 2024
Moody's 12 Ocak 2024
Fitch 08 Mart 2024
S&P Global Ratings 03 Mayıs 2024
Capital İntelligence 17 Mayıs 2024
Scope Ratings 28 Haziran 2024
Moody's 19 Temmuz 2024
Fitch 06 Eylül 2024
S&P Global Ratings 01 Kasım 2024
Capital İntelligence 15 Kasım 2024
Scope Ratings 06 Aralık 2024
..........................................
Haftaya.........Fed vs neyim var...vs vs...
Dünya merkez bankaları günlüğü
1 Kasım
16:45 Dallas Fed Başkanı Lorie Logan konuşacak
4 Kasım
Pakistan Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (beklenti: %, önceki: %)
5 Kasım
06:30 Avustralya Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (beklenti: %, önceki: 4.35%)
Moldova Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (beklenti: %, önceki: %)
6 Kasım
10:00 Malezya Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (beklenti: %, önceki: 3.00%)
16:00 Polonya Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (beklenti: %, önceki: 5.75%)
7 Kasım
00.00 Brezilya Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (beklenti: 11.25%, önceki: 10.75%)
10:30 ECB Baş Ekonomisti Philip Lane konuşacak
10:30 ECB üyesi Yannis Stournaras konuşacak
11:30 İsveç Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (beklenti: %, önceki: 3.25%)
12:00 Norveç Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (beklenti: %, önceki: 4.50%)
14.00 Sırbistan Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (beklenti: %, önceki: 5.75%)
15:00 BoE faiz kararını açıklayacak (beklenti: 4.75%, önceki: 5.00%)
15:00 BoE para politikası raporunu açıklayacak
16:30 Çekya Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (beklenti: %, önceki: 4.25%)
22:00 Fed faiz kararını açıklayacak (beklenti: %, önceki: 4.75-5%)
22:30 Fed Başkanı Jerome Powell konuşacak
8 Kasım
02:00 Peru Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (beklenti: %, önceki: 5.25%)
16:00 Romanya Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak (beklenti: %, önceki: 6.50%)
.............................
8 kasım Enflasyon raporu vs vs.....
https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...yurular/takvim
................................
Kim bu arkadaş?
https://media.tenor.com/dTxzvYhaYloA...uslim-rant.gif
@pisyedili eyvallah abi:).
Bear abi voliyi vurmuş gelene geçene ciborek ısmarlıyor. Atla gel de bize de ısmarlasın:kahkah:
hata etmişsin dicemde.. senin zevkin.
ilk bölümde kitaba orta yerinden giriş yatıkları için.. karakterlerin geçmişleri sonraki bölümde ortaya çıkıyor. olaya git olayı çöz değil yani kısaca. detaylı insan psioklojisinide net işliyor.
klasik doktor who yada sherlock tarzı sanmış olabilirsin ama değil.
poi den sonra ilk ikiye girer benim gözümde.
:drunk::drunk:
Bu son yazım olsun.
Gideyim biraz kafa dinleyim.Kahretsin,Maldiv ve Tayland arasında kararsız kaldım...:p ...
Adios...:wave:
Sayın İKİ GÖZÜM
Özel sorunlarımdan dolayı topiği eskisi gibi kesintisiz okuyamıyorum
Ciddiye alıp alındığınız kişinin gönderilerini merak edip görmek istedim.
Sizinle ilgili olandan bir önceki gönderi başka birinden çekirdek kahve tavsiyesi talebi,ondan önceki gönderi uzak doğu da yine konulu film çeviriyorlar. cümlesi .
Yani forumu tam amacına yönelik kullanıyor.
Sizde bu adamı ciddiye alıp yazmaktan mı vazgeçiyorsunuz?
Bence bu şahıs verdiğiniz faydalı bilgi ve tüyolardan rahatsız olan birisi ya da daha fazlası susmak yerine rahatsız etmeye devam.
iyi geceler…
Haaa bu arada
Aynı şahsın 4 önceki gönderisine ise yalnızca adamına göre muamele cevabı verilmiş.
Bilginize
Kubali bakirelerin bacaklarında sardiklari puronun markası neydi yaw:)
Bear ağabeyim vakur bir şahsiyet.
Paranın değiştiremeyeceği müstesna insandır ağabeyim.
Yürüyüşü değiştiyse kesin ehtiyarlıkdandır. Başka bir anlamı olabilemez .:)
Saygılar adaşım
Noname içiyon ama bizim içtiklerimize tur atar ağabeyim.
Kalite paraynan satın alınabilemez.
Forumda ağabeylerimiz var çok şükür.Ben henüz 51 yaşındayım.Küçük olmanın avantajını yaşıyorum.
Bi tabla cigarandan otlandım beni masadan kovmadın ya ağabeyim.Ama didim ben sana arabada var gidip alem diye.:)
Abi palaneneden 1.000.000$ tokatlsan sigara markasi degisecekmi ?
Bence degismez,degisecek tek sey belki islem yaptigin bilgisayar olur :kahkah:Cinlilerin sayesinde o puroyu kimse alamiyor artik.Hisse almayip puro alsak kose idik
25 lisi 2400 pound
https://www.havahavana.com/products/...32184770035766
iyi tatiller iyi seyirler adaşım.
Benden daha uzun ve sağlıklı bir ömür süresin.
.................................................. ...........................
Bu başlığı şu anda 66 kişi okumaktadır. (13 üye ve 53 ziyaretçi)
pisyedili01, 3520, ALPER, Ayasofya 2005, D83, Denizdenizli61, el turco, EMLAK, guneyka, KısaVade, maverick_nd, Uğur taylan, ukc
Her bir insankardeşime iyi tatiller dilerim.İyi geceler.
Saygılar
*S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B+"dan "BB-"ye yükseltti, görünüm durağan
*S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu B+'dan BB-'ye yükseltti
*S&P Global Türkiye'nin not görünümünü 'pozitif'ten "durağan" a değiştirdi
*S&P: TCMB'nin sıkı parasal duruşu, Türk yetkililerin lirayı istikrara kavuşturmasını, enflasyonu düşürmesini, rezervleri yeniden inşa etmesini ve finansal sistemi dolarsızlaştırmasını sağladı
*S&P: Türkiye'nin dünyanın geri kalanıyla arasındaki tasarruf açığı daralmıştır ve bu durum 2022'den bu yana cari işlemler açığındaki GSYH'nin yaklaşık 4 puanlık düşüşünde görülmektedir
*S&P: Bu nedenle, Türkiye'ye ilişkin uzun vadeli notumuzu 'B+'dan 'BB-'ye yükselttik ve 'B' olan kısa vadeli notu teyit ettik, ayrıca ulusal ölçekli notları 'trAA-/trA-1+'dan 'trAA+/trA-1+'ya yükselttik
*S&P: Görünüm, önümüzdeki 12 ay boyunca dengeli riskleri yansıtacak şekilde durağan
*S&P: Görünüm, yetkililerin halen yüksek olan enflasyonu düşürme, çalışanların ücret beklentilerini yönetme ve Türk ekonomisini yeniden dengeleme konusundaki iddialı planlarına yönelik önümüzdeki 12 ay boyunca dengeli riskleri yansıtacak şekilde durağan
S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu B+'dan BB-'ye yükseltirken, görünümü 'pozitif'ten "durağan" a değiştirdi
02/11/2024 00:16:14
S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu B+'dan BB-'ye yükseltirken, not görünümünü 'pozitif'ten "durağan" a değiştirdi. Foreks Haber anketinde de beklenti kredi notunun bir kademe artıralarak B+'dan BB-'ye yükseltileceği, görünümün ise 'pozitif'ten "durağan"a değiştirileceği yönündeydi.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada, "Türkiye'nin dünyanın geri kalanıyla arasındaki tasarruf açığı daralmıştır ve bu durum 2022'den bu yana cari işlemler açığındaki GSYH'nin yaklaşık 4 puanlık düşüşünde görülmektedir. Bu nedenle, Türkiye'ye ilişkin uzun vadeli notumuzu 'B+'dan 'BB-'ye yükselttik ve 'B' olan kısa vadeli notu teyit ettik, ayrıca ulusal ölçekli notları 'trAA-/trA-1+'dan 'trAA+/trA-1+'ya yükselttik. Görünüm, yetkililerin halen yüksek olan enflasyonu düşürme, çalışanların ücret beklentilerini yönetme ve Türk ekonomisini yeniden dengeleme konusundaki iddialı planlarına yönelik önümüzdeki 12 ay boyunca dengeli riskleri yansıtacak şekilde durağan." denildi.
S&P, TCMB'nin sıkı parasal duruşunun, Türk yetkililerin lirayı istikrara kavuşturmasını, enflasyonu düşürmesini, rezervleri yeniden inşa etmesini ve finansal sistemi dolarsızlaştırmasını sağladığına işaret etti.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Not artışının da cazibesi kalmadı..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşyat kısa giren vatandaş
Trumph a oynamış.. Derler..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endeks düşsün ki bu topic ahalisi rahatlasın değılmi?!!?
:drunk: :kahkah:
bizim endekisle falan sorunumuz yok
vilopçular olarak, düşsede kazınıyoruz, yükselsede :oleyo:
bizim amacımız: hökümatı düşürmek
bir türlü düşmedikleri üçünde, 4 koldan saldırıyoruz
artık ne denk gelürse: endekisse endeks... başka birşey ise başka
20 senedir düşüremedik, belki eski zamanlarda olduğu gibi ''endekiste kriz olursa '' millet uyanır deye, bekleşipduru