Originally Posted by
Culpable
Anlamasi bu kadar zormu burda her mesajda fiziki altin alin gumus alin kiyamet kopucak yazmanin anlami ne ?
Mesajlar burada duruyor daha once ne yazdim Gumusde benim icin 2 rakam var uzerine atarsa Alirim . asagiya kayarsa alis icin uygun yer beklerim
Suan gumusun fiyati nerede o 2 rakamin ne uzerinde ne asagisinda e benim normalde beklemem lazim degilmi
Cuma Gunu bende Fiziki Altin + Bankadan gumus aldim . [Saklaban resim istersen onumuzdeki hafta atayim :) bunu bastan belirteyim Babalarin yanina gitmistim orda kuyumcu arkadaslardan aldim odemelerini yaptim bagladim onumuzdeki hafta teslimat yapicaklar ]
simdi bu fizikiyi neden aldim kiyamet kopucak sistemler cokecek diye degil
Alma sebeblerim
1: Fiziki aldim ve unuttum Yani Altin fiyatii 1 ay sonra 2500$ olsa dahi satmam benden sonraki nesillere kalir :)[Allah kimseyi muhtac etmesin]
2:Turkiyedeki gisisattan dolayi Bankada mevduat artinca rahatsiz oluyorum 3 4 ay once bir bankanin muduru emekli oldu son gun bizlere soyledigi soz Bankada mevduat bulundurmayin fazlaca heleki $ hic bulundurmayin]
Bir mudur bunu neden soyler bu soz nereye cekilmeli artik herkes kendine gore ceksin :)
kendi adima guvenmeme olayi yeni bir olay degil 2016 yilindan beri Turk bankalarinda mevduat belli bir rakamin uzerine ciktiginda rahatsiz hissediyorum kendimi